bugün
- en son neye çok üzüldünüz10
- feministlerin cevaplayamadığı soru6
- gocu33
- mamudo gurban niye doğdun9
- kürtlerin aslında iyi olduğu gerçeği4
- nasıl nude istenir4
- piyasanın en ağır sigarası4
- kafayı yememek için ne yapıyorsunuz4
- amedspor6
- başkent istanbul olsun11
- normal keki ıslak keke çevirme tekniği10
- tai'nin mutfağına konuk olmak8
- mansur yavaş6
- chp'nin ankara'yı da kaybetmesi4
- mansur yavaş'ın chp den ayrılması6
- truelaşmak5
- ansızın gelen iç sıkıntısı3
- insanların sizden uzak durması5
- vay vay vay queen ravenna abla hoşgeldin6
- sözlükteki karanlık kişiler6
- bir kadınla erkek arkadaş olamaz4
- dün gece sözlükte yaşanan akıl almaz olay9
- ekrem imamoğlu5
- mamudo'nun federallerin adamı olması2
- ameliyata girmeden tarayıcı geçmişini silmek4
- bi buçuk iskenderi bitirebilen kadın5
- batı piçtir piç kalacaktır4
- kamosun şafak operasyonuyla ters kelepçe yemesi6
- hintli kızların dayanılmaz çekiciliği3
- zihnin yaptığı absürt checkpointler2
- çok sıkıcı adamlarsınız lan2
- özel sektörün acımasız olması4
- fusya semsiyeli yabanci'nın gerçek kimliği38
- mutsuzluğa mahkum olduğunu sanan tipler4
- trump'ın erdoğan'ı yine övmesi6
- husiler yüzünden gemilerin 15 gün gecikmesi10
- asrın soygunu11
- yağmurlu havaları seven insan6
- uludağ itiraf12
- recep tayyip erdoğan4
- true nickli yazar22
- iş yerindeki orospu çocukları6
- ingilizce bilmeyen akademisyenler6
- mehmet şimşek2
- tai lung vs gocu22
- içişleri'nin 36 ildeki operasyonu 826 şüpheli2
- mora katliamı4
- türk düşmanı piçler10
- claudian clouds44
- queen ravennanın cinleri2
entry'ler (18)
sırf ateist olduğu için kendini kültürlü sanan bir arkadaşın düşünceleridir.
zekayı mekayı bir kenara bırakırsak bildiğin alexis texas çocuğudur.
banada sırf milliyetci olmamdan ötürü ırkçı deniyor, iyi madem bende onların demesiyle ırkçı olayım güzel mantık...
allah sana akıl fikir vermiş sen kendin düşün sorgula, çok zor bişey değil yani bu neden başkalarına kanasın ki? kaldı ki klasik olacak ama mhp'nin tabanında da çok sayıda kürt var hemde senden benden milliyetci kimsenin bir kürd'ü sırf kürt olduğu için linç ettiği falan yok.
allah sana akıl fikir vermiş sen kendin düşün sorgula, çok zor bişey değil yani bu neden başkalarına kanasın ki? kaldı ki klasik olacak ama mhp'nin tabanında da çok sayıda kürt var hemde senden benden milliyetci kimsenin bir kürd'ü sırf kürt olduğu için linç ettiği falan yok.
bu başlık ne insanlar var dedirtti içimden.
awp tabi ki
pusarım bir yere geleni geçeni gondiklerim.
pusarım bir yere geleni geçeni gondiklerim.
ayrıyetten neden ölektiriyimiz suyumuz yogtır lov diyen kişilerdir neden yok acaba.
hiç uçağa binmediğim için şu ana kadar başıma gelmeyen olay.
tekerlek tabi ki.
helal olsun tekerleği icat edene eskilerde yaşasam kesin ben icat ederdim diye düşünüyorum bazen
helal olsun tekerleği icat edene eskilerde yaşasam kesin ben icat ederdim diye düşünüyorum bazen
3 4 sene önce başıma gelen olay. utandırıcı bi durum cidden allahtan saat sabah 8 civarı olduğu için otobüste kimsecikler yoktuda fark edilmedi
denk geldimi izlerim. özellikle geceleri televizyonda bir bok olmadığı zamanlarda iyi gidiyor
polise askere molotof taş vs. atan insanların şaşmaması gereken durum bunların hümanistlikleri sadece kendilerine saldırı olduğunda ortaya çıkıyor nedense türklüğünden utanıyormuş ee bırak kimliği siktir git ülkede arkadaş
ölen suriyelileri kürt, dayak yiyen karıyı, asker taradı, pkknın kaçırdığı akıl hastasını özel harekatçı diye tanıtmaya çalışan soysuzların komik uydurması, güldüm şuku.
olum salakmısınız siz ? tabikide hunlar türk değil göktürkler ağaçtan bitti zaten haberiniz yok mu
madem öyle bir imkan var neden savaşa girmişler çok merak ettim şimdi internette her gördüğünüze inanmayın diye boşuna demiyorlar zaten internetin en sevmediğim özelliklerinden biride bu şimdi buna inananlar olucak cidden üzücü bi durum aslında türkler çanakkaleyi kaybetmiş :'( ağladım :'(
ben bu elamanlara gülüyorum cidden ünlü kişilerin öznel sözleriyle ( din halkın afyonudur vs. ) ne bileyim işte haşa Allah varsa afrikadaki çocuklar neden aç ( en çok buna gülüyorum) tarzı argümanlarla kendilerini kandırıyorlar
aklı başında bir ateist bu sayfaları takip aynen yiha çoq mantıqlı diyormudur acaba çok merak ediyorum
aklı başında bir ateist bu sayfaları takip aynen yiha çoq mantıqlı diyormudur acaba çok merak ediyorum
manc. scoutları salak zaten futboldanda anlamıyorlar gerizekalı herifler keşke uludağa sözlüğe bakarak transfer yapsalar
sadece şu başlığa yorum yapabilmek için üyelik aldım bu itleri görünce dayanamıyorum
böyle şerefsiz insanlar görmedim ben hayatımda ulan kanı bozuk karıda tek bir kurşun izi yok kolları morluk içinde nasıl taranmış o ? yemin ediyorum gerizekalı sıfatı bile yakışmıyor size gerizekalıların en azından geriye gidecek bi zekaları var sizde o da yok
böyle şerefsiz insanlar görmedim ben hayatımda ulan kanı bozuk karıda tek bir kurşun izi yok kolları morluk içinde nasıl taranmış o ? yemin ediyorum gerizekalı sıfatı bile yakışmıyor size gerizekalıların en azından geriye gidecek bi zekaları var sizde o da yok