bugün
B
bak abim9 yıl önce
sözlük kızlarının elleri
(img:#817625) abazalıktan bu hale gelen ellerdir.
B
bak abim9 yıl önce
dünya 100 mbps kullanırken biz 8 mbps kullanıyoruz
Başlık böyle olmayacaktı fakat ancak bu kadarı sığdı. Neden abi neden ya. Bizdeki 8 mbps de aslında 8 mbps ye kadardır. Yani aslında 3-4 tür o. Millete hd yetersiz gelirken, biz 240 ile 360 arasında tercih yapmak zorunda kalıyoruz. Salın artık … devamını gör
B
bak abim9 yıl önce
bulgaristan göçmenleri
cimri olurlar.
B
bak abim10 yıl önce
kürt evi balkonu
özellikle yaz mevsiminde her santimetrekaresi dolu olan balkondur. insaların, "vara vara" nidalarıyla halay çektikleri bile görülmüştür.
B
bak abim10 yıl önce
the turkish light
Türk ışığı. Tribünlere Meksika dalgası gibi yeni bir şov akımı getirdik.
B
bak abim10 yıl önce
hande kazanova
eski bir manken. şu anda yeni aktüel dergisinde burçlarla ilgili yazılar yazan kişi.
B
bak abim10 yıl önce
atalay filiz in muhabbet kuşuna benzemesi
şu tipe bakar mısınız bildiğin muhabbet kuşu (img:#1085534)
B
bak abim10 yıl önce
ozan tufan
`9 ağustos 2012 bursaspor kups kuopio maçı`nın 2. yarısında oyuna giren genç yetenek.
B
bak abim10 yıl önce
en iyi ikililer
`dünyanın en muhtesem üçlüsü`nün birinden vazgeçilmesi halinde elde edilecek veri. tabi yeri doldurulabilir o ayrı mesele.
B
bak abim10 yıl önce
arya stark
eddard stark ve catelyn in küçük kızları. kendisi biçki dikiş nakış tan hiç hoşlanmaz. kılıçlara ilgisi vardır. ablası sansa gibi hayırsız değildir.
B
bak abim10 yıl önce
dün geceki ayıplı olayı bir görselle anlatmak
sözlükte dün gece yaşanmış olan ayıp olayı, bir görselle tasvir etmektir. (img:#1081130)
B
bak abim10 yıl önce
2001 doğumlu sözlük yazarları
sonu can la biten yazarlardır. ayşecan, hasancan, sucan, pipican gibi...
B
bak abim10 yıl önce
sözlükçülerin favori film sahneleri
sözlükçülerin favori film sahneleridir. (vid:#116879) benimki budur. başlı başına filmi de koyabiliriz.
B
bak abim10 yıl önce
iyi suriyeliler de var
Akp'lilerden, ümmetçilerden, arapçılardan duyulması muhtemel olan söz. Ben hiç iyi piç görmedim. Zaten görülemez de...
B
bak abim10 yıl önce
iyi suriyeliler de var
Akp'lilerden, ümmetçilerden, arapçılardan duyulması muhtemel olan söz. Ben hiç iyi piç görmedim. Zaten görülemez de...
© copyright 2005 - 2026