bugün
A
anonymousinsan9 yıl önce
sözlük yazarlarının ruh halleri
yazılan enrtylerden az çok belli olan ruh hallleridir. kimi sevgilisinden, kimi arkadaşından kimi de hayattan dertlidir. bazısı da hayatı hiç umursamaz haldedir. yaş durumuna göre de, umutsuz olanlar ve hayata umutla bakanlar birbirinden ayrılırlar.
A
anonymousinsan9 yıl önce
ben cimmerbeck
Ve tanrı erkeği yarattı.. Resmine bakıyosunuz ve birdaha bakıyosunuz. Kendinizi bakmaktan alamıyosunuz. Sarı uzun bakımlı saçları, mavi gözleri bembeyaz teni.. ilk gördüğümde cidden kız sandım ama o bir erkek. Erkeklerin hepsinden yakışıklı kadınları… devamını gör
A
anonymousinsan9 yıl önce
gömlek cebinde sigara taşıyan taş gibi kız
bunu da mı görücektim dedirten kızdır. makina mühendisi olma ihtimali üzerinde duruyorum.
A
anonymousinsan9 yıl önce
galerideki en saçma fotoğraf
(img:#1143568)
A
anonymousinsan9 yıl önce
gecenin duvar yazısı
(img:#899934)
A
anonymousinsan9 yıl önce
sözlük erkeklerinin fotoğrafları
Merak edilmeyendir. Adam yan oldu demiş. Keşke yan olan sadece fotoğraf olsa. Kendisi yamulmuş hala fotoğrafa bok atıyor.
A
anonymousinsan9 yıl önce
yazarların galerilerindeki en anlamsız görsel
Uludağ sözlük yazarlarının telefon galerilerindeki en anlamsız, en gereksiz, en boşuna yer kaplayan görseldir. (img:#899517)
A
anonymousinsan9 yıl önce
kapalı kızların makyaj yapması
Kapanmış olması mantığına tamamen ters davranış. Neden kapandın diye sorunca din emretti, güzel çekici görünmemek için vs sayar durur. Ama makyaja gelince yapar, topuklusunu bile giyer ayağına. He bir de o rengarenk başörtüler lgbt bayrağı mübarek. E… devamını gör
A
anonymousinsan9 yıl önce
geceye alakasız foto bırak
A
anonymousinsan9 yıl önce
gecenin duvar yazısı
(img:#899934)
A
anonymousinsan9 yıl önce
sözlük kızlarının fotoğrafları
Kendini ifşa etme amım var memem var deme şeklidir. Saygı duyarız sevgili amlılar.
A
anonymousinsan9 yıl önce
anın görüntüsü
şu anda kadraja giren görüntüdür.
A
anonymousinsan9 yıl önce
anın görüntüsü
A
anonymousinsan9 yıl önce
ayol diyen erkek
(bkz:muzo)
A
anonymousinsan9 yıl önce
anın görüntüsü
A
anonymousinsan9 yıl önce
sözlük yazarlarının çektiği kedi fotoğrafları
(img:#839862)
A
anonymousinsan9 yıl önce
fethullah gülen
dinler arası diyalogun başlamaya başlamasında onemli rol oynayan kişi.~babasını da sevmezdim~
© copyright 2005 - 2026