bugün
- müzik öğretmeninin çocukları istismar etmesi21
- erkeklerin evlenmek istememe nedenleri23
- beyaz eşya dükkanında çalışan kız12
- 1.50 boyundaki kızın 1.90 erkek istemesi19
- 21-22 mayıs 2025 aykolik masklavi istanbul zirvesi26
- anın görüntüsü15
- vatan haini nasıl olur28
- ak parti anketlerde önde26
- yarın denize girecek olmam9
- furkan bölükbaşı14
- v a m p i r o v25
- diyanet'in kuran kursunda 17 çocuğa tecavüz25
- gençler namaz var mı9
- erkek erkeğe aşk8
- küresel15
- iş kadını ile sevgili olur musunuz18
- kameranın icadından sonra dini mucizelerin durması17
- diploma iptaline ilişkin tebligat21
- künefe bağımlılığı11
- arkadaşlar sizce bu ayakkabı nasıl14
- türkiye laiktir laik kalacak20
- çalınan kol saatinin chp binasında bulunması12
- imamoğlu çalmamıştır diyebiliyor musunuz11
- limonlu makarna8
- en son ne yediniz11
- dinsiz diye bir insanı sevmemek14
- boğaziçi üniversitesinde yaşasın şeriat sloganı10
- işsizler tüm gün ne yapıyor sorunsalı10
- 30 yaşına gelip hala düzen kuramamak8
- özledim mesajı19
- öğretmenlerin aldığı maaş helal mi sorunsalı15
- sen yokken tadı tuzu yok sözlüğün9
- selahattin demirtaşın serbest kalması11
- yarın vurduracak olmam11
- alkol dostunuzdur8
- köpekler toplandığında sokaklarda geyik göreceğiz8
- kürtçenin resmi dil olmasını istiyoruz15
- üniversiteyi bitirmek10
- sanatçılar terörsüz türkiye istemiyor mu11
- insan olmaya ceyrek kala13
- selam arkadaşlar napıyorsunuz12
- 15 mayıs 2025 özgür özel habertürk canlı yayını8
- profilinde aslan kaplan fotosu olan insan8
- sürekli filistinden bahsedilmesi8
- karınız sizi aldatsa ne yaparsınız12
- ama kent uzlaşısı8
- 15 mayıs 2025 ankara depremi8
- true'nun yetkili olması8
- cinsel ilişki teklifini reddeden erkek9
- yok mu lan başka kupa10

entry'ler (43)
Selamlar. Internette yeterli bilginin olmadığını farkettik. Kalan, bilen varsa avantajlarını/dezavantajlarını paylaşırsa çok seviniriz. Özellikle 2-4 kişilik odalar hakkında bilgiye ihtiyacımız var.
Şimdiden teşekkürler.
Sevgiler...
Şimdiden teşekkürler.
Sevgiler...
Motorlu iki insan azmanı tarafından tacize uğrayan kızlar, yardım istemek için karakola gidiyor. Kapidaki polise, motorun plakasını alamadıklarını söyleyip yardım istiyorlar. Polis, bu kılıkta size az bile yapmışlar deyip -arsız!- kızlardan tepki görünce saldırıp kızı yerde sürüklüyor.
Rahmetli Fethi abi de polisti. Bu insanlar da polis. Ama polis var insan gibi, kimisi de tam bir şeref yoksunu adi!
Rahmetli Fethi abi de polisti. Bu insanlar da polis. Ama polis var insan gibi, kimisi de tam bir şeref yoksunu adi!
Oturup bir çay içelim, iki laflayalım desen masada keyifli muhabbetin döneceği garanti isim. Absürt komediyi başarıyla kaleme almasının yanında; hayatın traji-komik taraflarını başarıyla yazmış bi yazar.
Hayran olunası
(bkz: kusura bakma bebeğim prenses benim)
Hayran olunası
(bkz: kusura bakma bebeğim prenses benim)
Çomarlık.
Çiftçiyim. Orgaanik tarım, falan
Misal barış manço'ya, neden saçını uzattığını sormuşlardı. "Uzatmıyorum. Sadece kesmiyorum" demişti.
Yaşamıyoruz. Sadece ölmüyoruz, o kadar.
Yaşamıyoruz. Sadece ölmüyoruz, o kadar.
