bugün
- cenazede gülmek7
- sözlük kızlarının kombinleri3
- sahaflık tecrübem5
- mhp nin atatürk düşmanı olması4
- alttaki yazara bir şey söyle21
- su bardağında çay içmek10
- şükretmeyen insan7
- pudingi çay kaşığıyla yemek5
- hassas bilek sendromu4
- kadir mısıroğlu2
- 9 ekim 2026 galatasaray kasımpaşa maçı36
- muhterem kardeşim kadir mısıroğlu beyefendi2
- insanın düşüncelerinden utanması6
- atatürk karşıtı siyasi partiler2
- osmanlıcayı abartmak2
- 1 kasım 2026 sosyal medya yasağı4
- ayılmak için yapılabilecekler3
- cumartesi günleri yalnızlığın daha beter olması3
- galatasaray 3 kasımpaşa 12
- tuvalette ilham gelmesi3
- ilk buluşmaya bmw 535d ile gelen erkek2
- denize girmek4
- galiba hamileyim5
- kemalistlerin islam düşmanlığının nedenleri15
- geceden balıkla yenilmiş soğan4
- usul adab erkan4
- aşkım dua lipa mı ben mi diyen sevgili6
- cumartesi saat 11 de sözlükte takılan kızın amacı2
- cumartesi saat 2 de buluşalım mı diyen bir mesaj2
- devrimci kız götü3
- erkeklere en güzel hitap şekilleri17
- flört uygulamalarında eşleşme algoritması6
- parcalandim toparlanamiyorum319
- vazektomi3
- boyun ağrısına iyi gelen şeyler15
- hayvanların konuşmaya başlaması3
- yakıştırdığım çiftler serisi 153
- firavun ahenaton2
- yazarların kulaklığında şu an çalan şarkı22
- muhabbet kuşunun insanına boncuk adını koyması3
- yüksek enflasyon7
- sözlük yazarlarının beni travesti sanması16
- bol kaşarlı tost3
- bilmiyorum diyebilmek2
- sevgilinin arabasıyla kaza yapmak9
- kamyon sürerken dinlenecek şarkılar10
- nefret edilen hitap şekilleri11
- insanın yaşamadığı olaydan ders çıkarması2
- kartoncuya zeytin dalı uzatmak19
- sözlüğün vahşi kelebeğine eş arıyoruz28

Kızını çocuklarını geleceğini düşünen Kılıçdaroğluna oy verir.
https://onedio.com/haber/google-aramalarinda-carpici-sonuclar-turk-kizi-ifadesi-en-cok-afganistan-ve-pakistan-da-aratildi-1149505?utm_source=onediocom&utm_campaign=facebook_page&utm_medi… devamını gör

eski ssk genel müdürü olan chp istanbul milletvekili. hacettepe üniversitesi'nde öğretim görevlisi olarak çalışmıştır.
son olarak ahmet necdet sezer'e karşı oluşturulan "teröristleri affediyor" karamalarına karşı meclise soru önergesi vermiş ve olay… devamını gör

halihazırda mhp genel başkanı. 57. hükümette dsp-mhp-anap koalisyonunda başbakan yardımcılığı yapmıştır. milliyetçi çevreler tarafından çok eleştirilen, vatansever kimselerin,(solcu veya sağcı olsun) etrafında birleşmeyeceği düşünülen, tez elden mhp … devamını gör

halihazırda mhp genel başkanı. 57. hükümette dsp-mhp-anap koalisyonunda başbakan yardımcılığı yapmıştır. milliyetçi çevreler tarafından çok eleştirilen, vatansever kimselerin,(solcu veya sağcı olsun) etrafında birleşmeyeceği düşünülen, tez elden mhp … devamını gör

yazarken klavyeyle beraber titrediğimiz insan.türkiyenin en büyük mafyası.sanat ve spor camiasından pek çok dostu olduğu söylenegelir.
edit:abi saygılar.[*]swh[/*]

yazarken klavyeyle beraber titrediğimiz insan.türkiyenin en büyük mafyası.sanat ve spor camiasından pek çok dostu olduğu söylenegelir.
edit:abi saygılar.[*]swh[/*]

Yarın gerçekleştirilecek olan saat 21’de başlayacak olan programdır. Oldukça heyecan verici olacağı kesin. Evet.

Yarın gerçekleştirilecek olan saat 21’de başlayacak olan programdır. Oldukça heyecan verici olacağı kesin. Evet.

Tutuklanmış şerefsiz it.
https://www.haberturk.com/samsun-da-sokak-ortasinda-olduresiye-dovulen-kadin-goruntuleri-sosyal-medyayi-ayaga-kaldirdi-2996745
Hapis cezası da alacak. Ama 10 yıl sonra afla yine çıkacak. Aynı şimdi `infaz yasası`yla çıktığı… devamını gör

Maalesef Suriye değildir...
Türkiye, bm'ye 9 milyon suriyelinin bakımını üstlendiğini açıklamış. Evet.

entry nizi eksileyen yazara sorulmak istenen sorulardır.
dakikalarınızı vererek yazdığınız, el emeği göz nuru entry nizi, bir yazarın 2 saniye gibi kısa bir sürede eksilediğini gördüğünüzde, ister istemez ona sinirle karışık birşeyler sorma isteği u… devamını gör

entry nizi eksileyen yazara sorulmak istenen sorulardır.
dakikalarınızı vererek yazdığınız, el emeği göz nuru entry nizi, bir yazarın 2 saniye gibi kısa bir sürede eksilediğini gördüğünüzde, ister istemez ona sinirle karışık birşeyler sorma isteği u… devamını gör

bir kadının yürüyüşünde, oturuşunda, gülüşünde, bir mavi kumaşın üzerinde unutulmuş elinde, gamzesinde, ayak bileğinde, en anlamlı vesairesinde somutlanan ihtiraslı, tutkulu düşler; bir şekilde gerçeğin yatağına akamıyorsa, istediğiniz yönü bulamıyor… devamını gör

che firmasının sahibi Ali Kemal Türk'ün TEKA puro üretim ve ticareti satın almasından sonra hemen hemen her tekel bayide bulabildiğimiz puro markası. fiyatları çok uygun içimi fena değildir. tanesi 2 ytl ile 6 ytl arasında değişen çeşitleri var. yakı… devamını gör