bugün

entry'ler (51)

en iyi ingilizce öğreten youtube kanalı

volkan öge.

allah

inanmasan da saygı göstereceksin. tanım. tengri.

recep tayyip erdoğan

adam gibi adam be.. reis. kral. rte > tüm liderler helal olsun davosta nasıl oneminutes dedi ama ipe dizdi. eskiyi ne çabuk unuttunuz su kuyruğuna girerdik...

peygambere tecavüz iftirası atan yazar

(bkz: cry more)

kadınların sevişmek dışında kullanım alanları

ev hanımları olarak değiştirirsen katılıyorum aksi taktirde senin de kullanım alanların 0. çoğu insan boş.

dio

holi dayva.

ilave tv

https://www.youtube.com/watch?v=n0GRGrMndV4 6.00 dan izleyiniz. bir adet inceoğlu na oy atacak adam var

champions

bir netflix dizisi. içinde 12 yaşında ben gay im diyen bir çocuk var. yani sansürcüler haklı dedirtecekler amk cidden ya. yazık.

editinyo..lgbt yi destekliyorum ama şu siktiğimin yerinde de küçücük veleti gay gösteremezsin o yaştaki çocuk oyun oynar küfreder ağlar koşar düşer.

rahat yaşama yolları

(bkz: bilal ve erdoğan)

hard rock dinleyenlerin ortadan kaybolması

tişörtleri hala duruyor. amk cok kıl oluyorum ya. amerikada demode olalı 20 yıl oldu mk piçleri giymeyin su tişörtü artık. hard rock tişörtüyle cennetli çiçek dinliyorsunuz sikicem belanızı.

allahisevengenc

sözlükte veteran.bu 10. hesabı olan bir yazar. gezi parkından beri benhepburdayim.

rus mankenin çeşme de dayak yemesi

komik olay.aptallara bak biz gitmeye calısıyoruz onlar gelmeye siktiğimin dünyası ahahahahha. sen mankensin amk mankennnnnnnnnnnn :D

instagram kızları

hep mutlulardır. ve hepsi çok güzel ve doğaldır. *

community

diziyi baya bırakmak istedim sıktı felan ama beni her defasında tutan pierce olmuştur. güzel dizi idi.

16 yaşındaki kızla 18 yaşındaki arasındaki fark ne

arasındaki fark sokakta işemeye cezadır, esrarın insan vücuduna yararlı olduğu kanıtlanmasına rağmen yasak olmasıdır, biri sana zarar verdiğinde onu öldürmek yerine polisi aramandır yani bu birilerinin yazdığı kuraldır. kişiye göre esnetilir gerilir bükülür yıkılır... paran varsa yıllarca küçük kızlara tecavüz edebilirsin (bkz: jeffrey epstein) şerefsizi gibi mesela...

bisiklet almak

150 tl ye bulunabilir. https://www.pilsanstore.com/urun/afacan-bisiklet

kimsenin beni sevmemesi

buraya yazacak kadar umrunuzda değil veletler sizi aynen :D .
hayırlı forumlar

doğayla bütünleşmiş iç huzuru bulmuş erkek

bu arada tam bir kürt değil mi? gerçekten de döl israfı bi insan. mk k*rdü.

joe biden

umarım trump gitmez. inadına trump ulan!!Q!!!!!
sapık başkan adayı.

dokunmayın şabanıma

(bkz: kemal sunal a gülen insan zekası)
© copyright 2005 - 2026