bugün
- linet9
- şampiyon galatasaray17
- sence ben güzel miyim diye soran kiz8
- vatan haini nasıl olur16
- ali koç tutuklansın14
- galatasaray taraftarı15
- plajda bira içmek8
- 18 mayıs 2025 galatasaray kayserispor maçı10
- 21-22 mayıs 2025 aykolik masklavi istanbul zirvesi13
- en son ne yediniz20
- cin10
- tütsülenmiş yiyecekler9
- zıpla zıpla zıplamayan tayyip12
- küresel10
- kürtçenin resmi dil olmasını istiyoruz12
- afganistan10
- erkek erkeğe aşk9
- beyaz eşya dükkanında çalışan kız14
- chp'lilerin gavs'dan tövbe alması10
- gavs'ın faziletleri19
- anın görüntüsü11
- atatürk'ün papanın iznik ziyaretine izin vermemesi21
- diyanet'in kuran kursunda 17 çocuğa tecavüz33
- 1.50 boyundaki kızın 1.90 erkek istemesi24
- erkeklerin evlenmek istememe nedenleri14
- ulunun en tatlı 5 kızı15
- insan olmaya ceyrek kala8
- furkan bölükbaşı15
- v a m p i r o v10
- müzik öğretmeninin çocukları istismar etmesi21
- ak parti anketlerde önde14
- yarın denize girecek olmam8
- gençler namaz var mı9
- iş kadını ile sevgili olur musunuz18
- arkadaşlar sizce bu ayakkabı nasıl14
- yarın vurduracak olmam8
- çalınan kol saatinin chp binasında bulunması12
- imamoğlu çalmamıştır diyebiliyor musunuz11
- limonlu makarna8
- boğaziçi üniversitesinde yaşasın şeriat sloganı10
- işsizler tüm gün ne yapıyor sorunsalı9
- 30 yaşına gelip hala düzen kuramamak8
- özledim mesajı19
- öğretmenlerin aldığı maaş helal mi sorunsalı12
- sen yokken tadı tuzu yok sözlüğün9
- köpekler toplandığında sokaklarda geyik göreceğiz8
- üniversiteyi bitirmek10
- sanatçılar terörsüz türkiye istemiyor mu11

entry'ler (24)
Hakkı söylediği için yalancı tarihçilerin sevmediği mübarek bir insandır.
Recep Tayyip Erdoğan yeterlidir, gerisi fasarya.
Hem çevre dostu olacaksınız hem de ağaçları kesip evinizde süsleyeceksiniz, hindi katliamını saymıyorum bile. Ama sorarlarsa siz çevrecisiniz.
Siz d haklısınız, ingiliz, Fransız, ABDli efendilerinizin elini öperken kimse size kızamıyor. Mesele el öpmekse illa batılı efendilerinizin eli öpülecek değil mi? Malum kemik gelebilir beklentisi.
Sığır çiftliği kursa satar, milleti güzel kandırıyor. Alıcısı bol olur yeni bir tosuncuk olurdu.
Her yere heykelimi diktirir, sözlerimi kanun yaptırırdım. Ben ne dersem o olur, olmazsa darağacında astırırdım herkesi. Millet de be ni sver kahraman yapardı o zaman.
Arkadaşım, PKKlı bir sürü adam görev almak için bekliyor, yer açılması lazım. Adama da hak verin yani. O kadar PKKlıya iş bulmak kolay mı birileri işten atılsın ki yer açılsın.
Her baktığımda kendisini insana benzetiyorum.
O yıllarda demokrasiyi ağzına alana darağacı göösteriiliyordu. Ne demokrasisi ne halkın seçimi. işte birinii başınıza koyduk, bunun dediklerine uyun rejimi idi o yıllar. hal böyle olunca da baş kim takdir ediilmişse ona rıza gösterecelksiniz millet olarak. yani padişahlığı çok ararsınız artık da artık iş işten geçti.
orospuluğa da bir yerden başlanıyor. ilerde pişmanım demek için bir bahanen olsun. nasılsa yapınca devamı gelecek.
Kudüs'ü kaybettik bir de laik bir çomar it çıktı "Keşke Yunanlılar memleketi ele geçirseydi Müslümanları yaklarından direklere assaydı." diye duada bulundu.
Ne hikmettir bilinmez bütün laik kesim de bu duaya, yurdun Yunanlılara teslim edilmesi ve Müslümanların ayaklarından asılmasına alkış tuttu.
Demek ki laik olunduğu zaman vatanı Yunanlılara verebiliyorlarmış. Kudüs ne ki, Misak ı Milli sınırları terk edilip yüzme mesafesindeki adaları Yunanlılar hediye etmediler mi?
Savaş tazminatı olarak alacağımız tonlarca altınları Yunanlılara bağışlamadılar mı?
Kudüsü haydi haydi verirler.
Ne hikmettir bilinmez bütün laik kesim de bu duaya, yurdun Yunanlılara teslim edilmesi ve Müslümanların ayaklarından asılmasına alkış tuttu.
Demek ki laik olunduğu zaman vatanı Yunanlılara verebiliyorlarmış. Kudüs ne ki, Misak ı Milli sınırları terk edilip yüzme mesafesindeki adaları Yunanlılar hediye etmediler mi?
Savaş tazminatı olarak alacağımız tonlarca altınları Yunanlılara bağışlamadılar mı?
Kudüsü haydi haydi verirler.
Neyse ki laik ve demokratik bir ülkedeyiz de herkesin kandırma hakkı var, laiklik ilesi gereği de kandırılma hakkı da bakidir.
Ben yazıyorum, bitmedi. Bitince öneririm.
Bu kadın zeki ve vatansever biri ama ne var ki ilaç ve gıda sektörü bu kadını bitirmek için alaya alıyor. Haklı olduğunu anladığımızda, anlatmaya vaktimiz kalmayacak.
Okuyup zengin olmak istiyordum, Okuyamayan aptal arkadaşlarımın zengin olduğunu görünce aklıma mıçayım, niye okudum ki dedim. Zamanında aptal olup okulu bırakmak varmış da biz kaçırdık o treni.
Ortada bir yanlış bilgi yok, sizin verdiğiniz sayılar, Orta Asya'da kabul gören sayılar değil. Bu hesaba göre Türki cumhuriyetlerdeki Müslümanlar açısından bakarsak siz de ayet sayısını yanlış biliyorsunuz.
Tarih alanında özellikle yakın tarihimiz alanında sözüne itibar edilmeyecek tek kişi Kadir Mısıroğlu'dur çünkü adam gerçek tarihi belgeleriyle anlatıyordu. Bildiğimiz yalan tarihi reddedemeyeceğimize göre en kolayı doğruları ve ve doğruyu söyleyeni reddetmektir.
Dünya beşten büyüktür. Bu sözü bütün dünyaya kabul ettirdi. Artık açıkça söyleyebilmeseler bile en azından diyen bir aslanın çıktığını biliyorlar.
Leş gibi kokan o caaaanım körfezi. Rezil edilen bir güzellik. Çamura bulanmış dünya güzeli.
Sıkıntıları o kadar çok ki, ne çare ki kendilerini anlayacak birileri olmadığı için çokları dertlerini açmıyor. "Nasılsın?, iyiyim." Aslında iyi değiliz ama karşımızdaki derdimizi duymak istemiyor, biz de söylemiyoruz. Bunun gibi bir durum yaşadıkları.