bugün
A
alos046 yıl önce
sözlük yazarlarının gözleri
(bkz:yazarların sözleri) hani çok sikimizdeymişcesine, yazarların gözleriyle ilgili bilgiler bütünü. misal benimkilerde kirpik yok.
A
alos046 yıl önce
yazarlara whatsapp tan gelen son mesaj
Neyaptın.
A
alos047 yıl önce
galerindeki en son resmi at
Güzel seçim yapmışım. Bunu duvar kağıdım yapıcam. (img:#1495690)
A
alos047 yıl önce
658 inci tarihi kırkpınar yağlı güreşleri
Dünyâda eşi benzeri olmayan bir târihe sâhip olan kırkpınar yağlı güreşlerimizin 658.si bu yıl 5 temmuz saat 18.30'da açılış töreniyle başlıyor. Müsâbakalar `dmax` kanalından canlı yayınlanacak. Ecdâdımızın bu büyük mirasında 2015 ve 2018 başpehliva… devamını gör
A
alos047 yıl önce
bülent arınç
manisalı,ailesi bursada yaşamakta, edebiyle kendisine hayran bıraktıran, hükümetin en sevdiğim üyesi, cumhurbaşkanı olması ülkemizin menfaatine olacağına inandığım, kutlu doğum haftası nedeniyle yaptığı konuşmayla kendisine bir kez daha hayran olduğu… devamını gör
A
alos047 yıl önce
anın görüntüsü
şu anda kadraja giren görüntüdür.
A
alos047 yıl önce
yatalak dedenin allahu akbar deyip ayaklanması
"Ya dede yat uyu amina koyim napiyon gece gece" dedirtir.
A
alos047 yıl önce
ali babacan ahmet davutoğlu abdullah gül
güzel kızı gösterip çirkini vermek gibi bir numara çıkacak bu işin altından. ahan da buraya yazdım !
A
alos047 yıl önce
15 temmuz da suriyeliler sayesinde kurtulduk
bir süleyman soylu açıklaması. 15 temmuz hain darbe girişiminde allah bize suriyelilerin yüzü suyu hürmetine yardım etmiş, suriyelilerin yüzü suyu hürmetine darbe girişiminden kurtulmuşuz. soylu dedi evet; (img:#1861359) neden birkaç gün gidip t… devamını gör
A
alos047 yıl önce
bir sözlük yazarını bir görselle anlat
Bir sözlük yazarını bir görselle anlatmak demektir. Müsadenizle Sözlüğün en Gereksizlerinden olan gergin ataman ı ifade eden Görseli veriyorum. Evet. (img:#1371713)
A
alos047 yıl önce
susarak konuşmak
hareketleriyle, gözleriyle konuşmaktır. genelde sözlerin yetmediği yerlerde kullanılır.
A
alos047 yıl önce
seninle şöyle olabilirdik
(img:#1671025)
A
alos047 yıl önce
gerçeklik
gerçeklik, ''gerçek''in `simgesel`leştirilebilen kadarıdır.
A
alos047 yıl önce
anın görüntüsü
A
alos047 yıl önce
sözlük yazarlarının gövdeleri
(bkz:koca istiyorum gel beni al)
A
alos047 yıl önce
anın görüntüsü
A
alos047 yıl önce
eski fotoğraflar
`dinçer sümer`'in kaleme aldığı bir tiyatro oyunu.
A
alos047 yıl önce
sözlük yazarlarının araba arkası yazıları
öncelikle; koşun lan anket yaptım. tanım: arabası olan sözlük yazarlarının, araba arkası yazılarıdır. arabamız yok ama yazısı hazır: (bkz:yakalarsam fuck fuck)
A
alos047 yıl önce
geç boşalan erkek istiyorum diyen kız
Türkiye'deki türk erkekleri düşününce imkansızı isteyen kızdır. Eline dokun boşalıyorlar.
© copyright 2005 - 2026