bugün
- çok açık giyinen kadınların evlilik hayali kurması31
- yazarların fobileri12
- mazot fiyatlarının suçlusu19
- sözlük yazarlarının normal kombinleri23
- yazarların en malımsı özellikleri5
- nick vermeden bir yazara seslen10
- sözlükteki kaliteli yazarlar31
- sözlük yazarlarının saatleri13
- ioçk'nın müziği6
- türkiye tarihinin en yüksek asgari maaşı13
- ismet gürbüz5
- 174 kaslı mühendis9
- turşu limonla mı olur sirkeyle mi anketi5
- en başarılı türkiye'nin 2026 rte türkiyesi olması11
- gabar'dan petrol buldukça üzülen chp liler5
- almanya da yaşayan yazarlar8
- avrupa'nın en ucuz akaryakıt fiyatları24
- borsa istanbul3
- 195 kaslı pilot10
- islamda namaz yoktur37
- heidinin dedesi5
- heidinin terörist olma ihtimali5
- beni eğlendirin3
- sözlüğe video yükleyebilmek3
- iblis'in sesini duymak4
- pakistan'ın hindistan'a nota vermesi2
- sevgiliyle sabaha kadar çığlık serisini izlemek3
- olsa da yesek3
- kitap okurken not almak2
- padişahların aşk şiiri yazma samimiyetsizliği6
- gelecekteki sevgiliye not3
- şeftali11
- sözlüğün reisi kim anketi19
- ikiz doğurmak6
- bik bik'in jeopolitik ve stratejik önemi15
- yazarların güncel flört listesi6
- bir erkeğe ilk mesaj nasıl atılmalı15
- tırrex2
- kanal i zasyon3
- bir sözlük erkegine merhaba adın ney diye sormak6
- antipanik sizce biraz antipatik mi12
- borsa8
- ünlüler neden uyuşturucu kullanır21
- israil'in nükleer silahları imha edilmelidir18
- manifestten hangi kızla sevişirdin4
- sevilen kıza cv yollamak7
- gecenin müslüm gürses şarkısı2
- crushtan hangi erkekle sevişirdin4
- ülkü ocaklarının entelektüel alt yapısı5
- doğru karpuz seçemeyen erkek12
entry'ler (15)
herkesin kendi tercihi olmakla birlikte kendim dahil çoğu kadına yakıştırmamakla birlikte çok çok istisnai olarak bir kadına yakıştırıyorum. hanım kişi gözümde bir anda, askerlik arkadaşı vehbi misyonuna evrilebiliyor.
isim vermek istemiyorum ama bitkisel kozmetik ürünler üreten bir firma sayesinde kısmen de olsa çözüm bulduğum ve muzdarip olduğum bir meseledir. ancak şu da var ki kötünün iyisini kullandığımın da farkındayım çünkü ne kadar doğal kisvesi altında bu ürünler ilk etapta bir sempati uyandırsa da asla ama asla bir mis kokulu sabunun, külün veyahut bu ve benzeri ürünlerin yerini tutamadığını bilerek kullanıyoruz. hulasa eğer hassas bir cildiniz yoksa kıymetini bilin.
trabzon suyu içmesinden mütevellit sanıyorum biraz asi, biraz hırçın ama yiğit bir padişahtır.
Rivayet olunur ki memlük seferi sırasında sadece o ve ordusu geçerken yağmur yağmış ve hasan can'ın rüyasında 4 halifeyi görmesiyle kutsal topraklara sefer müjdelenmiştir.
atana, dedene çamur atma ey evlat...
Rivayet olunur ki memlük seferi sırasında sadece o ve ordusu geçerken yağmur yağmış ve hasan can'ın rüyasında 4 halifeyi görmesiyle kutsal topraklara sefer müjdelenmiştir.
atana, dedene çamur atma ey evlat...
her şeyi bir kenara koyarak söylüyorum, bu adamın bir mizah anlayışı var yahu.
kimse kusura bakmasın ama milliyetçiysen başının ağrıdığı sözlüktür kendisi, vatan hainlerinin el üstünde tutulduğu; Türklükle ilgili bir şey yazdığında ise kafatasçı yaftası yediğin entelektüel hippi godomanların ağam da şimdi gelir paşam da şimdi gelir diye birbirini yağladıkları bir yere dönüşmüştür.
yıkıcılık değil yapıcılıkla mümkün olandır. illa üretim illa üretim.
yerli araba yapıyoruz ama cıvatasına kadar dışarıdan ithal ediyoruz, sonra bunun adına yerli diyoruz.
yerli araba yapıyoruz ama cıvatasına kadar dışarıdan ithal ediyoruz, sonra bunun adına yerli diyoruz.
