bugün
- soslu adana kebap8
- beyaz götlü yabancılara tapmak suriyelilere sövmek7
- sarapci koala21
- pkk'nın silah bırakmasını takip edecek kurul31
- ne kadar dikkatlisin7
- hayvan gibi gözleme yemek5
- haganah4
- togg13
- pkk kürt ağa ve kürt feodallere ne yapmış25
- pkk sadece dağa çıkandan ibaret değildir4
- linkedin2
- platformdaki sert tartışma kültürü4
- her gün ne yapıyorsunuz9
- izmir bok kokuyor deyince seri eksilenmek22
- togg gören sikik çapulcu6
- suriyeliler3
- grup şurup2
- hiç bir bayanla seksting yaptınız mı6
- yahudi mason komplo teorisi4
- gilded hanım5
- mutlu ama uzak olsun12
- karısına iltifat edilmesinden hoşlanan erkek3
- mercimek çorbası4
- heyecan yapan seri katil2
- mevlid kandili9
- sözlükte tayyip erdoğan ı savunmak8
- evlenmek yerine karıya gitmek2
- islam barış dinidir22
- david ben gurion2
- anın görüntüsü16
- trabzonspor7
- sözlük kızlarının kombinleri10
- peygamberim diyenin şizofreni damgası yemesi5
- özel sektörde çalışmak4
- kuşkaş3
- evlenilmeyecek erkekler listesi7
- galatasaray4
- laik teyzelerin fenotipi34
- ekrem imamoğlu rumdur diyince seri eksilenmek7
- kahve10
- kabala sembolizmiyle tasarlanan ytube algoritması2
- aşkım pyongyang'a gidelim7
- boşanma sebepleri4
- kezonun değişebilirliğine katlanmak2
- her yer bok kokuyor arkadaş her yer11
- recep tayyip erdoğan13
- askerde çarşıya çıkmak5
- beşiktaş9
- egosuz doktorlar7
- işkembe çorbası2
entry'ler (21)
ne idüğü belirsiz şahsiyet, tam olarak tarifi imkansız. kaleminin üzerine kalem çeken birisi olamayacak kadar yetenekli ve sözü gediğine oturtacak kadar zeki. gülmekten yüzümü felç bıraktıracak bir gün, hayırlısı. ha birde terasında rakı sözü vardı, elektrikli mangalı da dahil * öperim.
hormon bozuklugundan beynine salgi gitmeyen, kizligindan utanilasi.. kiz dedigin ister, ne istedigini bilmeden..
bu ilk gece rivayetlere gore kadinlarin ilk gecelerine benzer, adrenalini yuksek, izdirabi bol sevk-i sahane... ha bu arada munker ve nekire dikkat.
Hep aynisini dinledigim icin alternatifi olmayan sozum uzerine. rodrigo-concerto aranjuez
Şahin K. gobegini birlesme sirasinda partnerinin kalcasina vurarak iskembesinin yirtilmasi sonucu mundar olacaktir fikrimce.
Edebilecek itirafimin olmadigini fark ettim. bunu itiraf ettim ve ilk itirafimin heyecanini burada yasiyorum halimce.
Etek trasi icin tras bicagi. maazallah kesecegim diye her defasinda cok korkuyorum afedersin.
Atın cinsel organinin degisik bir gorsel boyutudur. ereksiyon olmamis haliymis. ayrica gelin birlik olup orguler kuralim mesajida verilmesidir.
Cok ciddi anlamda isimleri ile bagdasan legal olmayan yapi. istedikleri gibi ulkemize girip cikmalarindan midir ozgur olmalari bilinmez ama bizim ozgur kizin kafasinda olmadiklari her sekillerinden belli... Allah savas yanlisi zihniyetleri bu dunyadan alsin ve ozgur birakmasin diyebiliriz.
Sozlukte karsiligina baktiginda karsiligi cikmayan karsi cins soylemidir. aforizma gibi pozisyonlara sahip zannederler sahsiyetlerini
Bir sonraki nesile ornek olamayacak nesil turu... neslinin tukenecegi vakit bilinmemekle birlikte ne halt edecekleri bilinmeyen atalarimizlardir kendileri...
yasini bacak arasinda sakli tuttuguna delalet eder. zarinizi esnetmeyiniz.
Asik oldugunda sevdigin insanin sicmadigini zannedersin ama hayatina sictiginda ogrenirsin onunda sictigini...
Sanirim en acili tecrubesidir pipisini fermuara sıkıstırması...
Simdi ezan okuyan muezzin napardi diye dusundurdu soru.
Son sozun nedir diye sorsan kesin sorunun korkusu ile gider zatali.
Buyuk ihtimal ben. Oluncede merak etmek insana cok kor yaa..
Turkculugun esasidir. kimse kotumsemesin. bir gunde final basarabilen tek milletten finaldeyiz
Merve ve burcu. tecrube ile sabittir. Garantili *
5 cm fark ile o duyguyu simdi unuttum. hatirlamasam ne olur?