bugün
- protein ağırlıklı beslenince yaşanan kabızlık11
- hırvatistan8
- beni özleyenler elime mum diksin14
- sümer dili5
- şanssız bir insan olmak4
- ılımlı islam3
- kadir mısıroğlu rum mu ermeni mi sorunsalı4
- sözlük yazarlarının çok kültürlü olması8
- beyaz keten iç çamaşırı belli ediyor13
- saç traşı olmuyorum hadi bakalım8
- yuzır ismet gurbuzi hazretleri4
- kadir mısıroğlu3
- iq testi4
- belçika4
- bey biraderler beydirler3
- 2026 ağustos ayı nasıl geçecek3
- yunanistan29
- almanya11
- gavurlarla kadın erkek karışık hamama gitmek5
- diyetteyken kitap okumak2
- arkadaşlar naber ya4
- arkadaşlar yeni ağırlıklarım nasıl3
- inşaat gürültüsü4
- ayak bileğine dövme yaptıran erkek2
- türk ateisti7
- slip mayo giyen erkek4
- en köylü özelliğiniz4
- volvo v702
- her gördüğünü jandarmaya ihbar eden köylü3
- yanık akrep dumanı çekmek5
- beynin dopamin salgılamaması3
- nervio ile travertenlere gitmek4
- la diyen kadın3
- en son aldığınız iltifat14
- ioçk'nın müziği4
- fransa5
- erkeklerden hoşlanan erkek3
- ispanya5
- zorunlu eğitim7
- portekiz5
- yeni gelin adayının çıldırtan talepleri2
- ali vefa7
- sidretü l münteha4
- sözlük çok bozdu3
- arkadaşlar bu ne kitabı yahu2
- çomar müzikleri3
- hurafe dolu islam vs kur an islam ı10
- bik bik'in mutfağına konuk olmak27
- sevişirken video çekmek10
- tiroidli hanım3
entry'ler (18)
sırf ateist olduğu için kendini kültürlü sanan bir arkadaşın düşünceleridir.
zekayı mekayı bir kenara bırakırsak bildiğin alexis texas çocuğudur.
banada sırf milliyetci olmamdan ötürü ırkçı deniyor, iyi madem bende onların demesiyle ırkçı olayım güzel mantık...
allah sana akıl fikir vermiş sen kendin düşün sorgula, çok zor bişey değil yani bu neden başkalarına kanasın ki? kaldı ki klasik olacak ama mhp'nin tabanında da çok sayıda kürt var hemde senden benden milliyetci kimsenin bir kürd'ü sırf kürt olduğu için linç ettiği falan yok.
allah sana akıl fikir vermiş sen kendin düşün sorgula, çok zor bişey değil yani bu neden başkalarına kanasın ki? kaldı ki klasik olacak ama mhp'nin tabanında da çok sayıda kürt var hemde senden benden milliyetci kimsenin bir kürd'ü sırf kürt olduğu için linç ettiği falan yok.
bu başlık ne insanlar var dedirtti içimden.
awp tabi ki
pusarım bir yere geleni geçeni gondiklerim.
pusarım bir yere geleni geçeni gondiklerim.
ayrıyetten neden ölektiriyimiz suyumuz yogtır lov diyen kişilerdir neden yok acaba.
hiç uçağa binmediğim için şu ana kadar başıma gelmeyen olay.
tekerlek tabi ki.
helal olsun tekerleği icat edene eskilerde yaşasam kesin ben icat ederdim diye düşünüyorum bazen
helal olsun tekerleği icat edene eskilerde yaşasam kesin ben icat ederdim diye düşünüyorum bazen
3 4 sene önce başıma gelen olay. utandırıcı bi durum cidden allahtan saat sabah 8 civarı olduğu için otobüste kimsecikler yoktuda fark edilmedi
denk geldimi izlerim. özellikle geceleri televizyonda bir bok olmadığı zamanlarda iyi gidiyor
polise askere molotof taş vs. atan insanların şaşmaması gereken durum bunların hümanistlikleri sadece kendilerine saldırı olduğunda ortaya çıkıyor nedense türklüğünden utanıyormuş ee bırak kimliği siktir git ülkede arkadaş
ölen suriyelileri kürt, dayak yiyen karıyı, asker taradı, pkknın kaçırdığı akıl hastasını özel harekatçı diye tanıtmaya çalışan soysuzların komik uydurması, güldüm şuku.
olum salakmısınız siz ? tabikide hunlar türk değil göktürkler ağaçtan bitti zaten haberiniz yok mu
madem öyle bir imkan var neden savaşa girmişler çok merak ettim şimdi internette her gördüğünüze inanmayın diye boşuna demiyorlar zaten internetin en sevmediğim özelliklerinden biride bu şimdi buna inananlar olucak cidden üzücü bi durum aslında türkler çanakkaleyi kaybetmiş :'( ağladım :'(
ben bu elamanlara gülüyorum cidden ünlü kişilerin öznel sözleriyle ( din halkın afyonudur vs. ) ne bileyim işte haşa Allah varsa afrikadaki çocuklar neden aç ( en çok buna gülüyorum) tarzı argümanlarla kendilerini kandırıyorlar
aklı başında bir ateist bu sayfaları takip aynen yiha çoq mantıqlı diyormudur acaba çok merak ediyorum
aklı başında bir ateist bu sayfaları takip aynen yiha çoq mantıqlı diyormudur acaba çok merak ediyorum
manc. scoutları salak zaten futboldanda anlamıyorlar gerizekalı herifler keşke uludağa sözlüğe bakarak transfer yapsalar
sadece şu başlığa yorum yapabilmek için üyelik aldım bu itleri görünce dayanamıyorum
böyle şerefsiz insanlar görmedim ben hayatımda ulan kanı bozuk karıda tek bir kurşun izi yok kolları morluk içinde nasıl taranmış o ? yemin ediyorum gerizekalı sıfatı bile yakışmıyor size gerizekalıların en azından geriye gidecek bi zekaları var sizde o da yok
böyle şerefsiz insanlar görmedim ben hayatımda ulan kanı bozuk karıda tek bir kurşun izi yok kolları morluk içinde nasıl taranmış o ? yemin ediyorum gerizekalı sıfatı bile yakışmıyor size gerizekalıların en azından geriye gidecek bi zekaları var sizde o da yok