bugün
B
bencileyin2 yıl önce
anın görüntüsü
şu anda kadraja giren görüntüdür.
B
bencileyin4 yıl önce
sözlük yazarlarının çektiği fotoğraflar
cep telefonu ya da fotoğraf makinaları ile çekilmiş çeşitli fotoğraflardır. `fethiye` - `ölüdeniz` bursa - tarihi çınar `maraş kalesi`
B
bencileyin6 yıl önce
cep telefonu ya da fotoğraf makinaları ile çekilmiş çeşitli fotoğraflardır. `fethiye` - `ölüdeniz` bursa - tarihi çınar `maraş kalesi`
B
bencileyin7 yıl önce
en takıntılı olduğunuz yazım hatası
Ben genelde şey kelimesini başka bir kelimeyle birleşik yazanlara dumur oluyorum. Başka da bir takıntım yok galiba. ilerde çıkıyor ama.
B
bencileyin8 yıl önce
yazarların söylemek istedikleri
Icinde tutmak istemeyen yazar beyanlari. Salin rahatlayin, bagirsaklariniz dugumlenir yoksa.
B
bencileyin8 yıl önce
yazarların söylemek istedikleri
Icinde tutmak istemeyen yazar beyanlari. Salin rahatlayin, bagirsaklariniz dugumlenir yoksa.
B
bencileyin8 yıl önce
B
bencileyin8 yıl önce
yazarların belgeselde izlemeyi sevdiği hayvan
yazarların belgeselde izlemeyi sevdiği hayvan sorusudur.
B
bencileyin8 yıl önce
ataride ilk oynanılan oyun
hayal meyal hatırladığım, obalarda kuzenimle birlikte ninja turtles tournament oynadığımdır.
B
bencileyin8 yıl önce
tripofobi
veya tripofobia. toplu haldeki kucuk deliklerden korkma hali. henuz kanitlanmis bir fobi degil, ama arastirmalar suruyor. eger alttaki linkte gordugunuz resimler sizde mide bulantisi, kusma istegi gibi garip hisler yaratiyorsa bu korku sizde de va… devamını gör
B
bencileyin8 yıl önce
tripofobi
veya tripofobia. toplu haldeki kucuk deliklerden korkma hali. henuz kanitlanmis bir fobi degil, ama arastirmalar suruyor. eger alttaki linkte gordugunuz resimler sizde mide bulantisi, kusma istegi gibi garip hisler yaratiyorsa bu korku sizde de va… devamını gör
B
bencileyin8 yıl önce
yazarların 1 oturuşta 1 kilo yerim dediği tatlılar
yazarların çok sevdiği tatlılardır. ama tabi buna dayanabilmek için de manda gibi işkembeye sahip olunması gerekir. mesela ben; usülünce yapılmış bör `şöbiyet`in bir kilosunu bir oturuşta yerim.
© copyright 2005 - 2026