bugün
- kadınları itici yapan detaylar10
- sıcakta deri montla gezmek7
- arapperest kişilik bozukluğu semptomları7
- birader hedesi3
- 5 haziran 2026 ekrem imamoğlu'na kurulan kumpas5
- anlayışlı bir insanı sürekli sınamak3
- yasemin sakallıoğlu5
- musa anter'i nasıl bilirdiniz2
- beyaz tenli olmak6
- sözlüğün en kötü yazarları6
- tip hariç kadınları aşık ettirebilecek şeyler8
- güne bir söz bırak2
- rümeysa eker11
- küçük memedeki hayat doluluk3
- hem ahmet kayacı hem atatürkçü olmak19
- kırmızı3
- boş kategoriler kullanan toplum2
- kolayca doğrulanamaz ezoterik bilgiler5
- kusurlarına rağmen sevmek4
- 6 haziran 20262
- başarılı gelecek öngörüleri4
- tanımlar mezarlığı2
- cumhurbaşkanlığı himayeleri2
- modern felsefede tefekkür olmaması2
- bulgarların edirne'ye akın etmesi3
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle40
- takvim yaprağındaki yavan yemek isimleri2
- vadesini doldurmuş kibir2
- ilgisiz gözlerin gördüğü yıldız2
- evrensel bezginlik anında geneleve gitmek2
- müslüm dinleyip kendini jiletlemek2
- uludağ sözlük'ün kaliteli bir sözlük olması4
- senin yaralarını ben saracağım diyen kadın4
- taşkınlığı keşfeden zihin2
- sahte varoluş2
- bu ülkede pezevenkler kemalisttir28
- suca suruklenen cocuk3
- fenerbahçe3
- karımı döverim kime ne3
- laikliğin halka sorulmadan getirilmesi28
- murat soner6
- ertuğrul doğan2
- şeyma subaşı2
- memesini küçülten kadına kocasının sitem etmesi9
- fikstür şikesi2
- yazlıkçı teyzeler5
- nasıl bir kadınla evlenilmeli9
- tsk'daki tuğgeneral astsubay kavgası3
- petzold'un aynalar no 3 filmi4
- galatasaray6
entry'ler (48)
lacivert orduya karşı sessiz bir çığlık. otoriteye, onun köpeklerine.
hiç aşık olmamış adamdır.
(bkz: ateist militan)
not: yaptığın şey tam olarak bu arkadaşım. tamam, turan dursun bile tek başına yetiyor islam'ın barış dini olduğu yalanını söndürmeye ama... küfür edersek, dursun'u sırtından vuranlardan ne farkımız olacak?
not: yaptığın şey tam olarak bu arkadaşım. tamam, turan dursun bile tek başına yetiyor islam'ın barış dini olduğu yalanını söndürmeye ama... küfür edersek, dursun'u sırtından vuranlardan ne farkımız olacak?
son 1 aydır hastası olduğum grup. an end has a start albümünün müptelası oldum resmen, vurucu sözler, harika sahne gösterileri, nefis müzikler barındıran bir şaheser, deneyin denettirin efendim.
ölsünler bunlar. en haklı bizleriz, biz türküz, biz allahın ordusuyuz çünkü.
tekrar diyorum, düşünce özgürlüğü diye bir şey olmamalı, türk ordusunun köyleri yakmasına, dersim katliamına, maraş olaylarına herkes sessiz kalmalı, kimse ses çıkarmamalı. diyarbakır cezaevi'nde iki tokat yediler diye ağlıyor şerefsizler, yazıklar olsun.
tekrar diyorum, düşünce özgürlüğü diye bir şey olmamalı, türk ordusunun köyleri yakmasına, dersim katliamına, maraş olaylarına herkes sessiz kalmalı, kimse ses çıkarmamalı. diyarbakır cezaevi'nde iki tokat yediler diye ağlıyor şerefsizler, yazıklar olsun.
ssabahattin ali - kürk mantolu madonna.
hani, "aşqum love seni sefiormm <3" insanı değilim, aşka sıcak bakmam ama... insanı etkileyen, hiç bitmesin dediğiniz, raif efendi'ye kimseye acımadığınız kadar acıdığınız başka bir kitap var mı acaba, bilmiyorum.
hani, "aşqum love seni sefiormm <3" insanı değilim, aşka sıcak bakmam ama... insanı etkileyen, hiç bitmesin dediğiniz, raif efendi'ye kimseye acımadığınız kadar acıdığınız başka bir kitap var mı acaba, bilmiyorum.
birileri bakacak diye 4 yaşındaki kızını kapatan insanın ettiği diğer laflardan biridir, daha ne olsun.
elittir. o cooldur kimse konuşmaz onunla falan.
google'ın bile ebesiyle kaynaşmamı sağlayan sıçık, bok, tükürdüm yüzüne ttnet.
orhan veli - birdenbire ya da misafir. duyarım, hüzünlenirim, sigaramı yakarım, ustaya saygı duyarım.
bizim bir arkadaş. hala sağlıklı, yiğit, gürbüz bir delikanlı. el sıkışmıyoruz gerçi, o ayrı.
akın akın troll akmaktadır şu anda gruba. sedef kopar bizi diye haykırıyor tüm üyeler, duyuyorum!
dünyanın en tatlı çocuğuna sahip insan. yazacak fazla bir şeyim yok, sadece yanakları sıkmak istiyorum erdem ailesinin en küçük üyesinin.
klasik ergen isteğidir. bir şeyleri düzeltmek yerine, kolaya kaçmayı tercih eden güzel arkadaşlardır bunlar.
başlı başına yanlış bir kavramdır. ahlak ve inanç kavramları tamamen ayrı yollardan devam eder hayatına, inançsız bir insan, eğer doğruluk ve hümanizmle yetiştiyse hiçbir kötü olay gerçekleştirmez.
ayrıca;
(bkz: hüseyin üzmez)
ayrıca;
(bkz: hüseyin üzmez)
bunlar azıcık zeki veya kültürlü olsun, dalga aracı olabilirler koskoca bir sınıf için. tüm espriler bu zeki düz liselilerin üzerinden döner, lafları hep o yer, yazılı zamanı etrafı kalabalıklaşır ama diğer zamanlarda pek bulaşılmaz. en iyisi kendi hallerine bırakmak ve ortamdan uzaklaşmaktır.
(bkz: ben)
(bkz: ben)
(bkz: ensest)