bugün
A
amansikdiret11 yıl önce
erkeklerin çok yavşak olması
bu kız ba$kasının ablası, karde$i demeden sarkıntılık veya yav$ar gözle bakmalarından dolayıdır. ülkemizde maalesef kadınlar güçsüz bırakıldı.
A
amansikdiret11 yıl önce
zencilerin ırkçılık kompleksi
türkiyedeki çoğu kürt vatandaşlarımızda bulunan komplekstir. çünkü onlar kendilerini hep ezilmiş hissetmektedir. edit: başlık bana kaldı iyi mi.
A
amansikdiret11 yıl önce
zencilerin ırkçılık kompleksi
türkiyedeki çoğu kürt vatandaşlarımızda bulunan komplekstir. çünkü onlar kendilerini hep ezilmiş hissetmektedir. edit: başlık bana kaldı iyi mi.
A
amansikdiret12 yıl önce
sen hiç tecavüze uğradın mı canısı
`Cinsiyetçi Medya Takip sitesi`nin (`cinsomedya`.org) `8 temmuz 2014 brezilya almanya maçı`sonrası sosyal medya paylaşımları hakkındaki yazısı. "Birkaç saat önce oynanan Almanya-Brezilya maçının skoru üzerine Twitter, Facebook gönderileri midemi bul… devamını gör
A
amansikdiret12 yıl önce
`Cinsiyetçi Medya Takip sitesi`nin (`cinsomedya`.org) `8 temmuz 2014 brezilya almanya maçı`sonrası sosyal medya paylaşımları hakkındaki yazısı. "Birkaç saat önce oynanan Almanya-Brezilya maçının skoru üzerine Twitter, Facebook gönderileri midemi bul… devamını gör
A
amansikdiret12 yıl önce
A
amansikdiret12 yıl önce
şişman özgüveni
şişman olanların şişman olmayanlardan fazla olan özgüvenleridir. hangi ortama girsem, hangi arkadaş grubuna baksam, hangi kalabalığa girsem özgüven patlaması yaşayan şişmanlarla mutlaka karşılaşıyorum. bu şişmanlar kilolarıyla doğru orantılı olara… devamını gör
A
amansikdiret12 yıl önce
ırak şam islam devleti
suriyede rejime karşı savaşan örgüt. özgür suriye ordusu çatısı altındadır. el kaide ile bağlantısı ortaya çıkmıştır.
A
amansikdiret12 yıl önce
kolakas
genelde yurdumuza kıbrıs'tan getirildiği söylense de anamur'da ciddi şekilde üretilen, tad olarak patatesi andıran, tip olarak da biraz da olsa kozalağı andıran sebze. pek de güzel bir tadı yok bana kalırsa. haşlaması, kızartması yapılabiliyor. http… devamını gör
A
amansikdiret12 yıl önce
kolakas
genelde yurdumuza kıbrıs'tan getirildiği söylense de anamur'da ciddi şekilde üretilen, tad olarak patatesi andıran, tip olarak da biraz da olsa kozalağı andıran sebze. pek de güzel bir tadı yok bana kalırsa. haşlaması, kızartması yapılabiliyor. http… devamını gör
A
amansikdiret12 yıl önce
kedi severken bile kedinin şekillisini seven cins
samimiyetsizdir net . --`spoiler`-- sokak kedisi seven kadın gördün mü? yok. ben de görmedim. --`spoiler`-- gördüm ! napçaz şimdi ?
A
amansikdiret12 yıl önce
samimiyetsizdir net . --`spoiler`-- sokak kedisi seven kadın gördün mü? yok. ben de görmedim. --`spoiler`-- gördüm ! napçaz şimdi ?
A
amansikdiret12 yıl önce
A
amansikdiret12 yıl önce
bağ benim belletdim am benim dilletdim
az evvel sözlükte kullanılmış meşhur atasözü.
A
amansikdiret12 yıl önce
toplumsal cinsiyet
sosyoloji alanında yıllardır tartışılan ve tam olarak oturmamış, içeriği tam olarak oluşturulamamış bir kavram. toplumsal cinsiyet; toplumun sahip olduğu, toplumsal alanlarda sözü en fazla geçen cinsiyettir. ataerkil toplumlarda toplumsal cinsiyet e… devamını gör
A
amansikdiret12 yıl önce
fazıl küçük
kıbrıs cumhuriyetken türk başbakan. türklerin haklarını savunan, hala kktc'de unutulmuyan bir başbuğ.
A
amansikdiret12 yıl önce
dalek
a sinin uzerinde iki nokta olan, new jersey li hip-hop ikilisidir. yaptiklari muzikle hip-hop a tapmama neden olmuslardir. cunku muzigin alt yapisinda ambient-noise-experimental soundlar vardir ve kesinlikle hip-hop vokallerle mukemmel kombine edilmi… devamını gör
A
amansikdiret12 yıl önce
homofobi
`psikoloji`de geçerli olan, "bazı korkuların altında yatan şey, korkulan şeye sahip olmaktır" kuralından yola çıkınca, ısrarla homofobik olduğunu söyleyen ve bunu bir kalkan gibi sosyal hayatında kullanan bi çok kişinin aslında gizli homoseksüel oldu… devamını gör
A
amansikdiret12 yıl önce
kendinden 15 yaş ufak kıza bakan şahsiyet
Şöyle durup arkamıza baktığımızda nasıl bir dünyada yaşıyoruz dedirten soru.
A
amansikdiret12 yıl önce
kıbrısı kıbrıslıya zehir ederiz
Ya çalışmaya götü olmayıp tc devlet üniversitelerini tutturamadığı ya da kumarhanelerde sürtmek için hesapta kıbrısa okumaya gelmiş faşist organizma söylemi. Bu da videosu; https://m.youtube.com/watch?feature=youtube_gdata_player&v=ELybzArH49E E… devamını gör
A
amansikdiret12 yıl önce
56 yıl sonraki tarihi buluşma
2 mayıs tarihli `halkın sesi` gazetesinin ön sayfa haberidir. "Kıbrıslı türk ve rumlar 1 mayıs işçi bayramını 56 yıl aradan sonra Lefkoşa daki ara bölgede bulunan Taksim sahasında ortak mitingle kutladı." "Lefkoşa nın iki yanından kortej eşliğinde … devamını gör
A
amansikdiret12 yıl önce
gregor samsa
`franz kafka`'nın `dönüşüm` adlı başyapıtının ana karakteri.
© copyright 2005 - 2026