bugün

entry'ler (30)

oje süren erkek

neyin kafasını yaşıyorlar bunlar yea diye sordurtan erkektir.

büyük takımların aynı anda yenilmesi

her türlü fanatiğin mutluluk kaynağı olması olasıdır bu durumun.

sevgililer gününde düşünülen eski sevgili

her sevgililer gününde şiddetle andığım kişidir zira karşımdaki adamlarda o yontulmuşluğu görmediğimden olsa gerek 'lan o şimdi olsaydıı böğğ' şeklinde hallere sokar beni.en büyük pişmanlığımdır devamında da.

bir kızı sinirinden hoplatacak erkek sözleri

bir de peki vardır ki hop hop hopluyorum.

sevgilisi tango kursuna giden erkek

bana hiç denk gelmeyen erkektir kendileri.

açık parfüm alıp güzel koktuklarını sanan varoşlar

buram buram sığ kokmaktan daha iyi olsa gerek.

doğru erkeği arayan kadın

doğru erkek profilini anlat bana dediğim kadındır.

28 kişinin tecavüzüne uğrayan 13 ünde kız çocuğu

hala iyi halleri nedeniyle cezaları düşürülüyor. yapılanlardan sonra daha nasıl bir iyi hal beklenir o da ayrı tabi.

yanlış anlaşılmış şarkı sözleri

onun arabası var güzel mi güzel.
şoförü de var özel mi özel.
marifet ruhu yok. onun için hiç mi hiç şansı yok.

aldatan sevgiliyi affetmek

tamam hadi affettim demesi daha sonrasında geçecek zamandan daha zor değildir. dersin dersinde bu aldatmanın devamlılığına kendini hazırlaman gerekir. zira bir kez affedip sonrasında onun bir değil zilyon kere olduğunu öğrendim.

geçmişi bahane edip geleceği bok etmek

karşısındaki insanın geçmişiyle derdi oluyor bazen insanın.onun yaşanmışlıkları sana dert oluyor be arkadaş, işte o zaman bu hazımsızlıktan bugünü dolayısıyla gelebilecek günleri de sıç ediyorsun.

toefl

doların artmasıyla beraber tekrar girmek için iyice kendimden emin olmayı beklediğim sınavdır. ayrıca toefl ibt de sen tam bir şeyler dinlerken, etrafındaki insanların konuşuyor olması dahası verilen kulaklıkların bir işe yaramaması çok sinir bozucudur.

how i met your mother ın yerlisinin çekilmesi

karakterleri de fiziksel açıdan başlayarak mı benzetmeye çalışacaklar en çok onu merak ediyorum. zira yerlisinin tutmayacağı da kesin.

insanları mutlu eden küçük şeyler

hani böyle çıkarsınız gece , içersiniz içersiniz, onu içtik bunu da içelim. ardından kendinizi bile zor taşıyarak bir köşeden binersiniz taksiye, eve gelip zar zor atarsınız kendinizi yatağa. uyumakta zor değil hani. ama sabah uyandığınızda o ağzınızdaki kuruluk yok mu! bir bardak su olsa ya baş ucunuzda soğuk soğuk anında. mutluluk budur kesinlikle.

rutkay aziz in sağlam bir ayyaş olması

realist yorumlarda bulunmak eğer ayyaşlıksa, toplanıp hep beraber ayyaş olalım. en azından gerçek cümleler kurabiliriz.

benim onlardan ne eksiğim var

eksik bir şeyler gerçekten hissedildiğinde kurulan cümlelerin en önde gelenidir.

bakireyim diye yalan söylemek

bekareti saflık olarak nitelendiren kızların vazgeçilmezidir. gerçekten hala yiyenler var mı onu merak ediyorum.

sevgili adayı ile ilk buluşma

geçmiş muhabbetlerinin söz konusu bile olmaması gereken buluşmadır.

mütemadiyen sevişiyoruz diyen komşu

saygı duyulmuyor değil, bir noktaya kadar o da ama. libidoyu sorgulama sebebidir.

oğlunuz ne iş yapar sorusuna alternatif yanıtlar

serbest meslek erbabı. kendisi ticaretle uğraşıyor. elinden her iş gelir ama işte malum işsizlik var.
© copyright 2005 - 2026