bugün
- sözlükte altın günü yapmak7
- şu anda ne yapıyorsun8
- ben aşık yorguni sorularınızı cevaplıyorum15
- yalnızlıktan kafayı yiyen insan5
- üşenirken yapılan saçmalıklar7
- dünyanın en güzel omleti5
- uludağ sözlüğün cenaze namazı7
- eşek sucuğu16
- bir kezonun elinden zehir olsa yemek2
- aile hekimi4
- aleyna tilki4
- 30 lu yaşlar7
- üstteki yazar ne yapıyor5
- ankastre bozukluğu2
- beyler kabağı kollayın3
- konuşmaya konuşmaya konuşmayı unutmak2
- maldivler4
- 24 yaşında erkek 18 yaşında kız ilişkisi2
- karateci mi döver kung fucu mu yoksa aikidocu mu3
- allah4
- şirinevler8
- çocuğunu kocasından daha çok seven kadın2
- eşe mi pahalı hediye alınır metrese mi sorunsalı6
- egay sucukcu5
- flört edinmek7
- aşık yorguni10
- işi gücü borsa siyaset olan insan4
- biraderleri üst üste koymak7
- kimseyi memnun edememek13
- kızartma yağından sabun yapmak8
- insanın bu hayattaki amacı17
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle9
- metrobüste yer bulmak4
- normal sözlükten uluya gelmek4
- sedat pekmez bey reyizin dönmüş olması6
- güne iyi başlatan şeyler3
- sözlük yazarlarından arabesk denemeler2
- sevgili yazarlar biz burada ne yapıyoruz amk3
- chp içindeki alevi sünni kamplaşması12
- ayakların geriye gitmesi4
- tartıştığı sürücüye iftira atan kadın3
- 54 ilde tetikçi övücü paylaşımlara operasyon3
- yabani olmakla cool olmayı karıştıran tip4
- enayimiknatisii10
- saxo bank'tan altın yükseliş yorumu5
- bok emojili isme özel çorap2
- devlet bahçeli7
- yabancı yatırımcı neden türkiyeye yatırım yapsın8
- flörtlerin ilişkiye dönmeme sebebi10
- a milli takıma 15 milyon euro prim verilmesi10
entry'ler (9)
Şüphesiz ki g-3 piyade tüfeğidir. Nazlı bir kadın gibidir sürekli ilgi ister bakımını yapıcaksın , sıfırlamasını yapıcaksın tam ihtiyacın olucak o zaman da keyfi isterse çalışır. Ama g3 canďır gerisi heyecandır
Şehid düşmüş eski komutanımdır. Askerlik delisidir son gune kadar nöbet tutturur ama askerinin hakkını da kimseye yedirmez. Askere bir baba şevkatiyle yaklaşır eğitimden görevden ödün vermez. Malazgirt ovasının ikinci Alparslanıdır. Ruhun şad olsun komutanım.
içinde ki bir pedofili tacizciyi sırf Hdp'li diye devlet siyasi komplo kurdu başkanımız masumdur diye aklamsya çalışan taciz edilen çocukların ailesini tehtidle sindiren halka sahip beldedir.
izmir deki kahveye selamsız gireni linç olayı banko kupanları yatırabilir . Yeni bir efsane mi doğuyor.
Sene 2002 ilkokulul 5. sinifin yazi. O zamanlar kungfu kursuna gidiyorum. Yakin bi arkadaşım var kursdan antreman yaparken ne dinliyosun evde diyorum eminem diyor ama gözümde canlanan hep koca burunlu karadenizli bi abi. En son buna dayanamayip sormuştum da iyi dalga geçmişlerdi benimle . Bundan beter değildir.
Valla kimse sevinmesin bu adamlar bundan 3 sene önce barış sureci varken komutanıma sen malazgirtin askeriysen bende gabarın askeriyim diye bağırıp elini kolunu sallayıp gidebiliyordu. Şimdi binlerce terörist nusaybine girerken bu devlet neredeydi de şimdi zafer kazanmışız gibi resimler. Ben kendi toprağımda gezemiyorsam adamlar sur da nusaybin de askerle şehir savaşı yapabiliyorsa biz buna nasıl başarı diyeceğiz resmen kendi toprağımızı geri aldık
Olmadı mutluluklar diler evine bir rpg atarız.
Benim için türkiye de starbucksdır. Adamlar gerçekten müşteri odaklı çalışıyor. Özellikle karaköy şubeleri ne zaman gitsem bir ikramlar her zaman güleryüz. Geçenlerde bir kişinin iki ay stsrbucks da yaşadığı ortaya çıkmıştı adamlar daha ne yapsın bu ulkeye bu kadarı çok bile bu ülkeye bence
Çocuk değil ailesi suçludur. O çocuk oraya tırmanana kadar ne yapıyorlardı. Onlar kadar suçlu olan da hayvanat bahçesi yönetimidir. Daha baktıkları hayvan saldırıyor mu onu anlamaktan aciz insanlar. Tümüne yazıklar olsun.