bugün
B
beyazsiyah8 yıl önce
recep tayyip erdoğan ın imzası
şekildir, keşke yapabilsem dedirtir bana hep. [(img:#137736) ]
B
beyazsiyah9 yıl önce
anın görüntüsü
şu anda kadraja giren görüntüdür.
B
beyazsiyah12 yıl önce
sözlük yazarlarının itirafları
sözlük yazarlarının itiraflarıdır..~tanımsa tanım~ bu yaşıma geldim `ukte` vermeyi öğrenemedim.~ciddiyim ulan~ ~gb~ edit: sonradan öğrendim tabi lan edit2: yine unuttum şimdi de ama olsun zaten kullanmıyorum artık- 4 sene geçmiş hala mesaj atıyor… devamını gör
B
beyazsiyah12 yıl önce
mustafa kemal atatürk
emperyalizmin yenilebileceğini göstermesi açısından sadece türkler için değil bütün [bkz]mazlum milletler[/bkz] için çok ama çok büyük insan... [bkz]ne mutlu türküm diyene[/bkz] sözünü daha anlamlı hale getirmiş büyük türk. iyi ki türk.
B
beyazsiyah12 yıl önce
recep tayyip erdoğan
hali hazırdaki başbakanımız ve adalet ve kalkınma partisi genel başkanıdır.
B
beyazsiyah12 yıl önce
recep tayyip erdoğan
B
beyazsiyah12 yıl önce
recep tayyip erdoğan
B
beyazsiyah13 yıl önce
plaj voleybolu
plajda oynanan voleyboldur. turnuvalarda genelde 2 şer kişiden oynanır. `beach volley` olarak bilinir.
B
beyazsiyah13 yıl önce
plaj voleybolu
plajda oynanan voleyboldur. turnuvalarda genelde 2 şer kişiden oynanır. `beach volley` olarak bilinir.
B
beyazsiyah13 yıl önce
plaj voleybolu
B
beyazsiyah13 yıl önce
plaj voleybolu
B
beyazsiyah13 yıl önce
yaran capsler
insanı güldüren capslerdir. http://galeri.uludagsozluk.com/r/yaran-capsler-329617/
B
beyazsiyah13 yıl önce
toma
`toplumsal olaylara müdahale aracı` imiş. bildiğimiz panzer. gerekli gereksiz su sıkar milletin üstüne bir müdahalesini göremedik bugüne kadar.
B
beyazsiyah13 yıl önce
beşiktaş
kuruluş tarihi 1903 olan takım.
B
beyazsiyah13 yıl önce
toma
`toplumsal olaylara müdahale aracı` imiş. bildiğimiz panzer. gerekli gereksiz su sıkar milletin üstüne bir müdahalesini göremedik bugüne kadar.
B
beyazsiyah13 yıl önce
roberto di matteo
29 mayıs 1970 doğumlu isviçre asıllı italyan futbolcu. `middlesbrough`'ya 42. saniyede attığı gol ile FA Cup'ta en erken golü atan futbolcu olarak tarihe geçmiştir. `lazio` ve `chelsea` gibi önemli klüplerde oynadıktan sonra 2002 yılında, sakatlığı d… devamını gör
B
beyazsiyah13 yıl önce
marjinal grup
başbakan recep tayyip erdoğan'ın eylem yapanlar için sarfettiği söz. dün gece şöyle bir baktım da hakikaten başbakan haklı sanırım. kızılay'ın göbeğinde gecenin bi vakti deniz gözlükleriyle geziyoruz?!
B
beyazsiyah13 yıl önce
atatürk kültür merkezi
`istanbul`'un en onemli kultur merkezi. `istanbul devlet tiyatrosu` oyunlarını burada sahneler.
B
beyazsiyah13 yıl önce
recep tayyip erdoğan
B
beyazsiyah13 yıl önce
kanal istanbul
bugün hıncal ağbi nin yazısında çılgın proje olarak nitelediği başbakan ın istanbul için düşündüğü projedir. (bkz:kendilerine bağladılar fortumu)
B
beyazsiyah13 yıl önce
the bang bang club
savaş fotoğrafçılığının paparazi yönünü anlatan bir film. imdb'de aldığı 6.7 puanını az buldum. son zamanlarda izlediğim en güzel film diyebilirim. (img:#459092) bu fotoğrafı çeken fotoğrafçının intihar sonuçlanan hikayesini anlatıyor. (bkz:kevin … devamını gör
B
beyazsiyah13 yıl önce
kawasaki klx 250s
kawasakini duel purpose motorudur. 250 cc olup 31 beygir güç üretmekte. şehir içi ve arazi kullanım performansı üst düzeydir. ayrıca saihibi olduğum motordur. (img:#459062)
B
beyazsiyah13 yıl önce
forever alone
komiktir. (img:#110532) (img:#110533) (img:#110537) (img:#110534) (img:#110535) (img:#110536) (img:#110538)
B
beyazsiyah13 yıl önce
çapulcu
başkasının malını zor kullanarak alan. (vid:#82417)
© copyright 2005 - 2026