A
atnali9 yıl önce
15 temmuzda yazarlar nerede ne yapıyordu
Mersin'de konserdeydim. Eve bi geldim darbe olmuş.
A
atnali9 yıl önce
emre uslu
`taraf gazetesi`'nde `önder aytaç` ile beraber `apoletika` isimli köşede yazarlık yapan, genelkurmay'ın andıç taslağını medyaya sızdırdığı iddia edilen ve bu konuda savunmasını internet üzerinden veren ama konuyla hiçbir ilişkisinin olmadığını belirt… devamını gör
A
atnali9 yıl önce
chp ve hdp ile aynı oyu kullanmayacağım diyen tip
Sen bu ülkenin vatandaşı değil misin ? önüne bir anayasa teklifi gelmiş bak incele hoşuna gittiyse evet ver, hoşuna gitmediyse hayır ver.Kimin ne dediğini niye bu kadar umursuyorsun ? Bu çocukca hareketleri bir türlü anlayamadım.Chp veriyor ben h… devamını gör
A
atnali9 yıl önce
başkanlığa evet diyorum çünkü
beyin yerine brokoli taşıyorum.
A
atnali9 yıl önce
aylin nazlıaka yı sarın emri veren vekil
-dakika 1:08 beyaz başörtülü vekil, yeşil kravatlı vekile doğru hareket edip emri alıyor! -dakika 1:19 tamamen sarılıyor aylin nazlıaka! unutmayınız kürsü dokunulmazlığı var! -1:39 aylin nazlıaka çığlık sesi geliyor. -1:48 emri veren yeşil krava… devamını gör
A
atnali9 yıl önce
aylin nazlıaka yı sarın emri veren vekil
-dakika 1:08 beyaz başörtülü vekil, yeşil kravatlı vekile doğru hareket edip emri alıyor! -dakika 1:19 tamamen sarılıyor aylin nazlıaka! unutmayınız kürsü dokunulmazlığı var! -1:39 aylin nazlıaka çığlık sesi geliyor. -1:48 emri veren yeşil krava… devamını gör
A
atnali9 yıl önce
başkanlık için evet diyip chp den kurtulalım
başka türlü chp den kurtulamayacağız. ülkemizin önündeki yegane engel, adamlar her şeye muhalefet. marmaraya karşı çıktılar en çok bunlar kullanıyor, bizlere yer kalmıyor. havalimanlarına karşı çıktılar orada bile hep bunlar, avrasya tünelinde bunla… devamını gör
A
atnali9 yıl önce
dolar ın 3 80 olması
(bkz:dolar ın 2 73 olması) (bkz:dolar ın 4 16 olması) (bkz:dolar ın 2 24 olması) (bkz:dolar ın 5 tl olması) (bkz:1 tl nin 3 7 dolar olması) (bkz:dolar ın 3 tl 58 kuruş olması) gibi başlıklar sonrası en kritik direnç görünen 3.80 bandını geçmesi… devamını gör
A
atnali9 yıl önce
atatürk ün halk ile arasına koyduğu mesafe
atatürk'ün vatandaşlarla arasına koyduğu mesafenin ne kadar olduğudur . fotografta görüldüğü gibi 30 cm. felan. ibret için yani. (img:#876515)
A
atnali9 yıl önce
bir fethullahçı olarak kemal kılıçdaroğlu
2014 yılında fethullah gülen terör örgütü ile işbirliği yapmış olan dersim ermenisi.
A
atnali9 yıl önce
2014 yılında fethullah gülen terör örgütü ile işbirliği yapmış olan dersim ermenisi.
A
atnali9 yıl önce
A
atnali9 yıl önce
A
atnali9 yıl önce
türkiye nin en parlak dönemi erdoğan dönemidir
türkiye cumhuriyetinin kurucusu atatürktür ama en refah en parlak dönemini erdoğan döneminde yaşamaktadır. atatürkün partisi savaşı simgeler ok felan vardı, erdoğanda ampül var ışık aydınlık felan yani farka bak. selametle.
A
atnali9 yıl önce
mhp milletvekilerinin numaralarının paylaşılması
Milletin vekili ise millet bilecek tabi numarasını. Kendisi olmasa da bir kalemi sekreteryası sürekli ulaşılabilir durumda olmalı bir milletvekilinin.
A
atnali9 yıl önce
mhp milletvekilerinin numaralarının paylaşılması
Milletin vekili ise millet bilecek tabi numarasını. Kendisi olmasa da bir kalemi sekreteryası sürekli ulaşılabilir durumda olmalı bir milletvekilinin.
A
atnali9 yıl önce
kate upton un götü
daha iyileri mevcut. 3/10 oyna devam.
A
atnali9 yıl önce
hoşlanılan kıza doğum gününde ne alınır
günlerdir kafamı kurcalayan sorudur. hem anlamlı hem de kullanabileceği bir şey olmalı. önerilerinizi bekliyorum.
A
atnali9 yıl önce
siyah pantolon giyen insan iticiliği
ne giyem kırmızı mı giyem.
A
atnali9 yıl önce
rte düşerse ırak a döneceğimiz gerçeği
bir rte düşmezse suriyeye döneceğimiz gerçeği gibi değildir.
A
atnali9 yıl önce
A
atnali9 yıl önce
A
atnali9 yıl önce
5 aralık 2016 izmir patlaması faili
(img:#1296784) buna sorsunlar failini.
A
atnali9 yıl önce
5 ocak 2017 izmir bayraklı adliyesinde patlama
izmir'deki arkadaşlardan teyit ettiğim, maalesef doğru bilgidir. şu an çatışma olduğu söylenmektedir. umarım çok kötü haberler gelmez.
© copyright 2005 - 2026