bugün
- en son ne yediniz23
- lgbt denilen sapkınlık vahim boyutlara ulaştı8
- kitap okumak12
- 3 polis şehit eden teröristin serbest kalması8
- anın görüntüsü11
- sözlüğün aptalları sıralı tam liste12
- rus kızlarına ilgisi olmayan türk erkeği19
- yapılacak tek şey siyonistleri tek tek öldürmek9
- kadınınız mini etek giyebilir mi8
- makarnayı bir üst noktaya taşıyan küçük detaylar19
- asgari ücret 52bine çıksa kiralar da 15 bine çıkar16
- her entrynin sonuna evet yazan yazar11
- her şeye amk diyen tip14
- israil'e en çok mal satan beş ülke9
- taşak traşı olmak19
- günün yorgunluğunu alan şeyler10
- aydinoglu bombala'nın sözlüğe vedası29
- sevismek10
- evlenmemek için nedenler12
- şaka maka 2025 yılında hala komünist olması8
- filistinlilerin dedeleri topraklarını sattı8
- göte epilasyon yaptırmak16
- yunan halkına düşman değilim10
- töre dizileri12
- ülke ekonomisinin rezilliği15
- kaldırımdaki taşa tecavüz eden adam21
- evlenilecek adam modeli8
- ne işim var şan benim burada denilen yerler15
- waffle yapabilen erkek15
- batman vs superman14
- bir yazarın zekasından şüphe duymak9
- askim orasi degil diyen kadin8
- alkol dostunuzdur9
- sözlükte bilgisiz yazarların çok olması13
- kaç yaşındasın18
- sevgilisi olmayan sözlük kızları tam liste15
- allah ın ahirette baldırını göstermesi8
- altay cem meriç8
- bu kötü gidişe son vermek için akp14
- uludağ sözlük kızlı erkekli yaz kampı15
- animelerin çizgi film olması8
- kedi besleyen insan evi16
- duygusal yeme sendromu8
- oynanan oynun film gibi olması9

entry'ler (49)
Alevi kartını nezaman kullanacak merakla bekliyorum.
Herhalde seçimi bekliyor. Başlardı yoksa Ali'yi seven alevi ise, en büyük alevi benim diye. Hem cemaatçilere kapak gibi olur bir tanede cemevi yaptirsa.
Herhalde seçimi bekliyor. Başlardı yoksa Ali'yi seven alevi ise, en büyük alevi benim diye. Hem cemaatçilere kapak gibi olur bir tanede cemevi yaptirsa.
"abi ben elçiyim, bana vebal olmaz, şu gaz faturanızı alın bende devam ediyim"
ve seda sayan 9. evliliğine imza attı
bir kiza seni seviyorum dedim, gerçekten çok seviyorum, ama agzindan bana dair birşeyler çıkmadığı için aşık olamıyorum ne sevdiğini nede sevmediğini, böyle böyle iki ay geçti, aşka ihtiyacım var sözlük.. Dışarıya ne kadar güçlü göstersemde kendimi, bi okadar aslında zayıf ve mutsuzum sözlük..
"pardon ben sadece bir arkadaşa bakıp cıkacaktım, lütfen kapıyı tekrar açarmısınız"
ikinci cümle için:
"ülen vicdansız insan bari kapıyı açık bırakır ki icerisi biraz ceyran yapsın, piştik burda"
ikinci cümle için:
"ülen vicdansız insan bari kapıyı açık bırakır ki icerisi biraz ceyran yapsın, piştik burda"
cemevi düşmanı deyyuslardan farkı olmayan kişiler.
Akıllı telefonundan hızlı bir şekilde uludağ sözlüğe girebilmek için artık sözlüğün de yeni çağa ayak uydurmasını ve bu application uygulamasına geçmek isteyen yazarin feryadı.
gelecekte seyretmeye sabırsızlaştığm cocuk.
"Borumu bu, borumu bu, adiyla saniyla borudur bu". ayrietten, "tut şunun ucunuz döşiyelim abi" reklami´da az ağızlarda dolanmiyor hani.
Küçük kiz kardesim, 3-4 yaşlarındayken reklami gördükten sonra ikide bir "ooooookeeeeeey" diye bağırmasi sebebiyle okey lastik reklamları´da beynime kazınmıs durumda.
Küçük kiz kardesim, 3-4 yaşlarındayken reklami gördükten sonra ikide bir "ooooookeeeeeey" diye bağırmasi sebebiyle okey lastik reklamları´da beynime kazınmıs durumda.
ispanya kral kupası 2010-2011, final maçında iki ezeli rakibin mücadelesinde real madrid normal süresi 0-0 sona eren karşılaşmanın uzatma dakikalarında barcelona'yı 1-0 mağlup ederek kupanın sahibi oldu. maç sonrası kutlamalar yapılırken real madridliler kupaya sahip cikamayıp kırdılar.
