bugün
- ben aquila bicipite sorularınızı yanıtlıyorum25
- kızlara bişey soracağım erkekler gelmesin7
- gece yarısı çalan telefon7
- kızların sözlüğü erkek düşürmek için kullanması7
- sinirli kadını sakinleştirmenin yolları14
- ilşkisini herkese anlatan kızlar6
- gammaz olmuşum13
- aquila bicipite8
- uysaljakoben20
- uyuşturucu kullanan oğlunu öldüren baba7
- yüzüklerin efendisi abartılmış boktan bi filmdir3
- başımın tatlı tatlı dönmesi2
- kadın mı erkek mi belli olmayan yazarlar21
- hiç evlenemeyecek gibi hissetmek4
- reha muhtar25
- minyon kadın siniri4
- osuruk kokusunun kalıcılık süresi6
- ayı saldırınca yapılması gerekenler10
- pazarda su satmak2
- gecenin şarkısı4
- ses yakışıklılığı2
- gazlamak2
- benim başaklarımı görmek ister misiniz3
- toplu taşımaya binen kızın asıl amacı4
- gençler iş beğenmiyor3
- sevgiliyle kavga etmek2
- bizim delilere bakayım4
- bir kadına alınabilecek en güzel hediye7
- kemal kılıçdaroğlu35
- güzel ayaklar mevsiminin gelmesi9
- semum3
- doğu perinçek vs kemal kılıçdaroğlu2
- elit olmak için gerekenler13
- vajina peşinde yitip giden hayatlar3
- 1 litrelik cam şişe kola3
- yemek yemek mi güzel giyinmek mi5
- yazarların 2005 yılı maaşları7
- düşkün2
- herkes eski nikini yazsın bitsin bu eziyet11
- strese girdiğinde vücudun verdiği garip tepkiler2
- şato3
- 1 milyon tl verseler 1 milyon tl yi alır mısınız5
- eski yazarların emekli yapılması5
- yeni yıkanmış kezo kokusu6
- nur suresi 35 ayet2
- müslümanlara kızıp islam dan soğumak4
- 20'li yaşlarınızın başları nasıl geçti6
- sözlük yazarlarına tavsiye4
- tinder eşleşmesinde ilk mesaj sorunu5
- hayatı akışına bırakmak5
entry'ler (13)
Boktan adam.
Liseli erkeklerin idolü.
Cevre sart ve birkac yasal islem
kendini alçak gönüllü gösteren erkek
halı saha maçlarının kendisine has bir jargonu da vardır.
[ bırak ] : 'pas ver' manasına gelen bir kelimedir. ayağında top olan takım arkadaşından pas isteme cümlesidir.
[ geldi ] : ayağında top olan takım arkadaşın yanına rakip bir oyuncu gelince söylenen uyarı cümlesidir.
[ iyi vurur ] : ayağında top olan rakip oyuncuyu gaza getirip şut çekmesini sağlamak amacıyla kurulan bir cümledir.
[ geriye ver ] : topu kapıp rakip sahaya diklemesine ilerleyen takım arkadaşını uyarı mahiyette söylenen söz. oyuna defansif bir anlayış katmak için söylenir.
[ geri gelin biraz ] : çeşitli söyleniş şekilleri olmakla birlikte ileriye gidip de geri dönmeyen takım arkadaşlarına sitem cümlesidir. yenilmiş bir gol sonrası söylenmesi asabiyet değişkeninde +2 etki yapabilir.
[ yapma abi ya ] : olumsuz bir davranış yapan takım arkadaşına söylenen söz.
[ abi gel ] : bir pas isteme cümlesi daha. ne kadar masum bir cümledir.
[ çok güzel ] : olumlu bir davranış yapan takım arkadaşına söylenen söz.
[ gerideyim ] : topun kenar tellerin yanında sıkışması durumunda takım arkadaşının söylediği söz. topu bana ver, ben müsaitim anlamındadır.
[ bırak ] : 'pas ver' manasına gelen bir kelimedir. ayağında top olan takım arkadaşından pas isteme cümlesidir.
[ geldi ] : ayağında top olan takım arkadaşın yanına rakip bir oyuncu gelince söylenen uyarı cümlesidir.
[ iyi vurur ] : ayağında top olan rakip oyuncuyu gaza getirip şut çekmesini sağlamak amacıyla kurulan bir cümledir.
[ geriye ver ] : topu kapıp rakip sahaya diklemesine ilerleyen takım arkadaşını uyarı mahiyette söylenen söz. oyuna defansif bir anlayış katmak için söylenir.
[ geri gelin biraz ] : çeşitli söyleniş şekilleri olmakla birlikte ileriye gidip de geri dönmeyen takım arkadaşlarına sitem cümlesidir. yenilmiş bir gol sonrası söylenmesi asabiyet değişkeninde +2 etki yapabilir.
[ yapma abi ya ] : olumsuz bir davranış yapan takım arkadaşına söylenen söz.
[ abi gel ] : bir pas isteme cümlesi daha. ne kadar masum bir cümledir.
[ çok güzel ] : olumlu bir davranış yapan takım arkadaşına söylenen söz.
[ gerideyim ] : topun kenar tellerin yanında sıkışması durumunda takım arkadaşının söylediği söz. topu bana ver, ben müsaitim anlamındadır.
Kendini diğerlerinden farklı kılmaya çalışan kişi evet farklıdır en çulsuzudur..
(bkz: uludağ üniversitesi) (Kızları güzel değil hele hele inşaattaysanız kız görme şansınız koca bir "0" dır....)
Senin beynini göstermeyen sınavdır,yazarın beynini gösteren sınavdır....
Zengin Kız demek kaliteli iç çamaşır demek,kaliteli parfüm demek,kaliteli ruj demek.kaliteli vs vs...zengin kız budur !! zaten böyle kızlar şu ünlü alışveriş merkezlerinizde görüpte asla erişemeyeceğiniz düşündüğünüz kızlardır doğal olarak taştırlar sebebi; " KENDiLERiNE BAKARLAR "
(bkz: nihat doğan) millet neden kendini asıyor,intihar ediyor zannediyorsnuz bunun gibi adamlardan herşey beklenir
Yaşlı apaçılerin yeni tasarımı birşeyi çok merak etmişimdir böyle yaparak neyi amaçlıyorlar kadınlar hayatta bakmaz zaten bunlar sert görünümlü toplar galiba..
-Kadınların giderek kılsız erkeklerden hoşlanması,bunun neticesindeyse erkeklerin kıllarından kurtulma çözümü arayışına girmesi
-kadınların giderek kaslı erkeklerden hoşlanması erkeklerin fitness centerlara gidip ter dökmesi
-Kesin bir iş bulmak zorundasındır
-Elinden her iş gelebilmeli........vb vb
-kadınların giderek kaslı erkeklerden hoşlanması erkeklerin fitness centerlara gidip ter dökmesi
-Kesin bir iş bulmak zorundasındır
-Elinden her iş gelebilmeli........vb vb
mezun olduktan sonra kooperatifler kurarak çevre edinip kendinizi geliştirdikten sonra belirli bir sermaye oluşturursun böylece ilerde kendi inşaat şirketini kurup bok gibi para kaldırırsın...
ancak sermaye oluşturmayıp kooperatifte devam ederseniz aylık maaşınız 8.000 tlyi bulur
ancak sermaye oluşturmayıp kooperatifte devam ederseniz aylık maaşınız 8.000 tlyi bulur