bugün
- sözlük yazarlarının tatlıları8
- askerde günde iki kere duş alan erkek11
- kiraz cicegi kolonyasi17
- velvet37
- koca istiyom gel beni al5
- her gün aynı yemeği bıkmadan yiyebilen insan7
- yaşlılık kaç yaşında başlıyor sorunsalı6
- bir ayet reddedince dinden çıkmak18
- sözlüğün en popi erkeği4
- bik bik'in mutfağı3
- her şeye zam gelirken maaşın sabit kalması hissi4
- ctrlx10
- kuran da namazın olmaması21
- istanbul da ev kiraları6
- sevgiliyle ormanın derinliklerine gitmek3
- sözlük yazarlarını en etkileyen mesajlar5
- domalan kız6
- mason greenwood6
- bik bik'in mutfağına konuk olmak9
- kendi kendini bıçaklayan adam7
- hoşlanılan kızın sizi ayaklarıyla tokatlaması7
- bizi ne zaman sevecekler5
- seni öldürmeyen şey seni güçlendirir8
- kedilerin evdeki boş duvara bakıp kitlenmesi3
- götü yuvarlak olan kadın2
- saraca finch house24
- aldatırken kocasıyla telefonda konuşan kadın3
- cevabı bilinmeyen sorular6
- iş arkadaşlığı9
- kırım kongo kanamalı ateşi4
- peter magyar2
- 31 yaşında bakire olan kız9
- en tehlikeli kadın tipi7
- sevgiliyi 10 seneden beri görmemek8
- psikoloji bölümü mezunlarının işsiz kalması2
- mehdinin bir anda gelecek olması3
- uzak dur benden sözlük2
- bir yazarı ensesinden tutup blowjob yaptırmak4
- ehli sünnet hocalar11
- bonnie tyler4
- havalimanlarinda fahiş fiyat uygulamalari2
- 9 temmuz 2026 fransa fas maçı13
- ekrem imamoğlu14
- arkadaşın karısının at gibi olması7
- türk kadınlarındaki temizlik hastalığı5
- kalça ellemek6
- sabah gözünü kahve sigarayla açanlar13
- atatürk'ün abartılmış bir lider olması11
- 23 mayıs 2027 amedspor fenerbahçe maçı3
- şeyhleri sallandırmak3
entry'ler (25)
2008 yılında Selçuk Üniversitesi Meram tıp Fakültesi bünyesinde kurulmuş, milli ve manevi değerlerimiz ekseninde faaliyet gösteren öğrenci kulübüdür. Selçuk Üniversitesi'nin bölünmesi sonucu Necmettin Erbakan üni. Meram Tıp fakültesinde kalan topluluk, amblemini değiştirerek kaldığı yerden faaliyetlerine devam etmiştir. Tıp fakültesinden sadece hekim olarak mezun olunmaması gerektiği, düşünen sorgulayan ve üreten bir hekim amaçlayan topluluktur.
Atasagun Topluluğu kurulduğu günden bu yana "Çanakkale Zaferi" ni atlamadan, program yapan tek topluluktur. Ayrıca "14 Mart tıp Bayramı" nda programlar tertip etmektedir.
Senede bir defa "Atasagun Dergisi"ni , aylık olarak da "Atasagun Mecmuası" nı çıkarıp ücretsiz dağıtmaktadır.
Şimdiye kadar yapılmış faaliyetlerden belli başlı örnekler;
1) Irak Türkmenleri'nin dünü ve bugünü - Konuşmacı Op.Dr. Aydın Beyatlı (Türkmeneli Sağlık Komitesi Başkanı)
2) Hekimlerin hukuki ve cezai sorumlulukları- Konuşmacı ; Doç. Dr. ibrahim Dülger, Prof.Dr. Şahin Akıncı ( KTO Hukuk Fak. Deken ve dekan yard.)
3) Mevlana'nın Eserleri - Konuşmacı Yrd. Doç . Dr. Ali Temizel
4) Türkiye'nin Etnik Yapısı - Konuşmacı Ali Tayyar Önder (aynı isimli kitabın müellifi)
5) Kazım Karabekir Paşa - Konuşmacı Timsal Karabekir (KArabekir Paşa'nın kızı)
6) Ermeni Soykırımı - Konuşmacı Prof.Dr. Hanım Halilova
7) islamiyet'ten Önce Türkler - Konuşmacı Doç.Dr. Ali Ahmetbeyoğlu (istanbul Üni. Tarih Bölümü Öğretim Üyesi)
Atasagun Topluluğu, sağlık taraması faaliyeti başlığında toplumda hipertansiyon, diabet gibi hastalıklar konusunda farkındalık uyandırmayı amaçlamaktadır.
Ayrıca ihtiyacı olan köy okulları yararına kermes düzenlemekte ve gelirini bu amaçla bağışlamaktadır.
