bugün
B
baron17769 yıl önce
atatürk ün mason gibi poz vermesi
ilk önce şunu açıklığa kavuşturayım; atatürk e atamıza türkiye nin kurucusuna çamur atmak gibi bir amacım yoktur sadece merak uyandıran bir konudur. bildiğiniz gibi atatürk, pek çok fotoğrafında sirozdan dolayı karaciğerini tuttuğunu söylemişlerdi. … devamını gör
B
baron17769 yıl önce
milkshake
aromalı sütün soğutulmasıyla yapılmış enfes tatlı, sütüsalla.
B
baron17769 yıl önce
dan brown origin
dan brown un 3 ekim 2017 de öncelikle kanada ve abd de piyasaya çıkmaya başlayacak olan kitabıdır. robert langdon ın maceralarının devam edeceği anlaşılmaktadır. (img:#1420802) http://danbrown.com/origin/
B
baron17769 yıl önce
kaşar kız isimleri
(bkz: melisa) (bkz: buse)
B
baron17769 yıl önce
ısırarak kokoreç yemek
beni benden alan eylemdir. ulan harbiden canım istedi lan. (img:#1418528)
B
baron17769 yıl önce
başı açık kıza aşık oldum ne yapmalıyım
bir sorudur. türbanlı namazlı kızla evlenme amacındayım başı açık kıza aşık oldum ne yapmalıyım. evet..
B
baron17769 yıl önce
türk dil ve tarih kurumlarının gereksizliği
bosu bosuna para yedikleri gercegidir. turk dili ve tarihi arastirilacak, ustune kurum kurulacak kadar zengin degil. resmen bizim vergilerimizle yatiyor adamlar. bu kurumlarin bir faydasini gosterebilecek olan var mi? hic sanmiyorum. masa basinda so… devamını gör
B
baron17769 yıl önce
90 tank
atari oyunlarının vazgeçilmez oyunlarından. ikili oynamanın zevki de bambaşkaydı. biz tank nedir buradan öğrendik lan. (img:#1413110)
B
baron17769 yıl önce
4 dili akıcı bir şekilde konuşabilen insan
her yerde iş bulabilen insandır.
B
baron17769 yıl önce
mırc32 de chatleşmiş nesil
80 lerin ortalarında ya da takriben sonunda doğmuş nesildir. bizizdir. o zamanlar internet tamamen dutluktu gençler. bunlar vardı. bilgisayarın başında senin gibi milyonlar olduğunu düşününce başımız dönerdi, hayali bile enteresan gelirdi. mirc32 d… devamını gör
B
baron17769 yıl önce
hareketin lideri devlet bahçeli
eylemsizlik prensibine örnek olarak gösterilebilecek hareket türüdür.
B
baron17769 yıl önce
akp li seçmenin kültür seviyesi
recep ivedik ayarındaki kültür seviyesidir. daha fazlası değil...
B
baron17769 yıl önce
lozan ın gizli maddelerini bilmeyen laikçi çomar
lozan'in basari oldugunu zanneden comardir. 2023'de gizli maddeler aciklaniyor. o zaman basari mi degil mi gorusuruz.
© copyright 2005 - 2026