bugün
- ucan tekme atan hipopotam42
- maltepe'deki çöken binanın kaçak katları13
- berna laçin'in gözaltına alınması40
- bütün mal varlığını sözlük kızlarına bağışlamak6
- maaşınızla nasıl yatırım yapıyorsunuz10
- sözlükte eleştiri kaldıramayan küçük krallık5
- saçları permalı sözlük kızı10
- roman karakteri olsaydınız hangisi olurdunuz7
- ben küfür etmedim adı altında küfür etmek10
- 10 ekim 2026 samsunspor trabzonspor maçı3
- karakuyu dizisi4
- hangi manifest kızısın13
- denize düşsen nervio'ya mı sarılırsın bik bik'e mi10
- akp'nin hala izmire köprü yapmaması3
- sabah sabah 500g çikolatalı puding yemek10
- arkadaşlar yine çok yedim ya3
- sizce karizma mıyım13
- ilk insanlar daha mı mutlu günümüz insanları mı2
- burak yılmazdaki taşşağın kimsede olmaması11
- erkek olduğu halde ilgi duyduğunuz yazarlar9
- oy kullanım hakkı 20 yaş ile 55 yaş arası olsa2
- hıçkırığı anında durduran formül7
- eiger mangal2
- yazar fake mi diye arkadaşlarına mesaj atmak35
- yazarların şu an içtiği içecekler7
- haegs katlanır mangal2
- ak parti kimsesizlerin kimsesidir9
- kız olduğu halde ilgi duyduğunuz yazarlar7
- cümlenin sonuna lol yazan insan2
- bana bak muharrem2
- adı o soyadı ç ile başlayan kişinin suç işlemesi3
- arkadaşlar acilen bakmanız gerekiyor5
- cipsin 5 lira olması2
- kadınların aklı yoktur hiçbir şeyden anlamazlar9
- selam kızlar hala evlenmedim7
- tarihte musa diye birinin olmadığı iddiası4
- koltukaltı kıllı kezo6
- montella ile yolların ayrılması5
- perşembenin çok ara bir gün olması2
- ahmet piriştina3
- burası kötü bir sözlük diyip sözlükte sabahlamak2
- sözlük kızları 56 no lu ganyan bayii zirvesi2
- arkadaşlar etkileşelim mi5
- italya3
- 61 yaşında plank rekoru kırmak4
- herkesin herkese psikolojik teşhis koyması3
- bir karıncaya yol tarif etmenin çok zor olması3
- cumadan bir gün önceki gün bugün perşembe4
- emevilerin cuma namazı taktiği2
- sütte leke var cemil tugay da yok5

bu kız ba$kasının ablası, karde$i demeden sarkıntılık veya yav$ar gözle bakmalarından dolayıdır. ülkemizde maalesef kadınlar güçsüz bırakıldı.

türkiyedeki çoğu kürt vatandaşlarımızda bulunan komplekstir. çünkü onlar kendilerini hep ezilmiş hissetmektedir.
edit: başlık bana kaldı iyi mi.

türkiyedeki çoğu kürt vatandaşlarımızda bulunan komplekstir. çünkü onlar kendilerini hep ezilmiş hissetmektedir.
edit: başlık bana kaldı iyi mi.

`Cinsiyetçi Medya Takip sitesi`nin (`cinsomedya`.org) `8 temmuz 2014 brezilya almanya maçı`sonrası sosyal medya paylaşımları hakkındaki yazısı.
"Birkaç saat önce oynanan Almanya-Brezilya maçının skoru üzerine Twitter, Facebook gönderileri midemi bul… devamını gör

`Cinsiyetçi Medya Takip sitesi`nin (`cinsomedya`.org) `8 temmuz 2014 brezilya almanya maçı`sonrası sosyal medya paylaşımları hakkındaki yazısı.
"Birkaç saat önce oynanan Almanya-Brezilya maçının skoru üzerine Twitter, Facebook gönderileri midemi bul… devamını gör

şişman olanların şişman olmayanlardan fazla olan özgüvenleridir.
hangi ortama girsem, hangi arkadaş grubuna baksam, hangi kalabalığa girsem özgüven patlaması yaşayan şişmanlarla mutlaka karşılaşıyorum. bu şişmanlar kilolarıyla doğru orantılı olara… devamını gör

suriyede rejime karşı savaşan örgüt. özgür suriye ordusu çatısı altındadır. el kaide ile bağlantısı ortaya çıkmıştır.

genelde yurdumuza kıbrıs'tan getirildiği söylense de anamur'da ciddi şekilde üretilen, tad olarak patatesi andıran, tip olarak da biraz da olsa kozalağı andıran sebze. pek de güzel bir tadı yok bana kalırsa. haşlaması, kızartması yapılabiliyor.
http… devamını gör

genelde yurdumuza kıbrıs'tan getirildiği söylense de anamur'da ciddi şekilde üretilen, tad olarak patatesi andıran, tip olarak da biraz da olsa kozalağı andıran sebze. pek de güzel bir tadı yok bana kalırsa. haşlaması, kızartması yapılabiliyor.
http… devamını gör

samimiyetsizdir net .
--`spoiler`--
sokak kedisi seven kadın gördün mü? yok. ben de görmedim.
--`spoiler`--
gördüm !
napçaz şimdi ?

samimiyetsizdir net .
--`spoiler`--
--`spoiler`--
gördüm !
napçaz şimdi ?

samimiyetsizdir net .
--`spoiler`--
--`spoiler`--
gördüm !
napçaz şimdi ?

sosyoloji alanında yıllardır tartışılan ve tam olarak oturmamış, içeriği tam olarak oluşturulamamış bir kavram.
toplumsal cinsiyet; toplumun sahip olduğu, toplumsal alanlarda sözü en fazla geçen cinsiyettir. ataerkil toplumlarda toplumsal cinsiyet e… devamını gör

kıbrıs cumhuriyetken türk başbakan. türklerin haklarını savunan, hala kktc'de unutulmuyan bir başbuğ.

a sinin uzerinde iki nokta olan, new jersey li hip-hop ikilisidir. yaptiklari muzikle hip-hop a tapmama neden olmuslardir. cunku muzigin alt yapisinda ambient-noise-experimental soundlar vardir ve kesinlikle hip-hop vokallerle mukemmel kombine edilmi… devamını gör

`psikoloji`de geçerli olan, "bazı korkuların altında yatan şey, korkulan şeye sahip olmaktır" kuralından yola çıkınca, ısrarla homofobik olduğunu söyleyen ve bunu bir kalkan gibi sosyal hayatında kullanan bi çok kişinin aslında gizli homoseksüel oldu… devamını gör

Ya çalışmaya götü olmayıp tc devlet üniversitelerini tutturamadığı ya da kumarhanelerde sürtmek için hesapta kıbrısa okumaya gelmiş faşist organizma söylemi.
Bu da videosu;
https://m.youtube.com/watch?feature=youtube_gdata_player&v=ELybzArH49E
E… devamını gör

2 mayıs tarihli `halkın sesi` gazetesinin ön sayfa haberidir.
"Kıbrıslı türk ve rumlar 1 mayıs işçi bayramını 56 yıl aradan sonra Lefkoşa daki ara bölgede bulunan Taksim sahasında ortak mitingle kutladı."
"Lefkoşa nın iki yanından kortej eşliğinde … devamını gör