bugün
- evlenmek için gereken minimum para4
- fokur fokur lubunya kaynaması6
- yanlışlıkla erkek sikmek6
- eşim ateist olsa 10 çocuğum da olsa onu boşarım5
- hamburger fiyatlarının iyice çığırından çıkması3
- şu anda ne yapıyorsun19
- 30 lu yaşlar14
- 17 haziran 2026 ingiltere hırvatistan maçı3
- tutunacak tek dalı uludağ sözlük olan tip5
- insanların gözlem yapmaması9
- adnan menderes in başarıları2
- islam düşmanlarına epstein şoku8
- kütüphane de topuklu ile dolaşan kevaşe2
- arap emperyalizmi5
- euro'nun 53 tl 37 kuruşa düşmesi2
- bursa da navigasyonun yanlış yolu göstermesi5
- iş verenlerin aç gözlü olması6
- ayağına kaldırım taşı bağlanan caretta caretta7
- cristiano ronaldo vs lionel messi5
- sedat pekmez8
- keşke arab olsaydım3
- isim verin isim3
- rahmi saltuk4
- her sıkıntının sonuna eklenecek müthiş cümle3
- şarkıcıların chp'nin şarkı kullanımını yasaklaması2
- türklerin anadolu'ya sıkışması4
- alaçatının en kaliteli projesi2
- yabancı yatırımcı neden türkiyeye yatırım yapsın10
- sözlükte altın günü yapmak12
- güne iyi başlatan şeyler5
- erkeklerin kadınsılaşması10
- abur cuburlara gelen olağanüstü zam5
- intihar etmek8
- isim koyarken çocuğunu düşünmeyen aile5
- çirkin saray2
- 2028 seçimlerinde chp'yi birinci parti yapacağım2
- komplo teorisi aynen2
- ona bir şey söyle20
- ta ki seni görene kadar3
- gılıştar ın yeteneği2
- çocuğuna yabancı dil kökenli bir isim koyan türk2
- 18 haziran 20263
- çocuğuna kürdistan adını koyan baba2
- sude sendromu5
- metrobüste yer bulmak5
- fobileriniz3
- 2026 dünya kupası10
- yazılı olmayan sözlük formatı2
- hobileriniz3
- finlandiya ve isveç'in nato üyeliği3
entry'ler (35)
benim aq. sırf itiraf basligina duygusal duygusal yaziyorum hello kitty hayranı kızlar gibi. su siralar farkli bi fonksiyonum yok. seviyorum ulan.
hay avradını s*keyim seviyorum lan.
bari gidip oyun oynayayım öbür türlü aklımdan çıkmıyor allahsızın kızı. ya dua edin de benden soğumasın amk. bu ilişki biterse yemin ederim bu başlığa o kadar çok ağlarım ki kimsenin ilgilenmedigi bi başlık haline gelir. en az 2 yıllığına kapatırım bu başlığı.
normalde kıskancın allahıyım ama, kalbi guzel yarim benden soğumasın diye gavat oldum sözlük. arkadaslarla içiyoruz diyo. bana diyo lan? benim sevdiğim nasıl milletle içer aq? o yanında dolaşanların başlarını gövdelerinden bir bir koparmak istiyorum ama olmuyor.
allahim sana yalvarıyorum nolur su is tamamina ersin. nolur bitmesin. seviyorum olm ya nasil oldu anlamadim seviyorum amk. onun kadar kalbi güzelini bulamam amk nolur her sey daha iyiye gitsin amin
kezbandır muhakkak.
bir de kolunda serumla fotoğraf paylaşıyorsa vurduruyordur efendim.
en küçük bir şey olduğunda kendini alkole veren acizin tekiyim. bir de ekin ismi çok güzel değil mi ya? bence öyle.
bu sefer bana uygun birini bulduğumu düşünüyordum, tam yanlışlıkla mutlu olacaktım ki; yine kapılar bir bir yüzüme kapandı sözlük. birkaç mutlu gün geçirdim. mutluluk sebebim olan kişi, şimdiki mutsuzluk sebebim oldu.
ve tabii ki yine ne yapıyorum? mutsuzluktan kaçmak için aklıma bile getirmemeye çalışıyorum. üzüleceğim diye korkumdan last seen'ine bile bakmadım günlerdir. ne kadar kaçabilirim bilmiyorum ama en azından deneyeceğim.
ve tabii ki yine ne yapıyorum? mutsuzluktan kaçmak için aklıma bile getirmemeye çalışıyorum. üzüleceğim diye korkumdan last seen'ine bile bakmadım günlerdir. ne kadar kaçabilirim bilmiyorum ama en azından deneyeceğim.
