bugün

entry'ler (217)

easter gamerstv

Kendisi Uzun zamandır Yayın aleminde ve bence oldukça başarılı. Geçen baktım Türk Net sayesinde oyun deneyimim hızladı , Eskisinden çok daha yüksek performanslar elde ediyorum diyor , En kısa zamanda Türk Net gigafiber'e geçip bakmak lazım Easter Gamers Tv abimiz ne kadar doğru söylüyor : ))

susam ithal eden ülke

kimdir kanka ???

susam helvası

adını ilk kez duydum .

türknet

Şayet Beğenmezseniz Cayma bedeli istemeden Zahmetsiz iptal​ ve ücretsiz modem gibi güzellikleri bizlere sağlayan internet servis sağlayıcısıdır kendileri. Aylık 249,90 Liradan başlayan fiyata 1000 mbps de cabası.

ak parti nin inanırsan başarırsın videosu

güzel bir müzik. videoda anlatılmak isteneni net olarak anlatıyor. bazıları sadece hayal satar. bazıları ise bu hayalleri gerçeğe dönüştürmek için uğraşır.

gain kısa filmleri

aynen dediğin gibi ,,, gain'de yalnızca film , belgesel vesaire yok, birbirinden güzel kısa filmlerde var, ödüllü olanlar vesaire.
türk telekom'da iken hem gain hem de diğer platformlarda sık sık donma yaşardım, ne kısa ne de uzun, filmleri izlemek çile olurdu ama şimdi türknet ile gain'de, netflix'te farketmez donma olayı tarih oldu.

amazon

savaşı kadınlar ??? değil mi ???
Bir de ormanlar var tabi .

amazon ormanları

umarım yanmaz , sayıları azalmaz. Dünya için çok önemlidirler .

serli bela

bu ne amk .

sürekli

Devamlı . Süreğen şeklinde.

internet paketi bittiği için ağlayan insan

Ağlama canım arkadaşım neden ağlayıyorsun : =))
Türk Net'te internet paketinin bitmesi gibi bir şey asla söz konusu bile değil. TürkNet Limitsiz, Kotasız interneti ile Bu alemde fark yaratmaya devam ediyor .

en iyi modem markası

bence zxyel'dir . hem şık , hem de wifi gücü oldukça fazla. üstelik bu harika modeme türknet'e üye olduğum için ücretsiz şekilde sahip oldum. türknet'le hem mükemmel hızla internete giriyorum , zxyel'le de sorunsuzca wifi bağlantısı yaşıyorum.

anket

revaçta bugünlerde .

bağlantı yok dinozoru

Superonline , kablo net gigi servisler yüzünden bu oyunda rekolar kıran arkadaşım var : ))) . internet kopa kopa adamlar ustası olmuştu.
Türk Net GigaFiber'e geçip bu kopma derdinden dinozor oyunundan rahatça kurtulabilirsiniz : ))

başlarken biten şeyler

umutlar , ümitler, falanlar , filanlar .

başlarda işi zora koşmak

bir çok şey böyle bence.

başlar

(bkz: başlar başlamaz)

iş ilanı

depremde evi yıkılan , hayatı kayan hatta pek çok sevdiğini kaybeden insanlarımız var.
türknet tam da bu insanların yeniden iş bulup evlerini yuvalarını inşaa edebilmeleri için , depremzedelere özel ek istihdam iş ilanları yayınlyıyor.

internetten film indirmek

ttnette iken brakın film indirmeyi , ufak bir dosya indirmek bile sorun teşkil ediyor idi. geçtim türknet'e , bağlattım gigafiber evime artık film indirmek, oyun oynamak çocuk oyuncağı bile değil.

omlet

gece değil sabah yenmelidir.