bugün
- chp liler neden ingiliz düşmanı değil34
- ekrem imamoğlu'nun bir sevgilisi olduğu iddiası18
- bir ilişkinin kısa sürme sebebi17
- evli erkek8
- anın görüntüsü12
- sırrı süreyya önder53
- evli erkeklerle ilişkiye giren kadınlar8
- fotokopici bi erkek10
- osmanlı yı yeniden kuracağız21
- şeriatçı olduğunu kimseye söyleyemeyenler20
- aşık olmanın avantajları8
- yazarların sahip olmak istedikleri süper güçler18
- üstad kadir mısıroğlu9
- uyudun mu yazan kız15
- iyi insan olmanın hiçbir işe yaramaması22
- gecenin şarkısı8
- hıdırellez11
- arda güler9
- iyi geceler17
- depresyondan kurtulamamak10
- 4 mayıs 2025 fenerbahçe beşiktaş maçı38
- silivri'deki yapraklar alkışlıyor mu15
- gerçeği aramak10
- şeytan13
- bir sonra ki halife kim olacak14
- hırsız vaaaaaaaaaar12
- hiçbir bant o yolsuzluk dosyasını kapatamaz13
- özgür özel'e atılan osmanlı tokadı16
- o kadın polisimiz başörtülüydü20
- kader doğuştan yazılı bir şey midir12
- ali koç11
- ramadan fahriden8
- 3 mayıs türkçüler günü12
- 13 yıl önceki fotoğraflarınız11
- 4 mayıs özgür özele saldırı30
- en sevdiğiniz sözlük ahmeti8
- stanley termos olmazsa ben pikniğe gitmem12
- kendini esmer sanarken birden sarışın olan kız19
- nihal atsız türkçülüğü vs atatürk türkçülüğü12
- akrep burcuyum soruları alayım9
- 3 mayıs 2025 galatasaray sivasspor maçı16

entry'ler (13)
-neden uludağ sözlük?
+çünkü sıcak bir ortam. iki yıldır yazarım, sevmediğim eski nick'imi kapatıp yeni nick aldım. ekşi sözlük'te de yazarım. ama buradaki sevgi, ekşi sözlük'te yok. ekşi sözlükte artık moderatörler yok. oysa ki burada her zaman kucak açan, insancıl moderatörler var. seviyorum burayı.
+çünkü sıcak bir ortam. iki yıldır yazarım, sevmediğim eski nick'imi kapatıp yeni nick aldım. ekşi sözlük'te de yazarım. ama buradaki sevgi, ekşi sözlük'te yok. ekşi sözlükte artık moderatörler yok. oysa ki burada her zaman kucak açan, insancıl moderatörler var. seviyorum burayı.
karşıyaka çarşı'daki şubesinden baklava alınmaması gereken firmadır. çünkü içeride onlarca kara sinek kol gezmektedir. bu dükkanın yan tarafında balıkçılar, karşısında ise cami vardır. kara sinekler muhtemelen balıklara konup, cami tuvaletini gezip, pis çöpleri dolaştıktan sonra gelip tatlıların üstüne konmaktadır.
önlem almazlarsa yakında kapatabileceklerini bilmeleri iyi olur.
önlem almazlarsa yakında kapatabileceklerini bilmeleri iyi olur.
yardımsever, iyi kalpli, gönülleri fetheden en sevdiğim moderatör'dür. bütün dilekleri, hayattan istedikleri gerçekleşsin, yüzü hep gülsün inşallah.
köşe yazılarının mantıklı, dürüst ve gerçekçi olduğuna inandığım haber portalı'dır. sitelerinde boş beleş magazin haberleri olmadığı için beğendiğim bir kuruluştur.
internet sayfalarını takip ettiğim, dürüst yazıları olan muhalif gazete.
ürkütücü bir film. çaresizliğin neden olduğu korkuyu anlatıyor. bence oldukça başarılı.
lüzumsuz bir şekilde hayvanların katledildiği bayramdır. aslında bayram denince güzellik akla gelir. oysa ki kurban bayramı denince; kan dökülen, kötülük yapılan, vahşet görüntüleri yaşanan sahneler akla gelmektedir. o nedenle tezatlık içeren, mantık hatası barındıran bir bayramdır.
bir çok yerde şubesi bulunan, beğendiğim bir dönerci. iskenderinin yanı sıra turşuları da güzel mekandır.
insana üzüntü veren, çaresizliği anlatan duygusal bir kitap. gladio darbesini ve perde arkasında yaşanan olayları çok güzel özetlemekte.
fransız filozof. düşüncelerini kendime yakın bulduğum hüzünlü, mantıklı, varoluşçuluk felsefesinde bir insan. simone de beauvoir'un aşkı.
dağlar kızı reyhan adlı şarkısı ile meşhur sanatçı. dört milyon liralık servetini eğitime bağışlamış, takdir edilesi bir cumhuriyet kadınıdır.
kurallara uyulması ve kaza yapılmaması için gerekli simgelerdir, önemlidir.
bilim kurgu ve zihinsel macera üzerine güzel romanları olan japon yazar. her ne kadar 2012 nobel edebiyat ödülü'nü kazanamamış olsa da, bir çok insanın gönlünü fethetmiş, kalplerini kazanmış bir yazardır.