entry'ler (11)

elini sallasa 1 erkek bile bulamayan kiz

Bulamayan değilde bulmak istemeyen kızdır zannımca. Bir kız istedi mi bulur, özellikle de bizim ülkede

yollu

Bizim toplumumuzda genellikle erkeklerle sıkı fıkı olan kızlara söylenen söz.

cem karaca

En sevdiğim ve saygı duyduğum sanatçılardan biridir. iş yerinde hala bıkmadan usanmadan birkaç şarkısını dinlerim.

metroda vagonun en ucunda seyahat etmek

Sürekli tercih ettiğim eylemdir. Karanlıktünelde gitmek çok hoş oluyor. Keşke durak araları daha uzun olsa.

annemin google arama geçmişi

Benim için imkansız olan bir durum. Çünkü annem internet kullanmıyor ama kızım benimkiyle bayağı dalga geçiyor. Z kuşağının alay konusuyum.

erkekler ağlamaz

Benimde öyle sandığım durum. Babası ölünce eşimin hüngür hüngür ağladığını görünce yanıldığımı anladım. Erkeklerde ağlayabiliyormuş hemde saatlerce.

her şeyin aslında boş olması

Tam da şu anda içinde bulunduğum durumu anlatan başlık. Ağır depresyondayım sözlük.

kadınlar neden aptaldır

Katılmadığım başlık. Kadınlar aptal değildir, öyle görünmek işlerine geliyordur .

eşin hastalanması

Hiç istemediğim bir durum. çok ama çok nazlı oluyor çünkü, çocuktan beter hale geliyor. Allah eşime sağlık sıhhat versin. Amin.

zeki olmanın dezavantajları

Kesinlikle hayattan zevk alamamaktır. Nasıl bir dünyada yaşadığının farkındasındır çünkü.

unutkanlık

Şu an içinde bulumduğum vahim durumdur. Kimileri strestendir diyor, kimileri vitamin eksikliğinden. Sebebi nedir bilmiyorum ama iş hayatımın içine ettiği bir gerçek.
© copyright 2005 - 2026