A
antiklasik13 yıl önce
acil durumda camı kırınız
metroda acil bir durumda çekici alıp camı kırıp vagonu terk etmemizi isteyen cümledir. başka yerlerde de rastlanabilir. mistik, gizemli, davetkar bir havası vardır. çekici o kırmızılığı insanı çeker zaten. çekiç, yanınızda sohbet edecek bir tanıdığı… devamını gör
A
antiklasik13 yıl önce
iphone
türkiye satış fiyatı 600 euro olacak teknoloji şaheseri.
A
antiklasik14 yıl önce
anıl tetik
nefret edilen survivor ın yarışmacısı.
A
antiklasik14 yıl önce
beyaz atli prensin ati
kendisi gibi tamamen hayal ürünüdür.
A
antiklasik14 yıl önce
neustadt kunsthofpassage
A
antiklasik14 yıl önce
ahududu
Kanı temizler, vücutta biriken zehirli maddelerin atılmasını sağlar. Terletir ve idrar söktürür. Kabızlığı giderir. Vücuda dinçlik verir.
A
antiklasik14 yıl önce
müzik birleştirir
A
antiklasik14 yıl önce
uyum
Bir bütünün parçaları arasında bulunan uygunluk,ahenk,entegrasyon.
A
antiklasik14 yıl önce
stephen hawking
ingiliz fizikci. aslinda bu tanim cok sig oldu onu anlatmak icin. yasayan en buyuk bilim adamlarindan birisi belki de en buyugudur. beynin ne kadar onemli bir sey oldugunun da kanitidir. ibrahim tatlises konusuyor da noluyor. `a brief history of time… devamını gör
A
antiklasik14 yıl önce
düş kırıklığı
beklediginiz mevzunun, olayin, dusun gerceklesmemesi halinde icinizde bulundugunuz durumdur.tamamen psikolojiktir.
A
antiklasik14 yıl önce
susmak
"söz gümüşse sukut altındır" lafını uygulamaya geçiren eylem.
A
antiklasik14 yıl önce
behzat ç
star tv'de dizisi başlayacak olan bir ankara polisiyesi karakteri, televizyona getirilen sansür uygulamalarından sonra dudağına bir 216 yerleştirip konuşabilecek mi bilemiyorum. edit: dizi güzel olmuş hoş olmuş ama, nerede o tekel biraları nerede o … devamını gör
A
antiklasik14 yıl önce
ama
çelişkili iki cümleyi bağlamaya yarar. her suçlamada, savunmanın diline pelesenk olur. kendinden önceki cümlenin yalan olduğuna delalet edermiş: seni çok seviyorum ama artık yoruldum. ~bu açıklamaya göre ~~zaten sevmiyomuş da~ ~2 ayda çok ilgisiz… devamını gör
A
antiklasik14 yıl önce
bazen
"oha lan, bu sozluk'te nasil olmaz?" demek istedigim super olay. nev'in $arkisi. sozlerini de yazayim ta.. eeh: hatirliyor musun kim oldgunu hala hissedebiliyor musun ne zamandi farkinda misin yoklugunu? arasan bulur musun kayboldugun yerler… devamını gör
A
antiklasik14 yıl önce
özlüyorum seni
Yavas yavas batıyor gunes,gızlenıyor dağların arkasına hayattakı bırcok sey gıbı...ve batıyor sonunda.gozumu her actıgımda onu arıyorum;ama ne bır goz kırpıyor uzaklardan bana ne de ısıtıyor benı delıce. beklıyorum..gunler,aylar galıba yıllar oldu… devamını gör
A
antiklasik14 yıl önce
gel
bir çağrı. Emir şart kipiyle sevimsiz bir komut da olabilir. Sıcacık bir temenni de. Ama meseleyi uzun uzadıya romantize etmeye gerek yok.
A
antiklasik14 yıl önce
bizler
ego tatminleriyle kirletilmiş dünyada, yine kişisel egoların zevki ve rahatı tatmak istediği noktada, dayanakları olmayan birer sarmaşık gibiyiz bizler. sarılmak isteyen. ama direğini bulamayıp bazen güneşin azmiyle güçlenip dallanan, bazen de yenikl… devamını gör
A
antiklasik14 yıl önce
zaman
gün içinde herkese eşit dağıtıldığı iddia edilen tek şey. ben o kadar emin değilim.
A
antiklasik14 yıl önce
geç kaldım
-nejdet! +ne var lan sümbük! -geç kaldım! +ne?! -geç kaldım! +sus be kadın, izdivaç başladı!
A
antiklasik14 yıl önce
bu mudur adalet
A
antiklasik14 yıl önce
boşluk
uzayda belli hacmi, kütlesi olmayan, boşa koyasam dolmayan doluya koysam almayan, ve tarafımca da dolduralamayan boşluk. `yokluk` `hiçlik` daha fazla bilgi için boşluk yaz~bırakma yazzz~ 0000 a yolla.
A
antiklasik14 yıl önce
ateş
"Yanma" olayı esnasında (bazı alevsiz yanmalar olsa da..) ortaya çıkan yüksek ısı alanı.
A
antiklasik14 yıl önce
haydi ic de cay koyayim
hoşbuldum.
A
antiklasik14 yıl önce
ilhan şen
dal gibi bir şey. biraz yedirip içirin şu adamlara ya üflesen uçacak gibi hepsi.
© copyright 2005 - 2026