bugün

sevdiği entry'ler

evlilik güzeldir dizisi

Trt 1'in yeni sikko dizisi..

Yeni sezonda ekranlarda.

Swh...

uludağ sözlük haxball zirvesi

Haxball nedir kanka Hannibal gibi bir şey mi. Tarikat mısınız lan siz. Ben yokum.*

haluk levent olayından çıkarılacak ders

Her yollarda olanı bulmamak gerektiği...

ab'ye gireceğiz diye türlü rezillikler çekmemiz

Adaletin ve kanunun caydırıcılığını isviçre ye göre şekillendirmemizin getirdiği rezilliklerdir. Kardeşim türk milleti ab kanunlarından anlamaz. Türkiye Osmanlı kanunlarından anlar. Türlü esnaf ahlaksızlıkları, keyfi fiyat çekmeler, denetimin ve cezaların hafifliği bizi bu duruma düşürdü. Koy katı kurallar, çivile kapısına sahne ürünler satanları, zindanları tekrar yürürlüğe sok bak bakalım nasıl iniyor suç oranları. Adaletimiz bizzat tarihimizken olduğumuz yere bak.

sevdam karadeniz dizisi

Ben Karadenizli olsaydım toplardım milleti buralarda dizi yapmaya çalışanlara karşı protestolar düzenleyip izin vermezdim. Nedir lan bu 10 15 bölüm sonra final yapıyorlar. Oyun oyuncak oldu.

neden evleniyoruz sorusunun cevapsızlığı

Kesinlikle neslin devam etmesidir. Yoksa bir insan bile isteye neden bir insanın derdini tadasını çeker ki. Robotlarda gelecek zatwn bir on seneye. Gerek yok bence.

pazar günü mesai yapmak

Paralı köle olduğumuzun bir parçası. pazar günü dışarıyı izliyorum ulan şu dört duvar arasından çıkamadıktan sonra özgürlük kavramı hiçbir şey ifade etmiyor diyorum. Mısır'da bile kölelere imtiyazlar verilirmiş. Allah özgürlüğümüzü daim etsin.

ergenlerle mesai arkadaşı olmak

Iq mun yerlerde olduğunun kanıtı. Bakıyorsun 20 li yaşlarda olan çocukların muhabbetlerine şöyle astım şöyle kestim şöyle vurdum. Benim mahallem böyle tehlikeliydi. He canım en Polat alemdar sendin. Bir zaman sonra benim burada ne işim var lan diyorsunuz.

abd'nin iran'a girmesiyle olacak olan şeyler

Abd bırakın iran'a girmeyi karasularına bile giremez. He girdi mi cm 302 leri yerler. O işler kolay değildir. Bir ülkeyi havadan vurmaya benzemez o işler.

kuveyt dinarı

Kuveyt dinarının değerli olmasının bir numaralı nedeni sattığı petrolü müşteriye kendi para cinsinden vermesi. Yani Kuveyt dinarınız varsa al sana petrol yoksa size verirler yol. O ülkelerde mecburen kasalarında bu para birimini tutarlar. Haliyle dinarları yükselişe geçer.

eve dönmek

Valla elimden gelse home ofis çalışırdım. Saçma salak insanlarla muhattap oluyoruz. Hiç olmazsa kaliteli yalnızlıkla yaparsın işini.

gece vardiyasından çıkmak

Hemen arabaya atlayıp 80 90 hızlarla eve ulaşarak yatmayı planlamaktır. Bu vardiyayı kim çıkardıysa rahat uyuyamasın inşallah.

19 temmuz 2026 ispanya arjantin maçı

Maç çok zevksiz. Ben izlemeyi bıraktım özete bakacağım. Hareketli değil herkes kaleciye geri pas atıyor.

hayran olunan yazarin entrylerini takip etmek

(bkz: dün gece nickini öptüm de yattım)

ivrindi kuzu

Bu aralar gözdemiz. Üstelik kuzu eti olması sebebiyle yağı hiçbir kişiye dokunmuyor. Kokoreç ve sucukta yapıyorlar. Tavsiye ederim.

verdingkinder

işte size on numara Avrupa medeniyeti. Küçük çocukları köle gibi satıp bir de istismar eden bir kafa yapısı. Hani o çok sevdikleri avrupa medeniyeti var ya çürümüşlük abideliğidir.

(bkz: heidi)

kadınlar nasıl erkeklerden hoşlanırlar

Kadın değilim ama şu berbat dünyada güven veren hayatının kalan kısmını huzurla geçireceği bir erkekten hoşlanırlar bence.

kendini alfa sanan ezik erkek

Üzerine yürüyüp biber gazını sıkınca kedi oluyor bu tipler. O debelenince Kafasını tahta copla kırabilirsiniz. Balondurlar. Meslekte çok karşılaştık.

hangi manifest kızısın

Yaşanacaksa yaşanacak şarkısını minibüste dinledim internetten baktım onu da dönemin grubu çıtır kızlar seslendiriyormuş. Tanımıyorum hiçbirini.

kale3112

sağlam adam olmasa, profiline gordon freeman kingi koymaz. güzel entryleri var, kendisi gym ile alakalı girdiği yazılarla da okurlara ışık tutar.

koşturası, canı sağ olasıca yazar. her şey gönlünce olsun.
© copyright 2005 - 2026