bugün
- kabataş olayı görüntüleri22
- gönül almaya çalışan erkek12
- mel mel bakan gibson ve 0 0 79
- en sevilmeyen ev işleri12
- istanbul un çok pahalı olması23
- kavgada ele sıçıp yumruklar atmak7
- ben lafa değil göte bakarım4
- ne yesem3
- kara sevdaya tutulan kalmaması3
- haluk levent son açıklaması6
- küsünce sevgiliye komik video atmak3
- kız dediğin biraz saf olur3
- karı kıza para yedirir misiniz4
- düşene gülmek2
- toplu taşımada milletin ekranına bakan tipler4
- mücteba hamaney2
- yazarların bugün cılkını çıkardığı şarkı7
- beyaz ekmek yiyen vatan hainleri9
- molla rejimi2
- lansor4
- 21 temmuz 2026 fenerbahçe gornik zabrze maçı4
- hata çözmek2
- bütün mal varlığı üstünde sokakta yaşayan insan4
- en fazla artılanmayı hak eden yazarlar2
- gençlerin öfkesinin yanlış yerlere yönelmesi2
- ömer hayyam4
- yıldız falına bakan kezo2
- oytun erbaş4
- hayat geriye doğru anlaşılır2
- 19 temmuz 2026 ispanya arjantin maçı61
- en son ne aldınız2
- yks 20263
- iran da patlama sesleri2
- neden okula gitmek zorundayız3
- herkes yatsın iyi geceler9
- 1 saatte 10 bira içmek19
- sözlük kızlarının kombinleri20
- philadelphia krem peyniri2
- tembel ve çalışmayan insan16
- velvet vs nervio19
- erkeklerin giderek feminenleşmesi11
- fenerbahçe gornik zabrze maçı3
- parayla dert dinlenir3
- the merich13
- nick vermeden bir yazara ağır hakaret etmek13
- sözlükte yazışılan kızın true çıkması14
- cips olsa da yesek7
- kasiyer kızdan hoşlanmak17
- oğlum çok güzel lan6
- fazlası zarar2
entry'ler (9)
romantikleştirilmesi gülünç olan koku. çocuklarınızı seviyorsunuz ne hoş. lakin o kokladığınız şey ıslak mendil, pudra, bebe yağı, bebe şampuanı kokusu, bebeğe has bir misk-i amber değil. bol bol kimyasal kokluyorsunuz ve onu bebek kokusuyla bağdaştırıyorsunuz.
bebeklerin de ter bezleri olduğu ve dışkıladıkları düşünülürse, bakımsız kalmış bir bebek iğrenç kokabilir pekala.
bebeklerin de ter bezleri olduğu ve dışkıladıkları düşünülürse, bakımsız kalmış bir bebek iğrenç kokabilir pekala.
kadınlar şunun şurasında 50-60 senedir erkeğe denk haklara ve yaşama sahip. bu değişimin kolayca hazmedilmesi, hele ki ortadoğu ve müslüman toplumunda mümkün değil. iskandinav ülkelerinde bile kadın ve erkek çalışanların maaşı birbirinden farklı. yavaş yavaş değişecek.
benden nefret edenlerden nefret etmiyorum sadece değişime uyum sağlayacak olgunluğa erişmediklerini düşünüyorum. öyle insanlarla da arkadaşlık etmem, havadan sudan konuşmam mümkün değil. tercihlerimizle varız.
benden nefret edenlerden nefret etmiyorum sadece değişime uyum sağlayacak olgunluğa erişmediklerini düşünüyorum. öyle insanlarla da arkadaşlık etmem, havadan sudan konuşmam mümkün değil. tercihlerimizle varız.
pahalılık. yiyeceklerin ve hizmet sektörünün hayvan gibi pahalı olması, finlandiya'dan bile pahalı olması. bizim orta yaşlı kokoş teyzelerin mahalle kuaföründe her hafta yaptırdığı pedikürün, "bir norveçli kadının ölmeden önce deneyimlemesi gereken yüz şey" tadında listelerde yer alması. resmen lüks yani.
o iticilik için arnavut kadınlar suratlarına civalı krem sürüyor, japonlar pirinç özlü ürünlerle beyazlamaya çalışıyor, arapların marketlerinde skin bleaching etkisi olmayan bir sabun dahi bulamazsınız ve hintliler fair&lovely gibi beyazlatma etkili kremleri doktorların "cilt kanseri olursunuz" uyarılarına rağmen kullanıyor. burada yazmayacağım, bazı organları iflas ettirme riski olan haplardan bile kullanıyor insanlar. kabul etseniz de etmeseniz de beyaz ten her zaman tercih edilen, arzulanan şey.
nasıl bir iticilikse bu kansızlıktan, kötü beslenmekten, pek güneşe maruz kalmamaktan rengi sarımtırak açık buğdaya dönmüş on türk kızından dokuzu beyaz tenli olduğuna gönülden inanıyor ve çevresindeki herkesin inanmasını istiyor. içten içe buğday tenli olduğunu bilse de "şöyle beyazım böyle beyazım" goygoyu yapmaktan hoşlanıyor. oysa sokakta hiç öyle süt beyaz kadın görmüyorum ben. belki göçmenler ya da karadenizliler. onun dışındaki çoğunluk açık buğday, buğday ya da esmer ama inanılmaz bir takıntı var türk toplumunda beyaz tene karşı.
kendimde de karşı cinste de mümkün mertebe açık ten tercih etmişimdir ama iş kendinden nefret etme ve beyazlama uğruna kendine zarar verme boyutuna erişmemeli. önce sağlık.
nasıl bir iticilikse bu kansızlıktan, kötü beslenmekten, pek güneşe maruz kalmamaktan rengi sarımtırak açık buğdaya dönmüş on türk kızından dokuzu beyaz tenli olduğuna gönülden inanıyor ve çevresindeki herkesin inanmasını istiyor. içten içe buğday tenli olduğunu bilse de "şöyle beyazım böyle beyazım" goygoyu yapmaktan hoşlanıyor. oysa sokakta hiç öyle süt beyaz kadın görmüyorum ben. belki göçmenler ya da karadenizliler. onun dışındaki çoğunluk açık buğday, buğday ya da esmer ama inanılmaz bir takıntı var türk toplumunda beyaz tene karşı.
kendimde de karşı cinste de mümkün mertebe açık ten tercih etmişimdir ama iş kendinden nefret etme ve beyazlama uğruna kendine zarar verme boyutuna erişmemeli. önce sağlık.
yeni tasarımıyla kendi ayağına sıkmış site. nasıl becermişler bilmiyorum ama sitenin eski komünite havası gitmiş, profiller çok ıssız duruyor. myspace gibi internet tarihinin tozlu sayfalarına gömülecek.
yaz kış kullandığım güneş koruyucu.
http://i.huffpost.com/gen...GOTT-SUN-DAMAGE-570.jpg?4
fotoğraftaki amerikalı bir tır sürücüsü william mcelligot. yüzünün güneşle temas eden kısmının seneler içinde aldığı hal ortada. fotoğrafta photoshop, oynama vs. yok.
http://i.huffpost.com/gen...GOTT-SUN-DAMAGE-570.jpg?4
fotoğraftaki amerikalı bir tır sürücüsü william mcelligot. yüzünün güneşle temas eden kısmının seneler içinde aldığı hal ortada. fotoğrafta photoshop, oynama vs. yok.
legal sübyancılık.