B
binaokur7 yıl önce
youtube kanalları
Çok sakin bir ses tonuyla mükemmel hüzünlü hikayeler dinleyin. M.i.C. Kanalı https://www.youtube.com/channel/UCvjcg-NXLDJRk9E5dO2FXpg Bir De Tarih ve enteresan videolar kanalı Var: Fuzuli Alim: https://www.youtube.com/channel/UCISPUmHnreNdpXpUjg… devamını gör
B
binaokur8 yıl önce
nasuhi güngör ün kendi kendini yalanlaması
ak parti döneminde olmuştur.
B
binaokur8 yıl önce
nasuhi güngör ün kendi kendini yalanlaması
ak parti döneminde olmuştur.
B
binaokur8 yıl önce
taşın altındaki eller
Ankara Üniversitesi öğrenci topluluğudur. Sloganı “bir defa da başkası için “ olan bu topluluk sosyal yardım ve eğitim üzerine kurulmuştur. Kurulduğu andan bu yana birçok sosyal sorumluluk projelerini hayata geçirmiş olan topluluk, halen aktif bir şe… devamını gör
B
binaokur8 yıl önce
taşın altındaki eller
Ankara Üniversitesi öğrenci topluluğudur. Sloganı “bir defa da başkası için “ olan bu topluluk sosyal yardım ve eğitim üzerine kurulmuştur. Kurulduğu andan bu yana birçok sosyal sorumluluk projelerini hayata geçirmiş olan topluluk, halen aktif bir şe… devamını gör
B
binaokur8 yıl önce
taşın altındaki eller
B
binaokur8 yıl önce
taşın altındaki eller
B
binaokur8 yıl önce
taşın altındaki eller
B
binaokur8 yıl önce
5 5 roman
(img:#1679419) Yazarı Gökçe Atabek’tir. Kendisi avukat olan yazar, kitabın konusunun 5 farklı hikaye olduğunu belirtiyor. Bu 5 hikaye, Gökçe Atabek’in müvekkilliğini yaptığı insanların hayatlarından ilham alınarak kitaba aktarılmıştır.Hikayelerin … devamını gör
B
binaokur8 yıl önce
5 5 roman
(img:#1679419) Yazarı Gökçe Atabek’tir. Kendisi avukat olan yazar, kitabın konusunun 5 farklı hikaye olduğunu belirtiyor. Bu 5 hikaye, Gökçe Atabek’in müvekkilliğini yaptığı insanların hayatlarından ilham alınarak kitaba aktarılmıştır.Hikayelerin … devamını gör
B
binaokur8 yıl önce
5 5
`kenan doğulu` albümlerinden biridir. 01.Ex Aşkım(Akustik) 02.Tutamıyorum Zamanı(Akustik) 03.Pamuk(Chill) 04.Bir Kereden Hiç Bir Şey Olmaz(Akustik) 05.Tükendim Ben(R&b) 06.Tutamıyorum Zamanı(Remix) 07.Pamuk(REMİX) 08.Kime Ne?(Remix) 09.Ex … devamını gör
B
binaokur8 yıl önce
5 5
`kenan doğulu` albümlerinden biridir. 01.Ex Aşkım(Akustik) 02.Tutamıyorum Zamanı(Akustik) 03.Pamuk(Chill) 04.Bir Kereden Hiç Bir Şey Olmaz(Akustik) 05.Tükendim Ben(R&b) 06.Tutamıyorum Zamanı(Remix) 07.Pamuk(REMİX) 08.Kime Ne?(Remix) 09.Ex … devamını gör
B
binaokur8 yıl önce
en son alınan kitap
Üzümlü kek ~ aşkım kapışmak.
B
binaokur8 yıl önce
en son alınan kitap
Üzümlü kek ~ aşkım kapışmak.
© copyright 2005 - 2026