18 sene sonra ilk kez kupayı müzesine götürmekte olan real madrid beni derin bir şekilde düşünceye soktu.
"18 sene sonra kupayı aldıktan hemen sonra parçalayan real madrid, fenerbahçe türkiye kupasını almıyalı 28 sene oldu, fenerbahçe alınca ne yapacak galiba?"
18 sene sonra ilk kez kupayı müzesine götürmekte olan real madrid beni derin bir şekilde düşünceye soktu.
"18 sene sonra kupayı aldıktan hemen sonra parçalayan real madrid, fenerbahçe türkiye kupasını almıyalı 28 sene oldu, fenerbahçe alınca ne yapacak galiba?"
Havadandır havadan, banada oluyor arada sırada, geçmiş olsun.
doğru mu yanlış mı yazıyor diye bir kaç defa okumama rağmen deyişmeyen bir arkadaşın iletisi:
_ " cep telefonuma sinirlenince sevgilimi duvara; fırlattım.mutluyum."
_ " cep telefonuma sinirlenince sevgilimi duvara; fırlattım.mutluyum."
Bu sabah vefat haberini duyduğumda beni üzen duayen ölümsüz türk halk müziği sanatçısı.
allahtan rahmet, sevdiklerine başsaglığı ve ailesine sabır diliyorum.
allahtan rahmet, sevdiklerine başsaglığı ve ailesine sabır diliyorum.
"ozm en karizmatik canlı da lamadır" düşüncesine de sahip olan zihniyet.
yapığım uğraş başkasına maal ediliyordu ve bu başkası benim hiç sevmediğim bir kişi olduğu için, kendimi mecbur kıldığım eylem.
Lidyalılar parayı bulduktan sonra, büyük ihtimal türkiyede şöyle bir diyaloğun olduğunu akla getiren başlık:
Bakkala giden amca: abi iki paket ***cigara
Bakkal amca: 5 para
amca: oda ne önceden bi kilo nohut veriyordum yetmezmi?
bakkal: Lidyalılar parayı buldu biz de kullanıyoruz.
amca: al sana defter, onlar daha veresiyeyi bulmamışlardır, hava atarsın sonra demedi deme.
Bakkala giden amca: abi iki paket ***cigara
Bakkal amca: 5 para
amca: oda ne önceden bi kilo nohut veriyordum yetmezmi?
bakkal: Lidyalılar parayı buldu biz de kullanıyoruz.
amca: al sana defter, onlar daha veresiyeyi bulmamışlardır, hava atarsın sonra demedi deme.
Sigara takıntım olsaydı 100´de 100: en az bir tane sigara yakardım diye düşündüğüm ve kendi kendime "nerden başlıyayım be arkadaş" deyipte beni efkara sokan başlıktır.
Danimarkada ailesiyle yaşıyan bir genç olarak:
- a´dan z´ye bütün Türkiye´deki akrabalar.
- disko/bar/vs. eylenceden gece eve gelirken herhangi bir çorbacıya uğrıyabilip siradan ama bir okadar da deyerli çorbalardan bir tabak içip keyif yapmak.
devamı bitmez daha var, ama bu ikisi aklıma ilk gelenler.
Danimarkada ailesiyle yaşıyan bir genç olarak:
- a´dan z´ye bütün Türkiye´deki akrabalar.
- disko/bar/vs. eylenceden gece eve gelirken herhangi bir çorbacıya uğrıyabilip siradan ama bir okadar da deyerli çorbalardan bir tabak içip keyif yapmak.
devamı bitmez daha var, ama bu ikisi aklıma ilk gelenler.
Soğuk kış.
ayrıca, Hic bir canliya kıyılmasın diye bu matemorucu olarak da bilinen 3 gün masum pak + 12 gün muharrem orucu sırasında et´de yenilmez.
Islam dini altinda olan kim varsa aynen uygulaması gereken olay, zira. ehlibeyt´tin yani Hz. Muhammet (SAV) efendimizin torunlarının kaltledildiği içindir matemorucu.
Islam dini altinda olan kim varsa aynen uygulaması gereken olay, zira. ehlibeyt´tin yani Hz. Muhammet (SAV) efendimizin torunlarının kaltledildiği içindir matemorucu.
bazı 70 lerin elbisemodasının günümüze tekrar geldiği gibi, böyle bir modanında tekrar günümüzde normalleşmesini isteme duygusu uyandiran olay.