bugün
B
basbakan pirlo10 yıl önce
almanyada hiç akrabası olmayan insan
Millet alamancı akrabalarıyla hava atarken oturup boynunu büken insandır. Benim. Ne tanıdığım, ne 9. Kuşaktan dahi akrabam, ne akrabalarımın tanıdığı, konu komşu, arkadaşımın arkadaşı bile yok almanyada. Hayat ne tuhaf.
B
captain america civil war
üçüncü kaptan temel filmi.
B
zengin olmak nasıl bir şey
(img:#1063345)
B
christian bale
`the machinist` filmi için yirmibeş kilo veren ve tanınmayan hale gelen oyuncu.
B
bir erkeğin en masum olduğu an
dogum anidir. bu masumiyet zaman icinde azalmaya devam edip, sut disleri ile birlikte kaybolur gider. abarttigimi dusunen erkekler, kizlarin eteklerini kaldirip kactiklari ilkokul gunlerini hatirlasinlar. abarttigimi dusunen kizlar, onlar zaten hic… devamını gör
B
harf inkılabının milletimize verdiği zararlar
saymakla bitmeyecek zararlardır. evet bariz bir şekilde 1 gecede cahil bırakıldık. olaylara mantık çerçevesinde ve tarafsız bir gözle bakan herkes bu gerçeği görebilir. işte harf inkılabı öncesi sahip olduğumuz şeyler ve bir anda işlevini kaybetm… devamını gör
B
berat albayrak
`rte`nin damadı, `sadık albayrak` ın küçük oğludur.
B
domalan kadının neresinden tutulacağı sorunsalı
Sorunsal olup olmayacağı kisiden kisiye değişecek olan hadise. (bkz:sen domal bi öğreten bulunur)
B
açık oylayan erkek sevişmek istiyordur
aslı olmayan bir düşüncedir. hadi kızları açık oyladım bunu amaçladım diyelim, peki ya erkekler ? dedirdir.
B
nihat hatipoğlu
türkiyeye lazım olması gereken tarzda ilahiyatçılara örnek olacak babacan tavırlı bi amcamız. eli öpülesi şahıs. allah uzun ömürler versin ne diyelim.
B
komünist itemleri
Asker yeşili parka. Limon. Çanta. A3 kağıt. Marker kalem. Çubuk. Sprey boya (Eskiden kireç). Aklıma gelenler bunlar. Edit : kağıt boyutu güncellendi. 70 gün editi : megafon.
B
yaşasın sosyalizm
20 yıldır demode ve alay konusu olan; ancak kapitalizmin kıt kaynakların kullanımı konusundaki yaklaşımının global ısınma, kaynakların tükenmesi, gelir adaletsizliği, suç oranının hızla artışı gibi etkileri nedeniyle yaşanacak sosyal patlamalardan so… devamını gör
B
kobe bryant
kendisinin ilk entrysini girmekten ötürü büyük bir mutluluk duymakla birlikte kendisi hakkında nasıl methiyeler düzeceğimi hala bilememenin acısını yaşamaktayım. Ne denir ki bu adama? Kuşkusuz şu anda yaşayan en iyi basketbolcu. `Allen Iverson` mu? O… devamını gör
B
boko haram
nijerya'da radikal islamcı örgütünün adıdır. gün itibariyle başkent abuja'nın dışında noel kutlamaları için toplanılan kiliseye saldırı düzenlemişler. 25 ölü. ilgili haber: http://www.ntvmsnbc.com/id/25308845 götünüzde don yok amına koyim giriştiği… devamını gör
B
rock işaretini ülkücü işareti sanıp gururlananlar
Yurdumun ülkücülerinin küpeli döverek memleket kurtardığını düşünürsek bu da bu cahillikle mümkündür.
B
ygs den çıkan kişinin ilk söyleyeceği şey
ölüm gibi bir şeydi ama kimse ölmedi.
B
sözlüğe veda etmek
sozlugu birakan bunyenin sarfettiği son kelime öbeği.[*]her an sarfedebilirim[/*]
B
sözlük erkeklerinin fotoğrafları
Merak edilmeyendir. Adam yan oldu demiş. Keşke yan olan sadece fotoğraf olsa. Kendisi yamulmuş hala fotoğrafa bok atıyor.
B
spora gidip vücut geliştirmeme yapanlar
Her salonda olan tiplerdir. Her salonda istisnasız vücut geliştiricilerden çok geliştirememişler var. Bir salonda 2-3 vücutlu arkadaş varsa 10 tane ya şişman ya da kollar çöp gibi arkadaşlar oluyor ve ne kadar zaman geçse de hep yerlerinde sayıyorla… devamını gör
B
türkiye de kitap okunmamasının sebepleri
kitapların da müzik ve resim gibi zevk meselesi olduğunun farkına varılmamış olması, öğretmenler tarafından çocukların hep aynı tip kitap okumalarının istenmesi ve onlara bu konuda seçim hakkı tanınmaması ~şeker portakalı çocuk kalbi gibi dandik şey… devamını gör
B
nike flyknit lunar
çengelli iğne ile örüldüğünü sandığım ayakkabı. kodumun ayakkabısını ne zaman görsem anneannem geliyor aklıma bi ayakkabı ilmek ilmek örülür mü lan amk kapitalistleri insanın içinde duygularına kasırga yaratıyor sonra para biriktir al ayakkabıyı. bu … devamını gör
B
kal diyen var gibi ülkeyi terk edeceğim diyen mal
ekşi sözlükte gördüm, bu sözlükte de var elbette ama bunun gerekçesi farklı, hükümete kızmış, sanki ekşi sözlükte kafasına göre takılmasına izin veriliyor gibi, özgür olmadığını söylüyor, cumhurbaşkanı ve başbakana ana avrat küfür ederken elindeki b… devamını gör
B
polisin boydak holdingde sap adlı yazılım bulması
öncelikle başlık ekşi'deki zaytung adlı yazardan alıntıdır! habere çok güldüğüm için buraya aldım! havuz medyasının nasıl uçuşta olduğuna yönelik komik bir ispat! --- alıntı ---- aynı sistemi kullanıyorlar boydak holding'deki aramasını sürdüre… devamını gör
B
ilk öğrenilen ingilizce kelimenin fuck you olması
sanırım sadece benim ilk öğrendiğim ingilizce kelimedir. üstelik seni seviyorum anlamına geldiğini söylemişlerdi piçler.
© copyright 2005 - 2026