bugün
B
balik adam11 yıl önce
gül yüzlü muhammed
B
balik adam11 yıl önce
fight club bursa
Herhangi bir tanim bulamadigim basliktir. Herkesin arada iyi bir dayaga ve dayak atmaya ihtiyaci var bence, su siralar benim de hincimi birilerinden alasim var ayni zamanda da ayakta duramayacak kadar dovulmeye de.. Diyecegim sudur ki bursada fight… devamını gör
B
balik adam11 yıl önce
finler türk müdür
cok buyuk sorunsaldir. tarihcilere sorulmalidir.
B
balik adam13 yıl önce
dünyanın en güzel gülen adamı
`kenan imirzalıoğlu` dur. gülerken göz bebeklerinin içi gözükür. bir eşi daha yoktur. robert de niro belki.
B
balik adam13 yıl önce
görücüye gidilen evde kızın manken gibi olması
insanı sevince boğacak olay.
B
balik adam13 yıl önce
doğuş un aslında süper bir sanatçı olduğu gerçeği
müthiş bi' tespit. ulan doğuş'u beğenmiyoruz filan; ama şu anda bu adamın 5-6 tane şarkısını çatır çatır söylerim yani. hiç de gocunmam hem de. küçük bile yuvarlarım bu adamı dinlerken. çok yuvarladım da zaten.
B
balik adam13 yıl önce
erkek örümcek
Örümcek olmak bile onu kurtaramamıştır.
B
balik adam13 yıl önce
gezi parkı eylemini özetleyen resim
(bkz:caps yok mu)
B
balik adam13 yıl önce
ateistlerin dinsiz olduğu gerçeği
ateist olmalarına "bakılınca" anlaşılabilecek gerçek.
B
balik adam13 yıl önce
uludağ sözlük faşist birliği
Ülkenin her yerinde kalabalık, sığ akıllı, kan ve milliyet üzerine ahkam kesen, zekadan yoksun kalabalığın sözlükteki tezahürüdür. Birlik olmaktan ziyade sürü olmayı çok daha kolay beceriler.
B
balik adam13 yıl önce
soltangera
hakkım da söylediklerine katıldığım hoş gelmiş yazar.
B
balik adam13 yıl önce
oğlunun kafasına silah dayayan baba
oyuncak dahi olsa, oyun için bile olsa hata eden babadır. kötü değildir, düşünememiştir sadece ama o bebek bile değil... benim yeğenim bu gün daha 2 yaşına bile girmedi. en son gittiğimde ilk defa alınmış silahla ateş etmecilik oynarken silahı ağza … devamını gör
B
balik adam13 yıl önce
uzaylı varlıklar allah a inanıyor
Sirius UFO Uzay bilimleri Başkanı Haktan Akdoğan'ın sözü. http://www.haberturk.com/polemik/haber/833879-uzayli-varliklar-allaha-inaniyor
© copyright 2005 - 2026