bugün

entry'ler (2)

derimod

Bir yılda 2 defa ayakabısında hata çıktı. Eylül de kışlık aldığım bot , aralıkta birkaç giymemle yanlardan açıldı firma tekrar degiştirdi ama kış bitmişti . Kışı gene botsuz geçirdim. Taksitler bitirdiğim halde parasını geri taksit taksit ödeme yaptılar. iyi isimle iyi firma olunmuyor bunu anladık.

derimod

Derimod 2015 başıda kızıma bir ayakkabı aldım . Arızalı çıktı tüketici hakları kanalı ile degişim oldu. Bende eylül 2015 bu degişimle kendime birlikte bir erkek ayakabısı ve fark ödeyerek bir kışlık botu, kredi kartına taksit yaparak aldım . Kış gelipte aralık ayında botu birkaç kez giyince o ünlü markanın ayakkabısı üretim hatası olarak tekrar derimodda götürdük .kışıda botsuz geçirmek zorunda kaldık. tekrar degiştirme karını verdiler tabi biz bu arada bütün taksitleri ödedik ama bot ocak ayında geldi bizde burdan artık ayakkabı almayacagımızı firmanın para iadesini istedik . Firma bize olur dedi ve para iadesini, de taksitle karta yaptılar yani biz hem deri moddan iyi bir firmadan ürün aldık. Güya hem paramızla rezil oldıuk. Birde üstüne kışıda eski botlarla geçirmek zorunda kaldık. Bunu anladıkki iyi isim olmakla iyi firma olunmuyor. bundan sonra oradan hiç bir şekilde alışveriş yapmayacagım gibi etrafımada bu firmadan ayakkabı alırken biraz düsünmelerini isteyecegim....hakan
© copyright 2005 - 2026