bugün
A
adrian monk6 yıl önce
ırkçılığı kınamak için maymun resmi kullanmak
italya'da ırkçılık baya artmış durumda özellikle futbolda. yöneticiler de bu müthiş fikri bulmuş. (img:#1949252) kaynak https://twitter.com/vaziyetcomtr/status/1206899339488059394
A
adrian monk6 yıl önce
evi arabası manitası olmayan erkek
Üstüne bir de yaşıyorsa bravo yani.
A
adrian monk6 yıl önce
askerde dağıtılan tablet
birliğe teslim olunur olunmaz verilen cihaz!
A
adrian monk6 yıl önce
cinsel afakan
belli ki libidosu yüksek biri. (img:#1917154)
A
adrian monk6 yıl önce
beşiktaş lılardaki fenerbahçe yalakalığı
2012 teki şike kardeşliğinden beri gelen yanlamadır. biz olamıyoruz bari fenerbahçe şampiyon olsun. aman galatasaray şampiyon olmasın. amına kodumun vizyonsuz yalakaları.
A
adrian monk6 yıl önce
haluk levent
`Darwin` rahmetli görseydi kanıt olarak kullanırdı dediğim şahıs. Bi de haline bakmadan bir programda hayranı bir kız için "ben onunla birlikte olurmuyum be şunun sıfata bakın" gibi bir laf etmişti. Şarkılarına değinmiyorum bile, `kamyoncunun türküsü… devamını gör
A
adrian monk6 yıl önce
barış akarsu
yarışmadayken neredeyse idol ilan edilen ama yarışma sonrasında çıkardığı albümle yeterli ilgiyi göremeyerek kayıplara karışmış şahsiyet. bir de uzun saçlarıyla johnny depp'e benzetirlerdi kendisini.~hiç alakası yoktur halbuki~
A
adrian monk6 yıl önce
bilgisayar başında ölü bulunmak
antalya'da bir vatandaşın başına gelen olay. (img:#1885651) (img:#1885649) (img:#1885650) https://t24.com.tr/haber/kilolari-yuzunden-psikolojisi-bozulan-kisi-bilgisayar-basinda-olu-bulundu,834006
A
adrian monk7 yıl önce
honda civic
japon otomobil markası. honda'nın türkiye'de en fazla satan modelidir. düşük yakıt tüketimi ile dikkat çeker. ancak diğer japon otomobillerinde ~toyota corolla ~ olduğu gibi tümseklerde altının sürtmesi insanın içini cız ettirir. ayrıca son versiyonu… devamını gör
A
adrian monk7 yıl önce
türk askerine eşek diyen akitçi nin akibeti
(bkz: generallere eşek diyen akit tv haber müdürü) Türk silahlı kuvvetleri mensupları için eşek benzetmesi yapan akitçi murat alan'ın son halidir. (img:#1862909) Saldırıya uğramış. Kafasına "balyoz" mu vurmuşlar acaba? (img:#1862911) Herkes h… devamını gör
A
adrian monk7 yıl önce
kesbişolsun neoltu
Neolt denen cismin kesbişolsun türevi. (img:#1782556)
A
adrian monk7 yıl önce
cinsellik hakkında ne düşünüyorsun
Guzel bir kardiyo çalışması, iyi ter attırır.
A
adrian monk7 yıl önce
6 mayıs 2019 imamoğlu için tweet atan ünlüler
Ekşi de epey bir entry var.
A
adrian monk7 yıl önce
çubuk uyu yoksa seni atatürke veririm
rahmetli dedem ben çocukken uyumadığım zamanlarda beni uyutmak için korkutma amaçlı söylediği sözlerdir. ahhh dedecim ahh..
A
adrian monk7 yıl önce
16 mart 2019 egm basın açıklaması
Uuuu beybi. Birileri için tehlike çanları çalıyor. Darısı başımıza. Helal olsun emeği geçenlere.
A
adrian monk7 yıl önce
yalnızlık seviyem
(img:#1327423) Ahan da bu.
A
adrian monk7 yıl önce
osman mümtaz rakmetıl
facebuk'ta ünlenen ve ününe ün katmaya devam eden rakmetıl'cı kişi. ~swh~
A
adrian monk7 yıl önce
savcılığın 43 yazarin ip adresini istemesi
ben 59 diye duymuştum bizzat savcıdan.
A
adrian monk7 yıl önce
resimdeki delikanlı yakışıklı mı sorunsalı
İnsanlar açken kendi derdine düşen insan sorunsalı. (img:#1812806)
A
adrian monk7 yıl önce
sözlükteki 30 yaş üstü emmiler
(bkz:berhudar ol evladım)
A
adrian monk7 yıl önce
yazarların söylemek istedikleri
Icinde tutmak istemeyen yazar beyanlari. Salin rahatlayin, bagirsaklariniz dugumlenir yoksa.
A
adrian monk7 yıl önce
çırılçıplak brexit semineri yapan akademisyen
erozyonla mücadele semineri veriyor sandığım akaemisyen. meğer brexit semineri veriyormuş.
A
adrian monk7 yıl önce
monica bellucci nin güzel falan olmaması
şüphesiz zevki olan bir çok erkeğin kabul edeceği durumdur. ulan sokakta bundan güzel 10 tane kız çıkar karşınıza. evden falan mı çıkmıyorsunuz amk?
A
adrian monk7 yıl önce
sincan şoförler odasından müjde
araçlardaki engelli rampasıyla ilgili mecburiyet 2 yıl ertelenmiş. bunu da müjde olarak duyuruyorlar. (img:#1799020)
© copyright 2005 - 2026