bugün
- herkese garip size normal gelen şeyler8
- sözlükte elit zevkleri olan insan olmaması13
- bardak ticareti7
- arkadaşlar iyi geceler7
- şuan sözlükte fingirdeyen yazarlar7
- aklınıza gelen şarkı sözü8
- kale3112'nin gece de artılaması5
- 2045 yılında ucan arabalar olacak mı sorunsalı4
- çerçeve yasa31
- online kişi sayısının artık gözükmemesi4
- sosyal olarak başarısız insanlar5
- şişman olmak istemeyenlere tavsiyeler7
- türbede dua etmenin şirk olması13
- nervio4
- 00 00 da entrylerin sıfırlanma saçmalığı5
- birazdan yer yerinden oynayacak10
- azrail gelse ona ne derdiniz13
- çok kitap okuyanı eleştirmek6
- cinler bizim alemimize nasıl geçebiliyorlar4
- düğünde yemek yiyen davetliden para isteyen damat6
- hikayenin kötü adamı olmak4
- siber istihbaratta teknik derinlik4
- g i l d e d l i l y10
- gece 3 te yatıp sabah 8 de işe gitmek3
- sözlük kızı ile kavga etmek13
- ahbap derneğine para kaptırıp elfida dinlemek3
- hiçbir servet zamanı satın alamaz20
- tomşak dudaklı kezo4
- 12 ağustos 2026 güneş tutulması9
- kızlar çabuk bakar mısınız4
- arkadaşlar ben sarhoş oldum3
- casperlar daltonlar redkitler şirinler6
- allah reisimizi başımızdan eksik etmesin2
- yurt dışı çıkış harcı8
- gece gece yarım ekmek sucuklu tost gömmek3
- sokakta öpüşmek7
- perseid göktaşı yağmuru3
- sözlük kızlarının çok sıkıcı olması3
- ekşi sözlük referans19
- 18 ağustos 2026 fenerbahçe lyon maçı10
- özgür özel15
- kitap okuma alışkanlığı4
- acıktım lan3
- arkadaşlar aranızda rüya tabiri yapabilen var mı3
- sözlükte kavga edilen kızın true çıkması7
- engelleyen insan kibri6
- memleketime şiir3
- bir kadın tarafından hükmedilmeyi istemek4
- ben bir ceviz agacıyım6
- fingirdek erkek2

bu kız ba$kasının ablası, karde$i demeden sarkıntılık veya yav$ar gözle bakmalarından dolayıdır. ülkemizde maalesef kadınlar güçsüz bırakıldı.

türkiyedeki çoğu kürt vatandaşlarımızda bulunan komplekstir. çünkü onlar kendilerini hep ezilmiş hissetmektedir.
edit: başlık bana kaldı iyi mi.

türkiyedeki çoğu kürt vatandaşlarımızda bulunan komplekstir. çünkü onlar kendilerini hep ezilmiş hissetmektedir.
edit: başlık bana kaldı iyi mi.

`Cinsiyetçi Medya Takip sitesi`nin (`cinsomedya`.org) `8 temmuz 2014 brezilya almanya maçı`sonrası sosyal medya paylaşımları hakkındaki yazısı.
"Birkaç saat önce oynanan Almanya-Brezilya maçının skoru üzerine Twitter, Facebook gönderileri midemi bul… devamını gör

`Cinsiyetçi Medya Takip sitesi`nin (`cinsomedya`.org) `8 temmuz 2014 brezilya almanya maçı`sonrası sosyal medya paylaşımları hakkındaki yazısı.
"Birkaç saat önce oynanan Almanya-Brezilya maçının skoru üzerine Twitter, Facebook gönderileri midemi bul… devamını gör

şişman olanların şişman olmayanlardan fazla olan özgüvenleridir.
hangi ortama girsem, hangi arkadaş grubuna baksam, hangi kalabalığa girsem özgüven patlaması yaşayan şişmanlarla mutlaka karşılaşıyorum. bu şişmanlar kilolarıyla doğru orantılı olara… devamını gör

suriyede rejime karşı savaşan örgüt. özgür suriye ordusu çatısı altındadır. el kaide ile bağlantısı ortaya çıkmıştır.

genelde yurdumuza kıbrıs'tan getirildiği söylense de anamur'da ciddi şekilde üretilen, tad olarak patatesi andıran, tip olarak da biraz da olsa kozalağı andıran sebze. pek de güzel bir tadı yok bana kalırsa. haşlaması, kızartması yapılabiliyor.
http… devamını gör

genelde yurdumuza kıbrıs'tan getirildiği söylense de anamur'da ciddi şekilde üretilen, tad olarak patatesi andıran, tip olarak da biraz da olsa kozalağı andıran sebze. pek de güzel bir tadı yok bana kalırsa. haşlaması, kızartması yapılabiliyor.
http… devamını gör

samimiyetsizdir net .
--`spoiler`--
sokak kedisi seven kadın gördün mü? yok. ben de görmedim.
--`spoiler`--
gördüm !
napçaz şimdi ?

samimiyetsizdir net .
--`spoiler`--
--`spoiler`--
gördüm !
napçaz şimdi ?

samimiyetsizdir net .
--`spoiler`--
--`spoiler`--
gördüm !
napçaz şimdi ?

sosyoloji alanında yıllardır tartışılan ve tam olarak oturmamış, içeriği tam olarak oluşturulamamış bir kavram.
toplumsal cinsiyet; toplumun sahip olduğu, toplumsal alanlarda sözü en fazla geçen cinsiyettir. ataerkil toplumlarda toplumsal cinsiyet e… devamını gör

kıbrıs cumhuriyetken türk başbakan. türklerin haklarını savunan, hala kktc'de unutulmuyan bir başbuğ.

a sinin uzerinde iki nokta olan, new jersey li hip-hop ikilisidir. yaptiklari muzikle hip-hop a tapmama neden olmuslardir. cunku muzigin alt yapisinda ambient-noise-experimental soundlar vardir ve kesinlikle hip-hop vokallerle mukemmel kombine edilmi… devamını gör

`psikoloji`de geçerli olan, "bazı korkuların altında yatan şey, korkulan şeye sahip olmaktır" kuralından yola çıkınca, ısrarla homofobik olduğunu söyleyen ve bunu bir kalkan gibi sosyal hayatında kullanan bi çok kişinin aslında gizli homoseksüel oldu… devamını gör

Ya çalışmaya götü olmayıp tc devlet üniversitelerini tutturamadığı ya da kumarhanelerde sürtmek için hesapta kıbrısa okumaya gelmiş faşist organizma söylemi.
Bu da videosu;
https://m.youtube.com/watch?feature=youtube_gdata_player&v=ELybzArH49E
E… devamını gör

2 mayıs tarihli `halkın sesi` gazetesinin ön sayfa haberidir.
"Kıbrıslı türk ve rumlar 1 mayıs işçi bayramını 56 yıl aradan sonra Lefkoşa daki ara bölgede bulunan Taksim sahasında ortak mitingle kutladı."
"Lefkoşa nın iki yanından kortej eşliğinde … devamını gör