4.40 direncinin kırılmasından sonra ve paritenin güncel haline bakarak bile 5.20-5.35 bandını göreceğiz diye düşünüyorum. ha yatırım tavsiyesi değildir o ayrı. yatırım yapacaksanız cad'a yapın son 1 yıılık grafik çok pozitif şeyler vadediyor.
hiç unutmam fakültede trakyalı arkadaşımla otururken muhabbet bir yerden açılmış ve dayımla yengemin kuzen olduklarını söylemiştim. bunu dediğimde arkadaşın yüzü bir attı, bir düştü, sormaya çekiniyor ama anlaşılıyor yüzünden rahatsızlığı. sonra öğrendim ki onlar da kuzen kardeşle eş tutulurmuş hatta aynı mahalle kızına bakmak bile kimi yerlerde hoş karşılanmazmış. gece istediğin saatte dışarı çıkmalardan, milletin karısı kızına bakmamaktan laf etmiyorum bile. o gün anladım, trakya insanları hakikaten kafa olarak toplumun birkaç adım ötesinde. hiç bozmasınlar inşallah.
hayır diyen ya hiç tıp okuyan birini tanımamıştır ya da hiç tıp okuyan beylere yazan birine rast gelmemiştir.
daha ilginç bir şey söyleyeceğim bizim fakültede diş hekimi "düşürmek" için tıp fakültesi yolunu su yolu eden arkadaşım!? olmuştu. bir güzel kullanılıp atıldı, bir güzel diyorum çünkü tek ama tek amaç ağzını yaya yaya "benim diş hekimi sevgilim var" demek uğruna kendini adeta peşkeş çekmeyi gururuna yedirtmişti.
tıp okuyan çok yakın kız/erkek arkadaşlarım da var. haliyle bu konular açılınca bırak "yazmayı" ilişki teklif edeninin bile olduğunu öğrendim.
daha ilginç bir şey söyleyeceğim bizim fakültede diş hekimi "düşürmek" için tıp fakültesi yolunu su yolu eden arkadaşım!? olmuştu. bir güzel kullanılıp atıldı, bir güzel diyorum çünkü tek ama tek amaç ağzını yaya yaya "benim diş hekimi sevgilim var" demek uğruna kendini adeta peşkeş çekmeyi gururuna yedirtmişti.
tıp okuyan çok yakın kız/erkek arkadaşlarım da var. haliyle bu konular açılınca bırak "yazmayı" ilişki teklif edeninin bile olduğunu öğrendim.
sanırım kendisi lise sondaymış, umalım ki önündeki asıl sınavı ikinci plana atmasın ve ayrıca çok tatmin etmeyeceğini bilsek de bir cv görsek fena olmazdı.
futboldan çok da ha etmememe rağmen "yeşil yol sokakları" epey iyi filmdi.
bir trabzonlu olarak zaman zaman benim de fark ettiğim bir durum bu. şehirde yaşarken çok fark etmeseniz de şehir dışında yaşayan bir trabzonluda özellikle devlet kurumnda çalışan bir trabzonluda ona çok da normal gelmeye başlamış ama zaman zaman rahatsız verici bir durum.
eskiden sol framenin hızına yetişemediğimiz ve hatırı sayılır saatleri ayırdığımız bir mekanken şimdi yolcu uğramaz bir kervana dönmüştür, insan bir garip olmuyor değil.
yeni doğmuş bebeği omzuna yatırdığında mis gibi kokusunu solurken nefes alıp verişini dinlemektir.
en mülayim ve anlayışlı beylerin burcu olması kuvvetle muhtemeldir lakin biraz dengesizlik var sanırım.