bugün
- gocu28
- evlenmek istemeyen insana seçilmemiş demek5
- 14 haziran 2026 almanya curaçao maçı10
- evlenmeyi başaramamış kadın12
- karşı cinste hayran olunan özellik9
- 14 haziran 2026 avustralya türkiye maçı57
- hilal yelekçi3
- sevgilisine ayı diyen kız6
- evlenmemeyi başarı olarak görmek3
- iremga ve mokv'yi özlemek4
- elmas bey birader bay bey biraderdir4
- arda güler8
- naylon çorap fetişi2
- ayak fetişistiyim ve bununla gurur duyuyorum5
- trt 13
- milli maçı izlemeyen erkek22
- avradı olmayana ne tavsiye edersiniz6
- ertan özyiğiti uzaylılar kaçırsaydı3
- şirine hangi şirinle evlenirdi sorunsalı8
- carlsberg elephant2
- sadakat2
- japonya2
- deyyus u ekber2
- leyla cengiz beauty'nin 4000 tl kaporaya çökmesi2
- karısını döven erkekler2
- bardağı taşıran son damla7
- ayak yalamamış erkek kalmaması5
- 14 haziran 2026 maden işçilerine silahlı saldırı4
- tarihte yaşamış birini ölesiye savunmak5
- dinlerin geldiği günden beri kan dökmesi9
- özgür irade yanılsaması ve eğitim sistemi2
- fransa2
- mantı abartılmış balon bir yemektir7
- enayimiknatisii10
- almanya 7 curaçao 12
- belçika2
- ilk ev hapsi bilekliğim4
- vincenzo montella9
- kadınlar neyden hoşlanır10
- başıboş köpek sorunu4
- hollanda2
- biraderane2
- birader2
- avustralya9
- kötü insanların ortak özellikleri4
- bir mekanın kazıkçı olduğunu gösteren detaylar4
- zamanda yolculuk4
- bungalov ev ücretleri3
- erkeklerin 35 yaşından sonra çökmesi5
- en iyi antidepresan19
entry'ler (13)
take me to church kadar run adlı şarkısıyla da takdir edilmesi gereken şarkıcıdır.
https://www.youtube.com/watch?v=g5I-ttgLKaU
https://www.youtube.com/watch?v=g5I-ttgLKaU
siyah sütyen üzerine beyaz gömlek giymektir. üzerine konuşulacak ne var ki?yeşil sütyen üzerine mavi gömlek giymek amacı olsa öyle giyerdi. demek ki amacı siyah sütyen üzerine beyaz gömlek giymekmiş.
(bkz: düz mantık)
(bkz: düz mantık)
adımı görünce anlamsızca gururlanmamı sağlayan başlıktır. ve yalnız olmadığımı biliyorum.
güneşlenmek eyleminin sonucunun bronzlaşmak olarak değil de ıstakozlaşmak olarak görülmesine sebep olan tendir.
siyahtır.
çok farklı insanları ortak noktada buluşturur bu renk. metalcisinden tutun da çarşaflısına kadar birçok insan en çok bu rengi tercih eder.
çok farklı insanları ortak noktada buluşturur bu renk. metalcisinden tutun da çarşaflısına kadar birçok insan en çok bu rengi tercih eder.
bence sakallı erkeğin kirli sakalıyla kazanacağı ; hacı sakalıyla kaybedeceği müsabakadır.
insanoğlunun bulunduğu yerde olmasında büyük payı olan parmaktır. dikiş, alet vb. birçok şey sayesinde yapılır.
kedilerde de olsaydı nolurdu acaba , dedirtir.
kedilerde de olsaydı nolurdu acaba , dedirtir.
diş hekimi bir baba ve yönetmen bir annenin dört çocuğundan biri , gözlerini annesinin irlanda genlerinden almış olan ABD'li oyuncudur.
intihar etmeseydi de uzun yaşasaydı post punk tarzının şu an nerede olacağını merak ettiren epilepsi hastası rahmetlidir.
severek kullandığım küpedir.
deldirdikten sonra bir hafta günde bir iki kez baticon sürdüm ve hiç dokunmadım. delim küpesini de deldirdiğim yerde değiştirttim. ağrısız, iltahapsız bir yıldır beraberiz.
deldirdikten sonra bir hafta günde bir iki kez baticon sürdüm ve hiç dokunmadım. delim küpesini de deldirdiğim yerde değiştirttim. ağrısız, iltahapsız bir yıldır beraberiz.
her sahnesinde kahkaha attırmasa da mutlaka gülümseten, insan ilişkileri ve arkadaşlık üzerine güzel bir amerikan dizisi.
bir kez başlandığında bahsi geçen evin tarihini 'kediden önce' ve 'kediden sonra' olmak üzere ikiye ayıran eylemdir.