bugün

entry'ler (25)

sence ben mi daha güzelim o kız mı sorusu

Sevgiliyi denemek için soruldugu zannedilse de soran kızın kendisini gerçekten o kız karşısında cirkin buldugu durumdur , gereksiz kıyaslamadır.

kızıl saç

Doganin en güzel renginin sacla birlwsimidir , aptal bakislara elwstirilere ragmen yillardir vazgecmedigim tek renktir.

yazarların şu an dinlediği şarkılar

Sentenced / killing me killing you dinlerken öldüren türdendir.

17 yaşında bir kız olmak

Başlıkta sana koyanlar sayesinde artık kadin olduğun gerçeği.

ilk buluşmada hesabı ödemeye çalışan kız

Ilk buluşma ya da değil doğrusunu yapan kızdır hep erkek ödeyecek diye birsey yok.

sevilen şarkının vurucu cümlesi

Honki ponki torino bilmem neydi cok hüzünlenmistim kalan kısmında agladigim icin hatırlamıyorum.

sevilen şarkının vurucu cümlesi

Honki ponki torino bilmem neydi cok hüzünlenmistim kalan kısmında agladigim icin hatırlamıyorum.

bir insanın uykuya dalabileceği en acayip yer

Kuvettir suyun icinde nasıl uyunur ki defalarca denedim olmadı ya cisim geldi ya su soğudu üsüdüm.

adolf hitler'e sorulacak soru

O bıyıkları o sekilde bırakmanı Türk kızı istedi değil mi ? Baska aciklamasi olamaz da.

engelli rampasının önüne park eden şoför

zihinsel engelli olduğunu ispatlayan şofördür.

5000 parçalık puzzle ı tamamlayan insan

insandan başka herşeydir ,sabır taşıdır, işsizin önde gidenidir ama kesinlikle insan değildir takdir edilesi de olabilir siktir lan da denebilir.

gereksiz yere konuşan insanı susturma yolları

sorduk mu deyin işe yaradığı anlara çok şahit oldum.

kurban kesmenin gereksizliği

Dini yönünü tartışmaya gerek olmayan durumdur , yılda birkez dahi olsa et yiyemeyenlere özel olarak hazırlanmış bayramdır gereklidir ,güzel ülkemde herkes kırmızı et yemiyor - yiyemiyor ne de olsa .

kurban kesmenin gereksizliği

Dini yönünü tartışmaya gerek olmayan durumdur , yılda birkez dahi olsa et yiyemeyenlere özel olarak hazırlanmış bayramdır gereklidir ,güzel ülkemde herkes kırmızı et yemiyor - yiyemiyor ne de olsa .

tarih boyunca kurulan kürt devletleri

amcıkistan ,sikistan ,orospuçocuklaristan ,sikkostan ,hayvanistan tarihte sürekli olarak devlet kurma çabasına girdiler lakin yazdıklarımdan ileri gidemediler ,gidemezlerde.

utanmadan erkeklerle eşitim diyen kadın

eşit değil üstün olduğunun farkında olmayan kadındır.

ilk buluşmaya babası ile gelen kız

babası kesinlikle öz babası değildir baba da değildir o zaten başka bişeydir.

pearl jam seven hatun

hatun gibi hatundur sevilesidir ,ayy kızım var yaa pörlcamm mikimmil demeyen türleri makbuldür.

gereksiz boş beleş insan

şekerim ,tatlım, cicim, ayy kızım diye konuşan insanlar da örnek verilebiliriz , bi bitmediniz aq.

ibrahim hacıosmanoğlu vs yılmaz güney

görüntü haricinde benzerlik yok , yılmaz güney adam gibi adam ,hacıosmanoğlu adamcık.
© copyright 2005 - 2026