bugün

entry'ler (38)

çaya batırılan bisküvinin kırılması

o piskevitin kenarlarındaki çıkıntıları sayıp tam ikiye bölerek orta hizaya kadar batırmaya çalışırsın önce. sonra of yetmedi biraz daha batırayım diye sokarsın ama o 2.4 saniyelik süreyi geciktirirsin ya. ondan sonra yandın.. elindeki piskeviti yere bırak ve sakin ol evlat derim..

buzdolabında ne aradığını bilememek

Hele bir de karnınız çılgınlar gibi, deliler gibi acıkmışsa; üstüne bir de 4,5 kere guruldamışsa karnınız, en çok küfredeceğiniz boşluk anıdır.

bu saatte bilgisayarın başında olma nedeni

yanındaki hatunu beğenmemek olabilir. bizzat yaşıyor ve izliyorum.

soltangera

kendi adındaki başlığa kendini anlatan kelimeler yazan yazardır.

boş odadan gelen insan sesleri

o da ne ki ben bazen sıçarken domuz sesi duyuyorum. "Hırg Hırg" yapıyor şerefsiz.

çorabı ayak parmaklarını büzüştürerek almak

uyumadan önce yorganın altın bir ayak baş parmağı ile diğer ayağın çorabının çıkarıldığı ve vinç şeklinde taşınarak yorgan dışına atıldığı günün ertesi sabahının başlangıcıdır.

sözlük yazarlarının şu an merak ettikleri

biraz önce gördüğüm acayip tatlı olan tansaş satış elemanı olan kız acaba benim hakkımda ne düşünüyor. yüzüme yaptığı yumuşak gülümseme ve hafif samimi muhabbet ettiğim kıza saat kaçta kapanıyor burası dediğimde "10'da kapanıyor derken gel mi dedi yoksa safca verilen bir cevapmıydı, ne demek istedi?

edit: 9 dakika kaldı çabuk cevap verin

en güzel maniler

Mehmet mehmet met atar
çayda gördüğüne gıç atar
çayda çapıt gomamış
bütün bütün gıçına yamamış.

en güzel maniler

örn();
indim daldan budakdan
aldım bi dudak yanakdan
böle olceeni bilsedim
indirirmiydim gucakdan

budak: ağacın gövdesinden çıkan iki büyük daldan biri
olceeni: olacağını*

sözlük kızlarının çok emziklik olması

Sözlük kızlarının çok emziklik olması durumudur.

tek cümlelik gerçekler

Kadın, kadın, kadın...

öğrencilerin unutulmaz sözleri

makarna yiyelim mi? (garib bir ses tonu, açlık kokan nefesle ve ilginç iğrenme taktikleri öğrenmiş herifin yüz şekliyle)

can sıkıntısından yapılan anlamsız hareketler

Evin duvarındaki örümceğe dakikalarca bakıp anlam veremeden hareketsizce izlemek.

rakı içerken düşünülen şeyler

Ben çocuğuma bi flüt alamayacak mıyım?

(bkz: (vid #74965))

orgazmdan 10 kat daha güçlü his

Bir erkek için: Yapılabilmiş en geç orgazm

Bir kadın için: Karşı tarafın yapabilmiş olduğu en geç orgazm

en çok küfür yiyen eşyalar

Ne yalan atıyonuz amına koyayım bütün gece uğraşılıp üstüne bir çok hesap ödenen hatunun gece

sonu vermemesidir işte....

günün doğuşunu izledikten sonra uyumak

Genelde erkek erkeğe yapılan ve eski hatunların bahsedildiği (erkeklerin en romantik zamanı) demin yaşadığım ve her erkeğin hayatında damga vuran sonrasında *piç* olunan kadınların anlatıldığı zaman kalıbıdır. Hiç bir ortamda konusu bile söz edilmeyen ancak herkezin yaşadığı bir durumdur, açıklanamazdır, ifade edilemezdir, bir daha yaşanamazdır.

en yakındaki kitabın 93 sayfasının 4 cümlesi

Peksimet(etimek olur) kırıklarının üstüne lezzetli, koyuca bir domates suyu konmuş ve iyi cins yağlı beyaz peynir parçaları da cömertçe en üstüne yerleştirilmiş.

Öyküleriyle Uydurma Yemekler
Oral Gönenç

fakirlik belirten cümleler

Otobüse binip belki bi basım vardır ümidiyle elindeki akbili makinaya uzattıktan sonraki sesleri dinlemeden direk

otobüsten inen adam fakirdir bence.

öğrenildiğinde ufku iki katına çıkaran şeyler

Faturayı ödemediğinde elektriğin kesilmesi...

Faydaları;
Ufkum 2 katına çıktı,
Gözlerim faltaşı gibi açıldı,
Babam geldi yanıma
Faturayı gö*üme kaçırttı.