bugün
- ben aquila bicipite sorularınızı yanıtlıyorum25
- kızlara bişey soracağım erkekler gelmesin7
- gece yarısı çalan telefon7
- kızların sözlüğü erkek düşürmek için kullanması7
- sinirli kadını sakinleştirmenin yolları14
- ilşkisini herkese anlatan kızlar6
- gammaz olmuşum13
- aquila bicipite8
- uysaljakoben20
- uyuşturucu kullanan oğlunu öldüren baba7
- yüzüklerin efendisi abartılmış boktan bi filmdir3
- başımın tatlı tatlı dönmesi2
- kadın mı erkek mi belli olmayan yazarlar21
- hiç evlenemeyecek gibi hissetmek4
- reha muhtar25
- minyon kadın siniri4
- osuruk kokusunun kalıcılık süresi6
- ayı saldırınca yapılması gerekenler10
- pazarda su satmak2
- gecenin şarkısı4
- ses yakışıklılığı2
- gazlamak2
- benim başaklarımı görmek ister misiniz3
- toplu taşımaya binen kızın asıl amacı4
- gençler iş beğenmiyor3
- sevgiliyle kavga etmek2
- bizim delilere bakayım4
- bir kadına alınabilecek en güzel hediye7
- kemal kılıçdaroğlu35
- güzel ayaklar mevsiminin gelmesi9
- semum3
- doğu perinçek vs kemal kılıçdaroğlu2
- elit olmak için gerekenler13
- vajina peşinde yitip giden hayatlar3
- 1 litrelik cam şişe kola3
- yemek yemek mi güzel giyinmek mi5
- yazarların 2005 yılı maaşları7
- düşkün2
- herkes eski nikini yazsın bitsin bu eziyet11
- strese girdiğinde vücudun verdiği garip tepkiler2
- şato3
- 1 milyon tl verseler 1 milyon tl yi alır mısınız5
- eski yazarların emekli yapılması5
- yeni yıkanmış kezo kokusu6
- nur suresi 35 ayet2
- müslümanlara kızıp islam dan soğumak4
- 20'li yaşlarınızın başları nasıl geçti6
- sözlük yazarlarına tavsiye4
- tinder eşleşmesinde ilk mesaj sorunu5
- hayatı akışına bırakmak5
entry'ler (11)
uyuşturucudan ya da silah kaçakçılığından gelecek paraları aklamak ya da depolamak için kullanılabilecek bir işyeri.
yüksek alkollü birlikteliklerde hatun kişisinden duyacağınız hafif isyan cümleciği.
cok seksi hatunlarla birlikte oldugum zaman basıma gelen hadise. afrikada düşüncek aç çocuk kalmadı !
yavuz üstad-herşey biter.
bitmez mi lan yoksa ?
bitmez mi lan yoksa ?
nasıl bir kadın hayal ediyorsun , tarif eder misin ? deseler , elime kalem kağıt alır ismini yazar susarım . gidip google görsellerden araştırsınlar onu da ben söylemiyim .
kimisine göre yazıldığı gibi bir anlam ifade ederken , beni daha çok başka düşüncelere sevk etmiş bir önermedir bu . nasıl mı ? bana göre sevişmek gibi hayvani dürtülerle , yüksek alkol tüketimiyle , baştan çıkarılmayla vs. vs. yapılan bir eylem orgazmdan sonra yerini mecbur ve çok yorgunsanız uykuya bırakır , bırakmazsa saat kaç olursa olsun benim gibi sessizce kaçılmaya çalışılır o evden , suçmahalli diyelim biz ona . ama gerçekten karşılıklı duygular beslediğiniz , bir şeyler paylaştığınız kişiyle güzel bir birliktelikten sonra göğsünüzde o uyurken uykuya dalmak paha biçilemez bana göre , suç olmadığı içinde oradan kaçmaya da gerek yoktur . sizce hangisi ?
tüm özellikler bir kenara eğer hatun kişi üstünüzde ise ve ani frende verilen vücut tepkimesini sunuyorsa ileri geri hareket ederek , emin olabilirsiniz .
son döneme damgasını vuran , christopher biraderlerin yönetmen olanı . realist yapısına rağmen sizi her filmin sonunda sorulara yöneltip , tekrar izlemenizi sağlar . the prestige ve inception birer örnektir .
zeytinyağı , sanırım bodrum bana en fazla bu özelliği aşıladı .
24 yasına kadar erkek merkez odaklı arkadas grubu olan ben , son 2 senedir etrafımda 1 erkek arkadas bırakıp çokça kadın arkadasa sahip oldum . ve evet kadınları çok daha iyi tanıdım sayenizde , yalnız şu arkadaslıgı baska yerlere yormayın be canım bisi olsa ben harekete gecerim zaten .
edindiğim yüksek tecrübelere dayanarak belirtmek isterim ki , ne emodur ne hardcorecudur kendileri . sadece ilk sevişmelerde ya da yüksek alkolün etkisiyle heyecana gelip daha fazla zevk alan canlılardır bana göre .