entry'ler (2)

boğa burcu kadını

Benimdir. inadım inat. Dediğim dediktir. Keyfime düşkün. Kinciyim. Oldukça sinirliyim. Lakin sinirim saman alevi gibidir. Sabit fikirliyim. Değişiklikten asla hoşlanmam. Kararım kesindir. Fikirlerim değişmez. Biraz üşengecim. Harika yemekler yaparım. Evcimenim. Kaprisliyim, çok zor ağlarım. iştahlı değilim fakat yemeğin en ıyısını yemek isterim. Koku tad dokunma duyu organlarımız doğuştan çok gelişik olduğu için koku benim için çok önemlidir. Sevgim inanılmaz şiddetlidir. Çok sahipleniciyim. Zaten yazmışlar boğa kadınları çok tutkuludur. Cinsellik benim için en önemli unsurdur. Günde 10kere ilişki yaşasam da doyumsuzum. Zaten gizli ilimler kitabında da boğa kadınlarının şehvetleri galiptir. oldukları yazıyor.

boğa burcu kadını

Benimdir. inadım inat. Dediğim dediktir. Çok Kinciyimdir. Söylenenlerin aksine iştahlı değilim fakat yemeğin en ıyısını seçerim. Seçiciyimdir. Harika yemekler yaparım. Biraz üşengecimdir. Şiddetli severim. Çok tutkulu olduğumuz kesinlikle doğru. Çok sahipleniciyim fakat gerektiğinde çok iyi yalnız bırakırım. Cinsellik üzerine yazılanlar doğru günde 10 kere ilişki yaşasam yıne doyumsuzum. Zaten gizli ilimler kitabında da aynı şekilde yazıyor boğa kadınlarındaki olan libido ölçülemiyor. Şehvetleri galiptir yazıyor.
© copyright 2005 - 2026