bugün
- damarsız tüysüz manisa yaprağı23
- kumburgaz plajına gidecek olan gence tavsiyeler23
- yastığa sarılarak uyuyan erkek6
- diamond bosphorus kardeşimin yakışıklı olması6
- faiz yer misiniz ya da yiyor musunuz4
- mehdi nereye inecek sorunsalı4
- chplilerin camileri ahıra çevirmesi19
- sözlük erkeklerinin sütyen bedenleri8
- sözlükte marka olmak11
- alevi kızların alev alev yanması7
- ısparta yaprağı2
- normal insan4
- kedi tekmelemek11
- tiktokta göğüslerini sergileyen sarışın kız4
- dönercide kız tavlamak5
- hard seven kız3
- iç gıcıklayıcı bir şey söyle11
- recep tayyip erdoğan'ın kazanmasının asıl nedeni16
- sözlük yazarlarının manzaraları7
- birader yazarların biraderlik hedeleri3
- sözlükte elit zevkleri olan insan olmaması34
- anın görüntüsü31
- manitayı yemeğe çıkarıp hesabı multinet ile ödemek4
- karması eksiye düşen yazar uçurulsun3
- kadını olduğundan daha çekici kılan şeyler5
- kemalistlere karşı omuz omuza2
- camide rakı içen izmirli kız7
- daha 17 dizisi aras vs teoman6
- aslan gibi adam5
- mehdinin gelmiş olması4
- demokrasi ahiret diline uygun değildir2
- insanın karakterini ele veren küçük detaylar4
- iremga32
- götünde donu olmayıp tatile gitmek9
- lokantada et için gelen kediye ekmek atmak3
- evreşe bim de bulgar görmek5
- arkadaşlar bana yol göründü2
- nasılsınız fakirler8
- süleymancılar14
- yemek yapmayı bilmeyen kadın17
- mansur yavaş'ın iyi parti'ye geçmesi9
- sözlükte olayların yükselme hızı5
- maymundan geldiğine inanan ateist4
- sayın true2
- alihan kuriş7
- ismet birader hangi istanbul ilçesinde belirecek6
- günde 3 litre su içen yürüyen damacanalar9
- akp'lilerin ülkeyi dingonun ahırına çevirmesi2
- velvet12
- aykolik'in her gün mastürbasyon yapması29

bu kız ba$kasının ablası, karde$i demeden sarkıntılık veya yav$ar gözle bakmalarından dolayıdır. ülkemizde maalesef kadınlar güçsüz bırakıldı.

türkiyedeki çoğu kürt vatandaşlarımızda bulunan komplekstir. çünkü onlar kendilerini hep ezilmiş hissetmektedir.
edit: başlık bana kaldı iyi mi.

türkiyedeki çoğu kürt vatandaşlarımızda bulunan komplekstir. çünkü onlar kendilerini hep ezilmiş hissetmektedir.
edit: başlık bana kaldı iyi mi.

`Cinsiyetçi Medya Takip sitesi`nin (`cinsomedya`.org) `8 temmuz 2014 brezilya almanya maçı`sonrası sosyal medya paylaşımları hakkındaki yazısı.
"Birkaç saat önce oynanan Almanya-Brezilya maçının skoru üzerine Twitter, Facebook gönderileri midemi bul… devamını gör

`Cinsiyetçi Medya Takip sitesi`nin (`cinsomedya`.org) `8 temmuz 2014 brezilya almanya maçı`sonrası sosyal medya paylaşımları hakkındaki yazısı.
"Birkaç saat önce oynanan Almanya-Brezilya maçının skoru üzerine Twitter, Facebook gönderileri midemi bul… devamını gör

şişman olanların şişman olmayanlardan fazla olan özgüvenleridir.
hangi ortama girsem, hangi arkadaş grubuna baksam, hangi kalabalığa girsem özgüven patlaması yaşayan şişmanlarla mutlaka karşılaşıyorum. bu şişmanlar kilolarıyla doğru orantılı olara… devamını gör

suriyede rejime karşı savaşan örgüt. özgür suriye ordusu çatısı altındadır. el kaide ile bağlantısı ortaya çıkmıştır.

genelde yurdumuza kıbrıs'tan getirildiği söylense de anamur'da ciddi şekilde üretilen, tad olarak patatesi andıran, tip olarak da biraz da olsa kozalağı andıran sebze. pek de güzel bir tadı yok bana kalırsa. haşlaması, kızartması yapılabiliyor.
http… devamını gör

genelde yurdumuza kıbrıs'tan getirildiği söylense de anamur'da ciddi şekilde üretilen, tad olarak patatesi andıran, tip olarak da biraz da olsa kozalağı andıran sebze. pek de güzel bir tadı yok bana kalırsa. haşlaması, kızartması yapılabiliyor.
http… devamını gör

samimiyetsizdir net .
--`spoiler`--
sokak kedisi seven kadın gördün mü? yok. ben de görmedim.
--`spoiler`--
gördüm !
napçaz şimdi ?

samimiyetsizdir net .
--`spoiler`--
--`spoiler`--
gördüm !
napçaz şimdi ?

samimiyetsizdir net .
--`spoiler`--
--`spoiler`--
gördüm !
napçaz şimdi ?

sosyoloji alanında yıllardır tartışılan ve tam olarak oturmamış, içeriği tam olarak oluşturulamamış bir kavram.
toplumsal cinsiyet; toplumun sahip olduğu, toplumsal alanlarda sözü en fazla geçen cinsiyettir. ataerkil toplumlarda toplumsal cinsiyet e… devamını gör

kıbrıs cumhuriyetken türk başbakan. türklerin haklarını savunan, hala kktc'de unutulmuyan bir başbuğ.

a sinin uzerinde iki nokta olan, new jersey li hip-hop ikilisidir. yaptiklari muzikle hip-hop a tapmama neden olmuslardir. cunku muzigin alt yapisinda ambient-noise-experimental soundlar vardir ve kesinlikle hip-hop vokallerle mukemmel kombine edilmi… devamını gör

`psikoloji`de geçerli olan, "bazı korkuların altında yatan şey, korkulan şeye sahip olmaktır" kuralından yola çıkınca, ısrarla homofobik olduğunu söyleyen ve bunu bir kalkan gibi sosyal hayatında kullanan bi çok kişinin aslında gizli homoseksüel oldu… devamını gör

Ya çalışmaya götü olmayıp tc devlet üniversitelerini tutturamadığı ya da kumarhanelerde sürtmek için hesapta kıbrısa okumaya gelmiş faşist organizma söylemi.
Bu da videosu;
https://m.youtube.com/watch?feature=youtube_gdata_player&v=ELybzArH49E
E… devamını gör

2 mayıs tarihli `halkın sesi` gazetesinin ön sayfa haberidir.
"Kıbrıslı türk ve rumlar 1 mayıs işçi bayramını 56 yıl aradan sonra Lefkoşa daki ara bölgede bulunan Taksim sahasında ortak mitingle kutladı."
"Lefkoşa nın iki yanından kortej eşliğinde … devamını gör