Gazi kadınlar'ı bilen bilir. Öyle bir sokakta daha geçen yıl bir kadını bayıltıp, kaldığı evin bahçesine götürüp tecavüz etti bu kansızlardan bir tanesi.
Gelip mendil satan çocuklar var sokakta. Almanız için bayaa salça oluyorlar. Yine böyle bir durum çocuk diretiyor. Arkadaşım da "yeter" deyip basıyor küfürü. Bir anda 20 kişi vardı üstümüze koşan. 8-9 yaşlarında çocukların elinde silahlar, bıçaklar.
Madem çok cesursunuz be kahpenin evlatları (!) kalıp ülkenizi savunsaydınız.
Türkiye'nin kanser hücresi mültecilerdir. Bu içten içe bi soykırım çabası bize. Başka izahı yok!
Gelip mendil satan çocuklar var sokakta. Almanız için bayaa salça oluyorlar. Yine böyle bir durum çocuk diretiyor. Arkadaşım da "yeter" deyip basıyor küfürü. Bir anda 20 kişi vardı üstümüze koşan. 8-9 yaşlarında çocukların elinde silahlar, bıçaklar.
Madem çok cesursunuz be kahpenin evlatları (!) kalıp ülkenizi savunsaydınız.
Türkiye'nin kanser hücresi mültecilerdir. Bu içten içe bi soykırım çabası bize. Başka izahı yok!
Hani bazen birine, günlerden ne diye sorduğunuzda "akşama kadar salı" der misal. Çocukken, bazı günler öğlene kadar çarşamba, öğleden sonra perşembe oluyor sanırdım. Anlamaya çalışırdım nasıl gidiyor sıra diye. Sonra bi baktım her günün adı farklı "yetişkinler niye böyle boş beleş kelimeler kullanır ki, mallar!" dedim.
170'in altındaki arkadaşlar abartmasalar... Yani, bir pitbull la aynı görsele sahip olmak sizi çekici yapmıyor güzel dostlar.
Balıkesir'lidir. Kesin bilgi!
... Diye diye pohpohlanrak yetişen nesilin çarpma/bölme yapamaması. iki dal odun kırmayı bırak, bir ampül degistirememesi. Hazır çorbayı bile nasıl yapacağını bilememesi...
Kenar köşede kalmış bi barda.
Bir süre kasiyerlik yaptım. Uzun saatler tıkılı kalınıyor o kasaya. Aşılan yemek süreleri, sıranın size gelmemesi... sigara kullananlar bilir bir çay molasının ne demek olduğunu. Sorunlu müşteriler cabası! Velhasıl, beyin bir zaman sonra sümük olup burundan akıyor.
50 lira fazla alan arkadaşları okuyorum. Günlüğü 40 küsur liraya çalıştırılan insanlar bunlar. Gönül rahatlıgıyla koyun tabii parayı şimdi cebinize.
50 lira fazla alan arkadaşları okuyorum. Günlüğü 40 küsur liraya çalıştırılan insanlar bunlar. Gönül rahatlıgıyla koyun tabii parayı şimdi cebinize.
Araftayız.
4 başlıktan 3üne kurduğumuz cümle oldu bu aq.
Balıkesirdir. Kovalaktır.
Teorik olarak bir din ölçütü olarak olarak insanlık olmalı. Olmalıydı. Keşke olsaydı...
Ööğğk! Testosteron kokmuş burası, ayakla karışık.
Erkek erkeğe kalıp burada gay party mi döndürecek destekleyen arkadaşlar acaba? Hayır öyleyse, Götünü seven erkek arkadaşlarla toplaşıp yeni bi sözlük kuralım.
Biz meraklısı mıyız coşan libidonuzu okumaya? Aqmun yerinde haddini aşmaya ne merakli abazanlar varmış. Hadi len oğlancı!
Erkek erkeğe kalıp burada gay party mi döndürecek destekleyen arkadaşlar acaba? Hayır öyleyse, Götünü seven erkek arkadaşlarla toplaşıp yeni bi sözlük kuralım.
Biz meraklısı mıyız coşan libidonuzu okumaya? Aqmun yerinde haddini aşmaya ne merakli abazanlar varmış. Hadi len oğlancı!
Bu mu len yakışıklı dediginiz? Vay aq! Xo
Portakal bıçaklayıp ecdadıyla övünenlerin türbesini hollandalı mühendisler taşıdı.
Let the mehter play.
Let the mehter play.