bugün
- kadınları itici yapan detaylar10
- sıcakta deri montla gezmek7
- arapperest kişilik bozukluğu semptomları7
- yasemin sakallıoğlu5
- sözlüğün en kötü yazarları6
- anlayışlı bir insanı sürekli sınamak2
- küçük memedeki hayat doluluk3
- tip hariç kadınları aşık ettirebilecek şeyler8
- 5 haziran 2026 ekrem imamoğlu'na kurulan kumpas4
- rümeysa eker11
- boş kategoriler kullanan toplum2
- kırmızı3
- hem ahmet kayacı hem atatürkçü olmak19
- 6 haziran 20262
- kolayca doğrulanamaz ezoterik bilgiler5
- tanımlar mezarlığı2
- cumhurbaşkanlığı himayeleri2
- kusurlarına rağmen sevmek4
- modern felsefede tefekkür olmaması2
- beyaz tenli olmak5
- başarılı gelecek öngörüleri4
- takvim yaprağındaki yavan yemek isimleri2
- bulgarların edirne'ye akın etmesi3
- vadesini doldurmuş kibir2
- ilgisiz gözlerin gördüğü yıldız2
- evrensel bezginlik anında geneleve gitmek2
- müslüm dinleyip kendini jiletlemek2
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle41
- taşkınlığı keşfeden zihin2
- sahte varoluş2
- uludağ sözlük'ün kaliteli bir sözlük olması4
- senin yaralarını ben saracağım diyen kadın4
- suca suruklenen cocuk3
- fenerbahçe3
- karımı döverim kime ne3
- bu ülkede pezevenkler kemalisttir28
- ertuğrul doğan2
- şeyma subaşı2
- murat soner6
- laikliğin halka sorulmadan getirilmesi28
- fikstür şikesi2
- memesini küçülten kadına kocasının sitem etmesi9
- yazlıkçı teyzeler5
- nasıl bir kadınla evlenilmeli9
- tsk'daki tuğgeneral astsubay kavgası3
- galatasaray6
- petzold'un aynalar no 3 filmi4
- reha muhtar27
- monica bellucci ile 1 hafta vs 50 bin dolar4
- her başlığa entry giren yazar2
entry'ler (147)
saçımı maviye boyadım, mutluyum.
son 7 yıldır kesinlikle yurt odasında olan şeydir.(5 sene lise 2 sene üni) saygılar.
eski sevgilimle şakalaşmama neden olan olay. kötü kokuyordu tamam ama bununla şakalaşabilecek, dalga geçebilecek kadar yakın ve samimiydik. o da burnumun içinde sokmuyordu tabi kukusunu.
paslanmış demir kokusuna benzediğini ben de söyleyebilirim, hep aklıma kanın içinde bulunan demir gelirdi. bu dönemlerde kandaki demir miktarı artıyor ve bu kan da dışarı çıktığı için demir kokusu geliyor diye düşünüyordum * .
paslanmış demir kokusuna benzediğini ben de söyleyebilirim, hep aklıma kanın içinde bulunan demir gelirdi. bu dönemlerde kandaki demir miktarı artıyor ve bu kan da dışarı çıktığı için demir kokusu geliyor diye düşünüyordum * .
bizi sevmeyin çünkü biz hepimiz orospu çocuguyuz!
gerçekten bunalımda olunduğunda arada düşünüp 'ulan bunalımdayım bari ekmeğini yiyeyim' demektir.
birçok lise öğrencisinin hayali olan ve üniversiteye geçince çoğunun gerçekleştirdiği şey.
ikinci öğretim öğrencileri için erken bile başlamaktır.
şu aralar ulaşımıyor, acaba yönetimle bi alakası var mı sorusunu akıllara getiriyor.
ortaokulda gün bittiğinde ders çalışmamış olmak
lisede ay bittiğinde ders çalışmamış olmak
üniversitede yıl bittiğinde ders çalışmamış olmak
koyar adama..
lisede ay bittiğinde ders çalışmamış olmak
üniversitede yıl bittiğinde ders çalışmamış olmak
koyar adama..
(bkz: bakırköy galeria)
taksim burger king olmadığı kesindir. o burgerdaki işeme yeri -bi ismi yok onun sanırım, sadece işeme yeri diyebiliyorum- yalağı andırır ve kendimi inek gibi hissettirir. fakat her daim doludur.
taksim burger king olmadığı kesindir. o burgerdaki işeme yeri -bi ismi yok onun sanırım, sadece işeme yeri diyebiliyorum- yalağı andırır ve kendimi inek gibi hissettirir. fakat her daim doludur.
arkadaşlarınla beraber yaparsan bunu müthiş haz alırsın. sırayı beklerken muhabbet eder eğlenirsin, sonra hep beraber yemeğini alıp oturur yersin. koşan da doydu, koşmayan da. üstüne bir de muhabbet ettin ohh.
1 lirayla neler yapılabilir? mesela otobüs mola verdiğinde teknolojik tartılardan birine verebilirsin o 1 liranı. o da karşılığında 2 aydır merak ettiğin kilonu söyler ve 5 kilo aldığını görürsün, üzülürsün. sonra saçın uzadığı için boyunun 2 cm fazla çıktığını görüp sevinirsin. sonra 6995 gündür yaşadığını söylediğinde o makina sana bi tuhaf olursun, ardından 'ortak arkadaşlarına güven, aralarında beraber olduğun insanı ayartmaya çalışacaklar var' der, şok olursun.. 1 lira göründüğü kadar az bi para değildir anlaşılan.
yaklaşık 2 saat sonra gitmek üzere yola çıkacağım şehirdir. ayaklarım geri geri gidiyor...
ergen gerisi sefil diyeceğim izin varsa.
bu sürecin sonunda sağlam bir kampa girilecekse gönül rahatlığıyla yapılan eylemdir.
beni acayip düşündüren şeydir bu şey.
böylesine mükemmel bir grup, böylesine mükemmel şarkı yapan bir grup niye bu kadar kısa yapıyor şarkıları anlam veremiyorum, tadı damağımızda kalsın diye yapıyorlarsa amaçlarına ulaşıyorlar..
yaşasaydı john lennon ona iki çift sözüm olacaktı;
bak john lennon
koskoca şarkıcısın. paran var, araban var, evin var. yakışıyo mu sana bizim gibi insanların damak tadlarıyla oynamak? he? yakışıyo mu? eğer şarkıları daha uzun yapmazsan ben, yazar arabayimben, karıncayı bile incitmeyen arabayimben, gözünün yaşına bakmam çeker vurur seni..
(bkz: anne ben mark chapman oldum)
böylesine mükemmel bir grup, böylesine mükemmel şarkı yapan bir grup niye bu kadar kısa yapıyor şarkıları anlam veremiyorum, tadı damağımızda kalsın diye yapıyorlarsa amaçlarına ulaşıyorlar..
yaşasaydı john lennon ona iki çift sözüm olacaktı;
bak john lennon
koskoca şarkıcısın. paran var, araban var, evin var. yakışıyo mu sana bizim gibi insanların damak tadlarıyla oynamak? he? yakışıyo mu? eğer şarkıları daha uzun yapmazsan ben, yazar arabayimben, karıncayı bile incitmeyen arabayimben, gözünün yaşına bakmam çeker vurur seni..
(bkz: anne ben mark chapman oldum)