bugün
- velvet35
- habire1233
- ne kadar salak olduğunuzu biliyor musunuz6
- kemalistlerle solcuların ayrılması gerekliliği13
- bebeği gibi sevip düşmanı gibi siken erkek5
- sözlük yazarlarının benzetildikleri ünlüler7
- uludağ sözlüğe sürekli kondom reklamı verilmesi7
- 5 takipçim olması5
- bot beğeni6
- oğlum bir baktım da buradaki ekip bok gibi lan3
- yeni parti8
- özgür özel'in chp de veda konuşması10
- dem parti'nin ana muhalefet partisi olması4
- kadınların çok gamsız ve dertsiz olması meselesi4
- 22 yaş5
- kartlı işlem yapmayan esnaf8
- dem parti3
- kabataş olayı görüntüleri27
- incelikli erkek5
- berhan şimşek'in kadına şiddet faili olması3
- galatasaray ne zaman transfer yapacak11
- okumak yerine erken yaşta çalışmanın faydası10
- şaka maka true'nun 60 ında da kaldıracak olması6
- bir kilo kiraz yemek2
- aptallara laf yetiştirmem yazar geçerim2
- istanbul un çok pahalı olması27
- sözlük yazarlarının oy vereceği partiler3
- 6 oku görünce dayanamadım4
- kadınsızlık3
- türkiye islamcı kemalist kavgasıyla vakit kaybetti7
- güne bir şarkı bırak3
- hangi manifest kızısın12
- küfür etkisi yaratan ama küfür olamayan cümleler3
- kürde kürt demenin ırkçılık olduğu ülke4
- 30 kasım 2007 ısparta uçak kazası4
- her şeyin üst üste gelmesi8
- cumhurbaşkanı erdoğan'ın rinkevics le görüşmesi2
- en sevilmeyen ev işleri14
- lahmacun yiyecek kadar düşmek8
- bildirim panelim çalışmıyor2
- gönül almaya çalışan erkek11
- ikinci haluk levent vakası geliyor2
- mel mel bakan gibson ve 0 0 710
- ispanya'nın amerika'ya kafa tutması7
- safran7
- meyveli lahmacun7
- citroen c4 robot2
- kürtler5
- gocu23
- broadway vs doğan slx2
entry'ler (54)
en son yürekler ölür-canan tan.
konuşması gerken yerde konuşan şiir okuması gerken yerde şiir okuyan kemalisttir.kemalistin sıkışma gibi bir sorunu olmaz her şeye verilecek cevabı vardır ister şiir ister konuşma olsun önemli bir kemalist içn önemli olan gerketiği yerde gerektiği kadar konuşmaktır.
saygı duyulması gereken kişidir.
ne demebilir ki!21.yy'ın türkiyesinde hala olan iç karartıcı manzaradır.
komik olmaya çalışan anacak yaptığı espiriye kendi dışında kimsenin gülmediği abuk karakter.
Aaaa adı tayip değilmiydi buncaaa yıl bizi kandırmışlar o zman diyen vatandaş .adı tayip olan birine halil ibrahim falan mı denmesi gerekir bilemedim şimdi?
kendini çok matah bir şey yapıyormuş sanan ancak dışarıdan bakıldığında pek hoş izlenimler uyandırmayan kız figürüdür.
huzur bulmak için yapılabilcek en mantıklı eylemdir.herkesin biraz kafa dinlemeye ihtiyacı vardır.
ayrılmak isteyen kişiyi şok eden hiçde düşndüğü gibi olamayan bir durumdur.geçmiş olsun.
bütün annelerin korkulu rüyası okadr örtü yıkanamalı ve ütülenmeli ancak her annenin en azından 3 kez yaptığı bir işlemdir.
bunu yapan kişinin karakterinde bozukluk olduğunu gösteren durumdur.sonuçta siz o kişi sevmişsinz ve onunla vakit geçirmişsinzdir onun hakkında sözyleyeceğinz kötü sözler siz yüceltmez aksine kçültür.
kopya çekmeyen öğrenci yoktur.
peygamberler hep bozulan toplumlara gönderilmiştir buda toplumsal yapılarının ne kadar çok bozulduğunu gösterir seçilmiş ırk olduklarını göstermez yani.
söylemek kolaydır ama uygulamak yürek ister dedirten kendini bilmez daha neresi kendi toprağı bilinmeyen bir ülkenin bakanı olan kişinin demiş olduğu laf kalabalığı.hitleri şimdi anlıyorum çok kızıyordum ona ama şimdi daha iyi anlıyorum onu kendisi de demiş zaten öyle bir gün gelecek ki bana neden hepsini öldürmediğimi sorcaksınz diye.
fransa halkının ekmeği bulup pastayı kendi elleriyle yedirdikleri kraliçe'nin sözü.
her seferinde bu gece uyumycam sonuna kadar izliycem dediğim ancak bir türlü sonunu getiremediğim program.
uyandıktan sonra iki gün boyunca etkisinden kurtullunmyan her görülen insana anlatılan durumdur.
bu gibi ideolojik terimlerin anlamını bilmeyen sırf etraftan duyduğu ve ilginç geldiği için söyleyen kişidir.biz bu durumlarda kısaca öğren de gel diyoruz.
kişinin bir kuralı çiğnedğinde kendini tatmin etmek istediğinden vermiş olduğu ancak komik olduğu durumda söylenen sözdür.
yeni bir ilişkiye başlayan kişileirin kendini kandırma yöntemidir.kişi bir türlü bunun diğerlieri gibi olacağını kabul etmez ve etrafındakilerede inanmaları içn''bu sfer ki başka kanka'' der.