entry'ler (23)

avuç içi kıllarını aldırmak

Allah kahretsin avucunun içinde kılın ne işi var hüsnü ?!

kendilerini şizofren sanan ergenler

Ya bk bn ilaç kllnyrm bna blaşmayın inthr ediydm annmler bni zor tuttulr.

kız arkadaşının ayakkabısını bağlayan yavşak

Değildir. Neden yavşak olsun çümkü?

kendinizi nasıl teselli edersiniz

Nefesim kesilinceye kadar şşş leyip sonra tekrar nefes alıp tekrar şşş leyerek. Göründüğü kadar mantıksız değil aslında (etrafta kimseler yoksa).

kitap okumayan insan

iki cümleyi bir araya getiremeyen insandır.

hayattan bugüne kadar öğrenilen en önemli şey

Vicdan denen mereti harcıyorlar, harcatma.

nasıl hissediyorsun

Gece 10 da misafir gelmiş gibi. Sad story.

neden sevgiliniz yok

Çünkü sinirlendirmeyi ve inatlaşmayı seviyorum.

herkesin sevdiği ama sizin sevmediğiniz şeyler

Mantı. Bildiğin kıymalı hamur neyini bu kadar abartıyolar anlamıyorum. Bir de limonata var.

hayallerini kaybetmek

Kaybetmedim. Oraya koyduğumu gayet iyi hatırlıyorum. Hangi şerefsiz çaldıysa geri getirsin!

uyuyamamak

Herkes öbürtürlü yatsın! Yoksa başka türlü olmayacak.

yokluğuna alışılamayan şeyler

Babadır. Onsuz güldüğün anlarda bir anda aklına geliverir, gülüş yerini uzaklara bırakır.

gülümsemek

Rahatlamanın en güzel yoludur lakin gülümseten varsa anlamlıdır. Bir kişi olmak zorunda değildir gülümseten. Bir olay, bir başarı, bir kaybediş, bir şey... Gülümsemene sebep her şey.

kişinin kalitesini yükselten şeyler

Kendini bir kalıba sokmaya çalışmaması. Ben böyleyim, şöyleyim... Bir de uydurduğu kalıplara zorla sıkışıyor beni de sıkıştırmaya çalışıyor. Lan gitmişim özür diliyorum kızdan. "Sen normalde kimseden özür dilemezsin." Lan beni ne kadar tanıyosun sen. Paşa keyfim istemiş özür dilemişim sen niye yapmamı istemediğin şeyleri benim karakterimmiş gibi lanse etmeye çalışıyorsun ki?!

itiraf ediyorum

Yüzüne tükürmek istediğim çok insan var.

dış görünüşe aşık olan tip

Bir yerlerde depresyonda falan olması muhtemeldir. "Knk bn çk aşktm ona ama ya." Siktir!

şu an ihtiyacım var denilen şey

Kafamı koparıp şuraya bırakmaya ihtiyacım var.

sinemaya tek başına giden mal

Başkasıyla gidince asla uyuşmayan zevklerimiz beni istemediğim filme 2 saat katlanmak zorunda bırakıyor. Ne desem "he" diyecek arkadaş ilanı.

şu an dinlenilen şarkının en vurucu dizesi

Gebertmene izin veririm
Beni kandırmana bir daha izin vermem.

geceye bir gerçek bırak

insanlardan duymak istediklerini bir tek şarkılar söyleyecek sana bir süre sonra.
© copyright 2005 - 2026