Huzurevi Ziyaretleri gibi aktivitelerle toplumsal olarak ötelenmiş vatandaşlarımıza en azından mutlu bir gün geçirtmek çabası içerisindedir. Hastanede yatan çocuklar için moral programları düzenlemkte, bu programlar çerçevesinde çocuklara hediyeler almakta , Karagöz-Hacivat gölge oyunu gibi aktiviteler yapmaktadırlar.
Gezi faaliyetleri ile de tıp fakültesinin yoğun temposundan sıkılan tıbbiyeliler için bir kaçamak yaratmaktadırlar.
Yine Tıp fakültesi bünyesinde, türkü konserleri, rock konserleri, şiir dinletileri tertip etmektedirler.
Atasagun Topluluğu kurulduğu günden bu yana "Çanakkale Zaferi" ni atlamadan, program yapan tek topluluktur. Ayrıca "14 Mart tıp Bayramı" nda programlar tertip etmektedir.
Senede bir defa "Atasagun Dergisi"ni , aylık olarak da "Atasagun Mecmuası" nı çıkarıp ücretsiz dağıtmaktadır.
Şimdiye kadar yapılmış faaliyetlerden belli başlı örnekler;
1) Irak Türkmenleri'nin dünü ve bugünü - Konuşmacı Op.Dr. Aydın Beyatlı (Türkmeneli Sağlık Komitesi Başkanı)
2) Hekimlerin hukuki ve cezai sorumlulukları- Konuşmacı ; Doç. Dr. ibrahim Dülger, Prof.Dr. Şahin Akıncı ( KTO Hukuk Fak. Deken ve dekan yard.)
3) Mevlana'nın Eserleri - Konuşmacı Yrd. Doç . Dr. Ali Temizel
4) Türkiye'nin Etnik Yapısı - Konuşmacı Ali Tayyar Önder (aynı isimli kitabın müellifi)
5) Kazım Karabekir Paşa - Konuşmacı Timsal Karabekir (KArabekir Paşa'nın kızı)
6) Ermeni Soykırımı - Konuşmacı Prof.Dr. Hanım Halilova
7) islamiyet'ten Önce Türkler - Konuşmacı Doç.Dr. Ali Ahmetbeyoğlu (istanbul Üni. Tarih Bölümü Öğretim Üyesi)
Atasagun Topluluğu, sağlık taraması faaliyeti başlığında toplumda hipertansiyon, diabet gibi hastalıklar konusunda farkındalık uyandırmayı amaçlamaktadır.
Ayrıca ihtiyacı olan köy okulları yararına kermes düzenlemekte ve gelirini bu amaçla bağışlamaktadır.
Huzurevi Ziyaretleri gibi aktivitelerle toplumsal olarak ötelenmiş vatandaşlarımıza en azından mutlu bir gün geçirtmek çabası içerisindedir. Hastanede yatan çocuklar için moral programları düzenlemkte, bu programlar çerçevesinde çocuklara hediyeler almakta , Karagöz-Hacivat gölge oyunu gibi aktiviteler yapmaktadırlar.
Gezi faaliyetleri ile de tıp fakültesinin yoğun temposundan sıkılan tıbbiyeliler için bir kaçamak yaratmaktadırlar.
Yine Tıp fakültesi bünyesinde, türkü konserleri, rock konserleri, şiir dinletileri tertip etmektedirler.
Türkiye'nin dört bir yanından tıp öğrencilerinin bir araya gelerek kurduğu, hemen hemen bütün tıp fakültelerinde temsilciliği bulunan dernektir. Mottosu; "Ülkemiz için, dünya için Türk Tıbbiyelileri" dir. Tabipler Birliği hekimlerin haklarından başka ne iş varsa uğraştığı için böyle bir derneğin kurulması bir zaruriyet doğurmuştur. Tabipler Birliği Kobane, çözüm süreci gibi konularda pkk yandaşı açıklamalarla uğraştığı için, asli görevi olan hekimleri temsil görevini aksatmaktadır.
14 Mart tıbbiyeliler derneği, düzenli olarak "Bilge Hekim" dergisini çıkarmaktadır. Bilge Hekim Dergisi'ne resmi internet sitelerinden ulaşabilirsiniz.
Resmi twitter hesapları; https://twitter.com/14mtd
Resmi facebook sayfaları; https://www.facebook.com/14mtd?ref=hl
Resmi internet siteleri; http://14mtd.org/
ÖSYM'nin TUS'ta açık uçlu soru sorma girişimine karşı ciddi kampanyalar düzenleyip, change.org ta yaklaşık 15000 imza toplayarak itiraz sürecini başlatan dernektir.
14 Mart tıbbiyeliler derneği, düzenli olarak "Bilge Hekim" dergisini çıkarmaktadır. Bilge Hekim Dergisi'ne resmi internet sitelerinden ulaşabilirsiniz.
