bugün
- kızlara bişey soracağım erkekler gelmesin10
- ben aquila bicipite sorularınızı yanıtlıyorum25
- gece yarısı çalan telefon7
- ayı saldırınca yapılması gerekenler12
- sinirli kadını sakinleştirmenin yolları14
- geceye bir söz bırak3
- ilşkisini herkese anlatan kızlar7
- uysaljakoben21
- kızların sözlüğü erkek düşürmek için kullanması7
- gammaz olmuşum13
- eski dizileri izlemek3
- kadınların erkeklerde aradıkları şeyler2
- aquila bicipite8
- başımın tatlı tatlı dönmesi4
- bir erkeğin instagram kullanma amacı2
- yüzüklerin efendisi abartılmış boktan bi filmdir4
- daha önce erkeklerle aynı ortamda oturmuş kız2
- samsun da elektrik akımına kapılan 3 işçinin ölümü2
- çıplak ayakla misafir karşısına çıkmaya utanmak2
- aşık olunca yapılan salaklıklar3
- kadın mı erkek mi belli olmayan yazarlar21
- uyuşturucu kullanan oğlunu öldüren baba7
- reha muhtar25
- minyon kadın siniri5
- kel erkek3
- ona bir şey söyle16
- denize sıfır bir ev sahibi olmak2
- ekşi sözlükte 2 yıldır çaylak olmak2
- osuruk kokusunun kalıcılık süresi6
- hiç evlenemeyecek gibi hissetmek4
- death2
- kemal kılıçdaroğlu35
- toplu taşımaya binen kızın asıl amacı4
- bir kadına alınabilecek en güzel hediye7
- güzel ayaklar mevsiminin gelmesi9
- elit olmak için gerekenler13
- rusya'dan nükleer silah tehdidi2
- bizim delilere bakayım4
- gecenin şarkısı4
- herkes eski nikini yazsın bitsin bu eziyet11
- benim başaklarımı görmek ister misiniz3
- gençler iş beğenmiyor3
- yazarların 2005 yılı maaşları7
- ses yakışıklılığı2
- yemek yemek mi güzel giyinmek mi5
- pazarda su satmak2
- gazlamak2
- semum3
- sevgiliyle kavga etmek2
- vajina peşinde yitip giden hayatlar3
entry'ler (9)
romantikleştirilmesi gülünç olan koku. çocuklarınızı seviyorsunuz ne hoş. lakin o kokladığınız şey ıslak mendil, pudra, bebe yağı, bebe şampuanı kokusu, bebeğe has bir misk-i amber değil. bol bol kimyasal kokluyorsunuz ve onu bebek kokusuyla bağdaştırıyorsunuz.
bebeklerin de ter bezleri olduğu ve dışkıladıkları düşünülürse, bakımsız kalmış bir bebek iğrenç kokabilir pekala.
bebeklerin de ter bezleri olduğu ve dışkıladıkları düşünülürse, bakımsız kalmış bir bebek iğrenç kokabilir pekala.
kadınlar şunun şurasında 50-60 senedir erkeğe denk haklara ve yaşama sahip. bu değişimin kolayca hazmedilmesi, hele ki ortadoğu ve müslüman toplumunda mümkün değil. iskandinav ülkelerinde bile kadın ve erkek çalışanların maaşı birbirinden farklı. yavaş yavaş değişecek.
benden nefret edenlerden nefret etmiyorum sadece değişime uyum sağlayacak olgunluğa erişmediklerini düşünüyorum. öyle insanlarla da arkadaşlık etmem, havadan sudan konuşmam mümkün değil. tercihlerimizle varız.
benden nefret edenlerden nefret etmiyorum sadece değişime uyum sağlayacak olgunluğa erişmediklerini düşünüyorum. öyle insanlarla da arkadaşlık etmem, havadan sudan konuşmam mümkün değil. tercihlerimizle varız.
pahalılık. yiyeceklerin ve hizmet sektörünün hayvan gibi pahalı olması, finlandiya'dan bile pahalı olması. bizim orta yaşlı kokoş teyzelerin mahalle kuaföründe her hafta yaptırdığı pedikürün, "bir norveçli kadının ölmeden önce deneyimlemesi gereken yüz şey" tadında listelerde yer alması. resmen lüks yani.
o iticilik için arnavut kadınlar suratlarına civalı krem sürüyor, japonlar pirinç özlü ürünlerle beyazlamaya çalışıyor, arapların marketlerinde skin bleaching etkisi olmayan bir sabun dahi bulamazsınız ve hintliler fair&lovely gibi beyazlatma etkili kremleri doktorların "cilt kanseri olursunuz" uyarılarına rağmen kullanıyor. burada yazmayacağım, bazı organları iflas ettirme riski olan haplardan bile kullanıyor insanlar. kabul etseniz de etmeseniz de beyaz ten her zaman tercih edilen, arzulanan şey.
nasıl bir iticilikse bu kansızlıktan, kötü beslenmekten, pek güneşe maruz kalmamaktan rengi sarımtırak açık buğdaya dönmüş on türk kızından dokuzu beyaz tenli olduğuna gönülden inanıyor ve çevresindeki herkesin inanmasını istiyor. içten içe buğday tenli olduğunu bilse de "şöyle beyazım böyle beyazım" goygoyu yapmaktan hoşlanıyor. oysa sokakta hiç öyle süt beyaz kadın görmüyorum ben. belki göçmenler ya da karadenizliler. onun dışındaki çoğunluk açık buğday, buğday ya da esmer ama inanılmaz bir takıntı var türk toplumunda beyaz tene karşı.
kendimde de karşı cinste de mümkün mertebe açık ten tercih etmişimdir ama iş kendinden nefret etme ve beyazlama uğruna kendine zarar verme boyutuna erişmemeli. önce sağlık.
nasıl bir iticilikse bu kansızlıktan, kötü beslenmekten, pek güneşe maruz kalmamaktan rengi sarımtırak açık buğdaya dönmüş on türk kızından dokuzu beyaz tenli olduğuna gönülden inanıyor ve çevresindeki herkesin inanmasını istiyor. içten içe buğday tenli olduğunu bilse de "şöyle beyazım böyle beyazım" goygoyu yapmaktan hoşlanıyor. oysa sokakta hiç öyle süt beyaz kadın görmüyorum ben. belki göçmenler ya da karadenizliler. onun dışındaki çoğunluk açık buğday, buğday ya da esmer ama inanılmaz bir takıntı var türk toplumunda beyaz tene karşı.
kendimde de karşı cinste de mümkün mertebe açık ten tercih etmişimdir ama iş kendinden nefret etme ve beyazlama uğruna kendine zarar verme boyutuna erişmemeli. önce sağlık.
yeni tasarımıyla kendi ayağına sıkmış site. nasıl becermişler bilmiyorum ama sitenin eski komünite havası gitmiş, profiller çok ıssız duruyor. myspace gibi internet tarihinin tozlu sayfalarına gömülecek.
yaz kış kullandığım güneş koruyucu.
http://i.huffpost.com/gen...GOTT-SUN-DAMAGE-570.jpg?4
fotoğraftaki amerikalı bir tır sürücüsü william mcelligot. yüzünün güneşle temas eden kısmının seneler içinde aldığı hal ortada. fotoğrafta photoshop, oynama vs. yok.
http://i.huffpost.com/gen...GOTT-SUN-DAMAGE-570.jpg?4
fotoğraftaki amerikalı bir tır sürücüsü william mcelligot. yüzünün güneşle temas eden kısmının seneler içinde aldığı hal ortada. fotoğrafta photoshop, oynama vs. yok.
legal sübyancılık.