ırkçıdır, faşisttir. aksi iddia edilemez.
ulan şurda dertlenmişim; sevdiğim insan tarafından siklenmemenin, unutulmanın ve hatta belki aldatılmanın acısını yaşıyorum. sözlük yazarlarının şu anki psikolojisini anlatan şarkılar gibi bir başlığa gidip;
'ahmet kaya - söyle
yüreğime basa basa içimden yar gidiyor' yazıyorum, adam gelip eksiyi basıyor amk.
şimdi allah aşkına dürüst olun. kardeş sen o eksiyi neye dayanarak verdin? benim psikolojimi biliyorsun da, şarkı bana uymadı diye mi eksiliyorsun? yoo! e o zaman bu ırkçılık değil de nedir?
edit: seri eksilemeye başladılar aq afshdsa
karma da çok sikimdeydi.
ulan şurda dertlenmişim; sevdiğim insan tarafından siklenmemenin, unutulmanın ve hatta belki aldatılmanın acısını yaşıyorum. sözlük yazarlarının şu anki psikolojisini anlatan şarkılar gibi bir başlığa gidip;
'ahmet kaya - söyle
yüreğime basa basa içimden yar gidiyor' yazıyorum, adam gelip eksiyi basıyor amk.
şimdi allah aşkına dürüst olun. kardeş sen o eksiyi neye dayanarak verdin? benim psikolojimi biliyorsun da, şarkı bana uymadı diye mi eksiliyorsun? yoo! e o zaman bu ırkçılık değil de nedir?
edit: seri eksilemeye başladılar aq afshdsa
karma da çok sikimdeydi.
ahmet kaya - söyle
'yüreğime basa basa içimden yar gidiyor,
ağlama iki gözüm, biraz daha dur'
'yüreğime basa basa içimden yar gidiyor,
ağlama iki gözüm, biraz daha dur'
daha önce burada (#25639187) yazmıştım kimsenin beni sevebileceğine inanmadığımı. çok kısa süre sonra tekrar böyle bir yanılgıya nasıl düşerim anlamıyorum.
kendime not: kabul et artık; sen kimsenin sevmediği, egoları tatmin olana kadar hoşlandıkları ve biraz yüz verdiğinde sıkılıp siktir ettikleri bi zavallısın. her şey "he" diyene kadar işte. çantada keklik olana kadar. şimdi depresyona mı girersin, ne bok yersin düşün dur bakalım.
kendime not: kabul et artık; sen kimsenin sevmediği, egoları tatmin olana kadar hoşlandıkları ve biraz yüz verdiğinde sıkılıp siktir ettikleri bi zavallısın. her şey "he" diyene kadar işte. çantada keklik olana kadar. şimdi depresyona mı girersin, ne bok yersin düşün dur bakalım.
Umarım diğerleri gibi yüzeysel ve geçici olmazsın. Frekansına kurban olduğum yarim, şimdilik bi yere gitme olur mu?
Allah başka dert vermesin dedirten, inanılmaz büyük ve insanı kahreden bir bilinmezliktir.
Şahit olanlara rahatsızlık veren halı reklamı. Halıyla duygusal bağ mı kurulur amk. Halı o.
Yazının icadı müjdelenebilir kendisine. Sevinsin gariban.
Hepsinin tek tek gerçek olmalarını dilediğim hayallerdir. Peki ya hayat önümüze hayal bile kurdurmayacak kadar gerçekle geldiyse?
Gülşişe.
Ne var bence komik.
Ne var bence komik.