bugün
A
adinabircizikcektim10 yıl önce
biz bu millete efendi olmaya gelmedik
Cumhurbaşkanımız RTE'nin söylemiş olduğu çok güzel sözdür.. (img:#1137299)
A
efsane olmuş telefonlar
herkesin bir zamanlar almak için can attığı telefonlardır. şimdikiler gibi akıllı olmasa da zamanının en teknolojik ürünleridir. yılan oynatır, mp3'ü zil sesi yapar hatta java oyun oynatanları bile vardır. bazılarının ise sarı olan ekran ledleri d… devamını gör
A
otomatik vitese tesbih takmak
Maçoyum ama para bende havası verir kişiye.
A
volkswagen passat
volkswagen'ın ağır abisi (ne taşaklı tanım oldu lan). her 3 yılda bir kasa değiştirmesi sonucu tüketicelerin elinde patlayabiliyor. 1998'de çıkarttıklar dizel versiyonu yeni nesil dizel araçlar için milat olmuştur.
A
passatla hız denemesi
A
passat ile şehir turu
hele gece saatlerinde ve güzel de bir müzik eşliğinde müthiş olan her derde tasaya sifa olan eylemdir.
A
samsung kullanmak ama trabzong kullanamamak
Bireyi derin hüzünlere sevk eden sorunsal.
A
otomatik vitese tesbih takmak
Maçoyum ama para bende havası verir kişiye.
A
kia optima
reklamı ile güldüren güldürürken düşündüren otomobil. bu koreliler kim poseidon kim kendi deniz tanrınız yok mu sizin kesin vardır onu koyun. link :[http://www.youtube.com/watch?v=BLGj6iSZvak ]
A
kia optima
reklamı ile güldüren güldürürken düşündüren otomobil. bu koreliler kim poseidon kim kendi deniz tanrınız yok mu sizin kesin vardır onu koyun. link :[http://www.youtube.com/watch?v=BLGj6iSZvak ]
A
otomatik vites araba kullanan erkek
normal vitesli araba kullanmaktan korkan erkektir. otomatik vitesi kadın kullanır. açık ve net.
A
ford connect silver
Yokuş kalkış desteği,park sensörü vb gibi bir çok modern donanımı ile diğer connectlerden ayrılan connectin elit versiyonu.
A
eti kurabi
insanı zevk manyağı yapan kurabiye (img:#1053649)
A
ilk defa meme gören erkek bakışı
bir yaratılış harikası olan ama aslında epi topu kuyruk yağından ibaret olan kadın memesini gören erkeğin hayret ve ibret dolu bakışlarıdır.bir zamanlar anasında gördüğünü unutmuştur.
A
çiğ köfte
urfada basur hastalıgının sık gorulmesinin temel sebebi :)
A
vw passat vs opel insignia vs citroen c5
Prestijse passat,sportiflikse insignia,uygun servis bakımında ise c5 in ön plana çıktığı karşılaştırmadır.
A
vw golf vs audi a3 vs bmw 116
aüçtür o aüç..
A
dünyanın en iyi dizileri
amerikan ve kismende kore dizileridir. bunların dışında nedense düzgün dizi çeken çok azdır.
A
yalnızlığınızı tarif edin
A
sözlük yazarlarının çektiği fotoğraflar
cep telefonu ya da fotoğraf makinaları ile çekilmiş çeşitli fotoğraflardır. `fethiye` - `ölüdeniz` bursa - tarihi çınar `maraş kalesi`
A
konya kule site
42 katlı içerisinde bir çok marka ayrıca sinema salonu,bowling salonu gibi yerler barındıran kule'dir. Gidip görülesidir. Birde resim ; (img:#1045799)
A
ferman toprak
tek kelimeyle bir fenomen.etiler nispette sahne alan arabeskin krali diyebilecegimiz urfali sarkici.beyaz mendil sarkisiyla nam salmistir.dinlemeye gidildiginde depresyon ve eglence ayni anda yasanir.
A
aşk
entry girmekle anlatılamıyacak,girsek de kişiden kişiye değişmesi zorunlu,değişmese de burda yazılması,çizilmesi sadece kendi durumunu ifade edicek,bulaşsan bir daha olamaz dedirten,bulaşmasan "ah keşke olsa" diye söylettiren,karşında o'nu gördüğünde… devamını gör
A
gecenin götü
(img:#860360) O da göt.
© copyright 2005 - 2026