bugün
A
acid rain7 yıl önce
google vs yandex
Rus yapımı iki arama motorunun karşılaştırılmasıdır. Google zamanın yahoo'su yandex ise günümüzün google'ı olma yolundadır. gerçi yandex'in daha çok yolu var.
A
acid rain7 yıl önce
hayat nedir
[bkz]demir demirkan[/bkz]ın hayatı siklemez bir şarkısı. bileklerimde birer altın kelepce gögsümdeki bu izler pence pence kuruyor toprak yaralarımın icinde parcalandım bir ruyanın pesinde tanrı gibi yasadım kul gibi öldüm hayat nedir?, ha… devamını gör
A
acid rain7 yıl önce
uyku
su saatlerde cogu insanın normal olarak icinde bulundugu hal (bkz)ara sıra uyumak lazım(/bkz) (bkz)uykum geldi(/bkz)
A
acid rain7 yıl önce
sevgiliye kitap hediye etmek
sevdiceğinin akıl dünyasına hitap eden, faydasını gözeten, istifadesi tartışılmayan bir hediyeyi sunma eylemi. kitap imzalanmış ya da arasında solmuş bir gül bırakılmışsa bu da sevgili inceliğinin göstergesidir. ~ukte~
A
acid rain7 yıl önce
yay burcu erkeği
eğitilip ,anlayışlı olunduğunda katlanılabilecek kişilerdir.~hee kendimden biliyorum~
A
acid rain7 yıl önce
karım zenci doğurdu ne yapmalıyım
(img:#1779891)
A
acid rain7 yıl önce
gelecek
Daha gelmemiş,yaşanacak zaman,istikbal,`ati`:
A
acid rain7 yıl önce
düz dünya teorisi
insanı harbiden düşündüren teori. laan yoksa??
A
acid rain7 yıl önce
aşk için gidilen en uzun mesafe
gerçekten sevmenin belirtisidir. ben mesela yatak odasına kadar gittim.(seksi çok seviyorum)
A
acid rain7 yıl önce
kışı güzel kılan detaylar
erkek ve zayıf, omuzları geniş olmayan biriyseniz giyeceğiniz kazak, parka gibi kışlık giysilerin sizi daha iri göstermesi ayrı bi özgüven verebilir, birde kayak snowboard poşetle kaymak gibi eğlenceler kış olmadan zor.
A
acid rain7 yıl önce
gölge
saydam olmayan bir maddenin ışığın geçemediği tarafında olusan karartısı.
© copyright 2005 - 2026