bugün
A
adam turla11 yıl önce
itnernetten yavşanan toplam bayan sayısı tahmini
A
adam turla11 yıl önce
sarah balliet
`murder by death` müzik grubunun Cellist(çellocu mu diyelim)'i olan kadın. aynı zamanda piano çalmayı da bilen çok şık,asil ve hanım hanımcık bir bayandır. (img:#704967) (img:#704968) (img:#704969) (img:#704970)
A
adam turla11 yıl önce
sarah balliet
`murder by death` müzik grubunun Cellist(çellocu mu diyelim)'i olan kadın. aynı zamanda piano çalmayı da bilen çok şık,asil ve hanım hanımcık bir bayandır. (img:#704967) (img:#704968) (img:#704969) (img:#704970)
A
adam turla11 yıl önce
sarah balliet
A
adam turla11 yıl önce
sarah balliet
A
adam turla11 yıl önce
bu rock yıl mainz
(bkz:go the me the can but the) tadında bir espiri.
A
adam turla11 yıl önce
yazarların ingilizce seviyeleri
google translate terk... evet tam olarak bu benim seviyem.
A
adam turla11 yıl önce
uludağ sözlük kürt buddy aranıyor ilanları
A
adam turla11 yıl önce
çaylak tarafından takip edilmek
Şahsımın içinde bulunduğu durumdur. Takipçilerime bakıyorum hepsi 1-5 arası entryleri olanlar yazarlığa bile geçememiş çaylaklar.
A
adam turla11 yıl önce
hangi iq seviyesinden sonra türk dizisi bakılmaz
90 gerizekalılık sınırı olduğuna göre; iq'su 90 ve üstü olan kişi türk dizisi seyretmez.
A
adam turla11 yıl önce
ciddi ciddi eve gelen sözlük kızı
az sonra aşağıya inip taksi parasını ödeyeceğimdir. taksici arayıp adres sormasa ben de inanmayacaktım. resmen geldi lan. sözlük heyecandan beynim çift kaşarlı tosttaki erimiş kaşar gibi kulaklarımdan akıyor. hassk.
A
adam turla11 yıl önce
ıslak kek yapmaya çalışıp kuru kek yapmak
yer yüzündeki bütün kadınların organize başarısızlığı. hep de ıslakmışçasına bir yeme girişimi, hep bi hayal kırıklığı... allahsız kadınlar sizi.
A
adam turla11 yıl önce
5000 tl maaşla geçinememek
Paranın ne kadar değersiz olduğunu gösteren durumdur.
A
adam turla11 yıl önce
madem öleceğiz neden dünyaya geldik
Varoluş sancısının başlangıcı olan sorunsal.
A
adam turla11 yıl önce
sözlük kızlarının instagram sayfaları
Takipçileri oldukça yüksek, ve kendilerini üstün derecede güzel göstermeye çalışan Türk kızlarımızdır.
A
adam turla11 yıl önce
vücudumuzdan çıkardığımız en temiz şey
ilk gözyaşı diyene madalya verilecek başlık.
A
adam turla11 yıl önce
recep tayyip erdoğan ın dünya lideri olması
olsa olsa rome total war'da olabilecek olan durumdur.
© copyright 2005 - 2026