bugün
B
bayananonim9 yıl önce
hunharca eleştirmeyi seven yazarlar
Eksilenmeyi de seven yazarlardır.
B
bayananonim9 yıl önce
sözlük kızlarının fotoğrafları
Kendini ifşa etme amım var memem var deme şeklidir. Saygı duyarız sevgili amlılar.
B
bayananonim9 yıl önce
alttaki yazara bir fotoğraf gönder
B
bayananonim10 yıl önce
gecenin fotoğrafı
Gecenizin fotoğrafıdır. (img:#843963)
B
bayananonim10 yıl önce
dizi tarihinin en sevilen kötü karakterleri
(bkz:cengiz atay) *ezel cengizle ali telefonda konuşuyor. cengiz: ali bir gelsene mekana fikrini almam gerek. ali: sen kimsenin fikrini almazsın cengiz, parasını kadınını aklını alırsın ama fikrini almazsın. cengiz: yok be ali, değiştim artık. a… devamını gör
B
bayananonim10 yıl önce
uludağ sözlük kızları
böyle insan gibi bir şey. ~ te allahım~ arzuya göre sokakta aşçı, yatakta hanımefendi, mutfakta `gollum` falan olabiliyorlarmış.. (bkz:önceki entrynin silinip başlığın kendine kalması)
B
bayananonim10 yıl önce
en sevilen anime karakteri
Benim favorim tabiki kojiro hyugadır. Tsubasadan hoşlanmakta abes değil.
B
bayananonim10 yıl önce
kas geliştirip etrafta hindi gibi gezinen tipler
Dikkatimi cekti yaz kış dar kısa kollu ile takılırlar. Hasta olur lan insan.
B
bayananonim10 yıl önce
bir erkeğe en çok yakışacak giyim şekli
`bir bayana yakışacak giyiniş şekli` ile paralel olmalıdır. mesela şöyledir. (img:#584912)
B
bayananonim10 yıl önce
bir erkeğe en çok yakışacak giyim şekli
`bir bayana yakışacak giyiniş şekli` ile paralel olmalıdır. mesela şöyledir. (img:#584912)
B
bayananonim10 yıl önce
andrey polyanin
Atv de baslayacak yeni programdaki rus.
B
bayananonim10 yıl önce
erkek adam küpe mi takar lan
küpe takan erkeğe verilen tepkiyi dile getiriş biçimidir. her daim bacımız olurlar. edits: genc bacılar rahatsız. ahahahaha.
B
bayananonim10 yıl önce
erkek adam küpe mi takar lan
küpe takan erkeğe verilen tepkiyi dile getiriş biçimidir. her daim bacımız olurlar. edits: genc bacılar rahatsız. ahahahaha.
B
bayananonim10 yıl önce
hayatının özetini bir görüntü ile anlat
sözlük yazarlarının bugüne dek hayatlarını özetleyen karenin paylaşılmasıdır. hayat bazen böyle olur sanıyordum ama benim hayatımın özeti hep böyle olmuştur: (img:#866703)
B
bayananonim10 yıl önce
alissa violet
Başlık açılmadığına şaşırdığım kızdır. Vinelarını vs gördüm, ınstagramda da popüler. vine fenomeni Lele Pons'un arkadaşıdır aynı zamanda. Cidden güzel bir kızdır. (img:#963642)
B
bayananonim10 yıl önce
yazarların favori replikleri
B
bayananonim10 yıl önce
usui takumi
Niye başlık açmadınız bu oğlana? Kaichou wa maid- sama adlı animedeki esas oğlanımızdır. Sarışın, yeşil gözlü tatlı mı tatlı bir şeydir. Animdeki o rahat tavırları filan beni benden almıştı. Özellikle anime bitince kitto mata aeru diye bi şarkı başlı… devamını gör
B
bayananonim10 yıl önce
usui takumi
Niye başlık açmadınız bu oğlana? Kaichou wa maid- sama adlı animedeki esas oğlanımızdır. Sarışın, yeşil gözlü tatlı mı tatlı bir şeydir. Animdeki o rahat tavırları filan beni benden almıştı. Özellikle anime bitince kitto mata aeru diye bi şarkı başlı… devamını gör
B
bayananonim10 yıl önce
geceye bir türk yakışıklısı bırak
B
bayananonim10 yıl önce
geceye bir türk yakışıklısı bırak
B
bayananonim10 yıl önce
ronaldonun sahaya suriyeli multeci çocukla çıkması
insanlık ölmedi dedirtmiştir. Gerçekten yaptığı bu hareket karşısında çok duygulandım. Ne mutlu ki ağlayan o çocuğun gülümsemesine de şahit odum. Dünya böyledir işte.Kimileri yıkar kimileri de yıkıntıları temizleyip yeniden inşa etmeye çalışır.. Umar… devamını gör
B
bayananonim10 yıl önce
ronaldonun sahaya suriyeli multeci çocukla çıkması
insanlık ölmedi dedirtmiştir. Gerçekten yaptığı bu hareket karşısında çok duygulandım. Ne mutlu ki ağlayan o çocuğun gülümsemesine de şahit odum. Dünya böyledir işte.Kimileri yıkar kimileri de yıkıntıları temizleyip yeniden inşa etmeye çalışır.. Umar… devamını gör
B
bayananonim10 yıl önce
gecenin erkeği
erkekleri metalaştırmak adına başlatılan akım. kör gecenin karanlığında çarşaf altında gizli hülyalara daldıracak erkekler istiyoruz. çirkinlikten öleceğini kabullenmiş öfkeli sözlük erkeklerine tokat niteliğinde erkekler istiyoruz. teşekkürler.
B
bayananonim10 yıl önce
gecenin erkeği
erkekleri metalaştırmak adına başlatılan akım. kör gecenin karanlığında çarşaf altında gizli hülyalara daldıracak erkekler istiyoruz. çirkinlikten öleceğini kabullenmiş öfkeli sözlük erkeklerine tokat niteliğinde erkekler istiyoruz. teşekkürler.
© copyright 2005 - 2026