bugün
B
bahadix8 yıl önce
uludağ sözlük gecenin ifşası
uludağ sözlük'te gecenin ifşasıdır. işte ifşa gibi ifşa. (img:#1563965) valla helal olsun. gelen eksilerden belli ifşa baya bir rahatsız etmiş. sizin beklediğiniz ifşaları yapmadığım ve sizle aynı dili konuşmadığım için üzgünüm. kusura bakmayın.… devamını gör
B
bahadix8 yıl önce
trump ın çizdiği süper new york silüeti
cami mi o. ilginç silüettir.
B
bahadix8 yıl önce
18 temmuz 2017 istanbul yağmuru
gece saatlerinde başlamıştır şuan şimşek eşlik ediyor. radar: https://www.mgm.gov.tr/sondurum/radar.aspx?rG=img&rR=34C&rU=max#sfB
B
bahadix8 yıl önce
sigara zammı
yakın zamanda %20 lik zamla yine bütçeyi sarsacak olan zam. bırakıyorum ben sigarayı diyenler çoğunlukta olacaksa da bu iddiaların aslı olmayacaktır.
B
bahadix8 yıl önce
çin ordusunun sikkim e girmesi
çin ordusu'nun hindistan'ın sikkim eyaletini işgal ettiğine dair haberler ortalıkta yayılıyor. edit: http://www.hurriyet.com.tr/sicak-saatler-cin-ile-hindistan-arasinda-sinir-gerilimi-40502315 troll sanan beyinsizlere gelsin.
B
bahadix8 yıl önce
namaz kılmayan erkeğin ahlakı
Bayağı yüksektir.
B
bahadix9 yıl önce
sözlük yazarlarının çizimleri
paint terk olmayan yazarların çizimlerini eklediği başlık.. karakalem, karikatür, grafik, wallpaper her türlü çeşitlerde olabilecek çizimlerdir.. burayı resim çöplüğüne çeviricem..
B
bahadix9 yıl önce
aşık olduğun insanı bir görselle anlat
Hani Sesi soluğu, nefesi, yüzü, gözü, saçları, bedeni zamanla silinir. Günden güne yok olur ya hafızanda. Cismini Hatırlayamazsın, bir süre sonra tümüyle metafordur. Bundan sonra Bu çağrışımın içinde hayat bulur, anımsanır. Ve seni, en çok seni, sevg… devamını gör
B
bahadix9 yıl önce
okullarda tekne orucu tutturulmaya başlanması
din faşizmidir, çocukları aç bırakıp onları küçük yaşta islamla zehirlemenin ne mantığı var? ayrıca islama göre çocuklara oruç farz mı kılınmış sayın amuna koduklarım!
B
bahadix9 yıl önce
deniz seki vs pablo escobar
deniz Seki'nin şarkı söyleye söyleye tokatlayacağı versustur. bir kere deniz yerli ve millidir.
B
bahadix9 yıl önce
olgunlaşmamış erkek
Bu tipler genelde çok olgun ve efendi görünür dünyanın en sorumluluk sahibi en bilgili insanıdır lakin kısa bir zaman geçirdiğinizde içindeki o arizona kertenkelesi kılıklı ergeni görürsünüz Büyük ihtimalle yarı yolda kalırsınız ve bağlandığınız içi… devamını gör
B
bahadix9 yıl önce
sözlük kızlarının fotoğrafları
Kendini ifşa etme amım var memem var deme şeklidir. Saygı duyarız sevgili amlılar.
B
bahadix9 yıl önce
yazarların ilk cinsel deneyimleri
(bkz: ilk okullunun lise anıları)
B
bahadix9 yıl önce
biriyle bankta 1saat oturma hakkın olsa kim olurdu
facebook'ta dolaşan bir soru. evet arkadaşlar, biriyle bir bankta oturacaksınız ve bu kişiyi siz seçeceksiniz, twix'ini seç..... yok öyle değildi galiba.
B
bahadix9 yıl önce
80 milyonun kakası nereye gidiyor
kafa zorlayan sorunsal. ya sebzelerle yine yiyoruz ya da başka bişey...
B
bahadix9 yıl önce
pek hanım hanımcık kızmışsın diyen komşu
Sen bir de beni benden dinle herkese aynı değilim diye aforizma kasılabilecek teyzedir. Siz yine de yapmayin tisikkirlir tiyzi diyiverin.
B
bahadix9 yıl önce
vatandaşımız kenara para koymuyor
Ben koyuyorum, her kenara beşşüz koyuyorum büyü yapacam.
B
bahadix9 yıl önce
portakal bıçaklamak
Az evvel yaptığım eylem kimse bizim sabrımızı sınamasın..
B
bahadix9 yıl önce
nevresimlerini senede bir değişen erkek çarşafı
söyleyecek söz bırakmamıştır. (img:#1348476)
B
bahadix9 yıl önce
hayatın nereye gidiyor
Gidiyor gibi görünmüyor.
B
bahadix9 yıl önce
aşk mı mantık mı
mantıktır. aşk biter sevgi kalır, mantık yaşar daima sonradan sevilebilir.
B
bahadix9 yıl önce
herkes tarafından sevilmek
Çok az kişinin sahip olabileceği bir özelliktir.
B
bahadix9 yıl önce
1 gecede abd yi haritadan silmek
Evet arkadaşlar öncelikle türkiye nin Nükleer gücünün oldugunu varsayalim. Ardından gerekli planları yaptiktan sonra sessiz sedasiz bir gecede yaklasik 100 e yakın nükleer başlıklı balistik füzeyi abd ye şutluyoruz ve abd yi haritadan silmis oluyur… devamını gör
B
bahadix9 yıl önce
hem sıcak hem soğuk davranan kız
Anlaşılamayandır.bariz bir şekilde o size yürür ama siz ona yakınlaşmaya çalıştığınızda sıradan cevaplar verip konuşmayı sonlandırır yeter lan niyetini belli et bende önüme bakabiliyim diye düşündürür. Edit: yedekleme mevzusunu ben de düşündüm ama b… devamını gör
© copyright 2005 - 2026