bugün
A
alnclnt8 yıl önce
geceye bir resim bırak
(img:#1201255)
A
alnclnt8 yıl önce
bi film karakteri olsaydın kim olurdun
sex and city- carrie bradshaw.
A
alnclnt9 yıl önce
unutulmayan dizi karakterleri
insanın üstünden yıllar geçsede unutamadığı ve insanda iz bırakan dizi karakterleridir.
A
alnclnt9 yıl önce
unutulmayan dizi karakterleri
insanın üstünden yıllar geçsede unutamadığı ve insanda iz bırakan dizi karakterleridir.
A
alnclnt9 yıl önce
hayatını tek görselle özetle
(img:#1407504)
A
alnclnt9 yıl önce
evlilik programları arttırılsın kampanyası
(img:#1404620) .
A
alnclnt9 yıl önce
izmirli kızlara niye yollu deniliyor sorunu
merak edip de cahilliğinden utanmadan soran kişi cümlesidir. hakikatten ya neden böyle bir söylenti var ki?
A
alnclnt9 yıl önce
anın görüntüsü
şu anda kadraja giren görüntüdür.
A
alnclnt9 yıl önce
yazarların hayatını özetleyen fotoğraflar
(img:#823002)
A
alnclnt9 yıl önce
anın görüntüsü
A
alnclnt9 yıl önce
sözlük kızlarını 1 görselle anlat
Görsel.
A
alnclnt9 yıl önce
anın görüntüsü
A
alnclnt9 yıl önce
abd başkanlık seçimleri
türkiye vatandaslarinin da oy kullanma hakkina sahip olmasi gereken secim. bizi onlar yonetiyor ne de olsa demi?
A
alnclnt10 yıl önce
odtü il olsun
bilecik, bartın, yogat gibi min. saçma ve küçük 45-50 tane il varken odtü'nün il olmaması en büyük haksızlıklardan.
A
alnclnt10 yıl önce
sözlüğün en yakışıklı erkek yazarı
A
alnclnt10 yıl önce
baba olacağını öğrenen erkek
+baba olacaksın!! -ne diyorsun hanım! aldırmamız lazım o çocuğu! +neden bey? ben elletmem çocuğumu! -işten kovuldum!! +yenisini bulursun. -kira, doğal gaz, mutfak, elektrik bunları zor ödüyoruz. bir de bez, mama, sürekli yeni kıyafetler nasıl al… devamını gör
A
alnclnt11 yıl önce
bir anda moral düzelten resimler
bakıldığında moral düzelten resimlerdir. evet bunlardan en birincisi malum resimdir. https://pbs.twimg.com/media/A-f30hXCcAAujGZ.jpg
A
alnclnt11 yıl önce
türkülerde geçen mükemmel sözler
ikimiz de acemi birer aşıktık o zamanlar sen yollarda eski bir aşka ağlıyordun bense kendimi usta sanıyordum bu işlerde ve yağmur gibi akıp giden yıllardan geriye ne kaldığını bilmiyordum seni tanıyana kadar ama farkındaydım yine de ne zaman se… devamını gör
A
alnclnt11 yıl önce
türkülerde geçen mükemmel sözler
ikimiz de acemi birer aşıktık o zamanlar sen yollarda eski bir aşka ağlıyordun bense kendimi usta sanıyordum bu işlerde ve yağmur gibi akıp giden yıllardan geriye ne kaldığını bilmiyordum seni tanıyana kadar ama farkındaydım yine de ne zaman se… devamını gör
© copyright 2005 - 2026