Resmi twitter hesapları; https://twitter.com/14mtd
Resmi facebook sayfaları; https://www.facebook.com/14mtd?ref=hl
Resmi internet siteleri; http://14mtd.org/
ÖSYM'nin TUS'ta açık uçlu soru sorma girişimine karşı ciddi kampanyalar düzenleyip, change.org ta yaklaşık 15000 imza toplayarak itiraz sürecini başlatan dernektir.
doğrusu "buji shrek apo" olan sikimsonik slogan.
mantı evliliği de denebilir. Mantı yapan biri muhtemelen diğer yemekleri de yapabiliyordur.
Kültigin Yazıtı kuzey yüzü 11, "Kişioglı kop ölgeli törümüş." (insanoğlu ölmek için türemiş, yaratılmış )
atiyenin tayt giymediği gün öldüğüm gündür gülüm .
Beyinlerimiz savaşsın isterdim fakat görüyorum ki siz silahsız gelmişsiniz bay "dövlet bize bahmiyi"
Efendim yıllar önce , şimdinin cumhurbaşkanı o zamanın başbakanı ile bir çiftçi arasında geçen diyaloğu hepimiz hatırlıyoruzdur. Hatırlayamayanlar için (bkz: ananı da al git) Hatırlarsanız o diyalogun küçük bir kısmı şöyleydi;
Çiftçi: Tarım bakanınızın anayasayı ihlal ettiğini biliyor musunuz?
Bşbakan (Tayyip) : Lan bana anayasayı öğretme!
Çiftçi: Lan mı ? Canın sağolsun sayın başbakan...
Kardeşim yıllar oldu, ne alaka diyebilirsiniz. Bir kaç gün önce internette gezerken bu video ile tekrar karşılaştım. Olası "lan mı canın sağolsun " replikleri geçti aklımdan.
- Seviyorum de
- Hayır
- Seviyorum de
- Hayır
-Seviyorum de
- Evet
- Yalan söylüyorsun
- lan mı canın sağolsun
- evet trabzonda heyelan...
- lan mı canın sağolsun
Ha bir de şöyle bir şey var
- Ben bebek katili Abdullah Öcalan
- Lan mı? Canın sağolmasın, geber kavat
Çiftçi: Tarım bakanınızın anayasayı ihlal ettiğini biliyor musunuz?
Bşbakan (Tayyip) : Lan bana anayasayı öğretme!
Çiftçi: Lan mı ? Canın sağolsun sayın başbakan...
Kardeşim yıllar oldu, ne alaka diyebilirsiniz. Bir kaç gün önce internette gezerken bu video ile tekrar karşılaştım. Olası "lan mı canın sağolsun " replikleri geçti aklımdan.
- Seviyorum de
- Hayır
- Seviyorum de
- Hayır
-Seviyorum de
- Evet
- Yalan söylüyorsun
- lan mı canın sağolsun
- evet trabzonda heyelan...
- lan mı canın sağolsun
Ha bir de şöyle bir şey var
- Ben bebek katili Abdullah Öcalan
- Lan mı? Canın sağolmasın, geber kavat
çünkü dövlet bize bahmiyi.
(bkz: mehmet otuzbiroğlu) Balyoz davasında sanıktı efenim.
( bkz: kıçına bok bulaşsa masonlardan, siyonistlerden bilen cahil insanlar)
Ömründe cephe görmemiş, ekmek elden su gölden yaşayan insanların beğendiği sözdür.
'Madem ki akp "Türke" nin geleceği, şimdiki zamanda ne işi var amk ' gibi bir cevap arkadaşın seviyesine uygun bir cevap olacaktır.
bkz: filiz sevişelim mi ?
Roman Abramoviç'in "Football Manager" i gerçek hayatta oynamasıyla eşdeğer bir durumdur.
Tıp fakültelerinde hocalardan yüz bulan hemşirelerin , doktor adaylarını çekememesi üzerine kurulu davranış şeklidir. Şikayet edildiğinde üstüne bir de hocadan azar yenmesi daha acı bir durumdur.
televizyona bağlayıp içine cd takıp kol vasıtasıyla oyun oynama makinesi:) (içine cd takma eylemi atariden ayırt etmek içindir.Ayrıca "televizyon" ve "cd" Türkçe değil diye yorum yapacak olanlar pes koluna oturup ölmeyi bekleyebilir)
mümkünse yabancı bir yazarın kitabı olmalıdır. Havalı bir ismi olsa güzel olur. Örnek: Bilimsel DEvrimlerin Yapısı, thomas kuhn
dovletbizebahmiyi. exe dosyası lazım. Aynısı bende de olmuştu. Oyunun yapımcısı olan "hewal games" şirketine mail atmıştım.
Ayrıca dergilerini okuyabileceğiniz sitedir efenim ;
http://www.tanyeridergisi.com/
http://www.tanyeridergisi.com/