bugün

entry'ler (11)

hakkari de fatura ödeme merkezi açmak

uyuşturucudan ya da silah kaçakçılığından gelecek paraları aklamak ya da depolamak için kullanılabilecek bir işyeri.

hadi gel artık

yüksek alkollü birlikteliklerde hatun kişisinden duyacağınız hafif isyan cümleciği.

erken boşalma

cok seksi hatunlarla birlikte oldugum zaman basıma gelen hadise. afrikada düşüncek aç çocuk kalmadı !

gecenin şarkısı

yavuz üstad-herşey biter.

bitmez mi lan yoksa ?

mila kunis

nasıl bir kadın hayal ediyorsun , tarif eder misin ? deseler , elime kalem kağıt alır ismini yazar susarım . gidip google görsellerden araştırsınlar onu da ben söylemiyim .

sevişmeden uyumayalım

kimisine göre yazıldığı gibi bir anlam ifade ederken , beni daha çok başka düşüncelere sevk etmiş bir önermedir bu . nasıl mı ? bana göre sevişmek gibi hayvani dürtülerle , yüksek alkol tüketimiyle , baştan çıkarılmayla vs. vs. yapılan bir eylem orgazmdan sonra yerini mecbur ve çok yorgunsanız uykuya bırakır , bırakmazsa saat kaç olursa olsun benim gibi sessizce kaçılmaya çalışılır o evden , suçmahalli diyelim biz ona . ama gerçekten karşılıklı duygular beslediğiniz , bir şeyler paylaştığınız kişiyle güzel bir birliktelikten sonra göğsünüzde o uyurken uykuya dalmak paha biçilemez bana göre , suç olmadığı içinde oradan kaçmaya da gerek yoktur . sizce hangisi ?

kızların boşalma belirtileri

tüm özellikler bir kenara eğer hatun kişi üstünüzde ise ve ani frende verilen vücut tepkimesini sunuyorsa ileri geri hareket ederek , emin olabilirsiniz .

christopher nolan

son döneme damgasını vuran , christopher biraderlerin yönetmen olanı . realist yapısına rağmen sizi her filmin sonunda sorulara yöneltip , tekrar izlemenizi sağlar . the prestige ve inception birer örnektir .

kahvaltının vazgeçilmezi

zeytinyağı , sanırım bodrum bana en fazla bu özelliği aşıladı .

tüm arkadaşları kız olan erkek

24 yasına kadar erkek merkez odaklı arkadas grubu olan ben , son 2 senedir etrafımda 1 erkek arkadas bırakıp çokça kadın arkadasa sahip oldum . ve evet kadınları çok daha iyi tanıdım sayenizde , yalnız şu arkadaslıgı baska yerlere yormayın be canım bisi olsa ben harekete gecerim zaten .

erkek arkadaşının boynunu emerek morartan kız

edindiğim yüksek tecrübelere dayanarak belirtmek isterim ki , ne emodur ne hardcorecudur kendileri . sadece ilk sevişmelerde ya da yüksek alkolün etkisiyle heyecana gelip daha fazla zevk alan canlılardır bana göre .
© copyright 2005 - 2026