bugün
- sözlüğe elini atan erkeğin namusu20
- bugün elini paylaşan yarın neresini paylaşır7
- sözlüğe bir daha gelinse alınacak nickler7
- boyumun 2 cm kısalması21
- sözlük yazarlarına güvenmek13
- otelde sevişmek8
- elleri güzel erkek nasıl oluyor sorunsalı23
- dövmeli küpeli bi erkeği damat getirmek6
- türk erkeğinde olması gereken meziyetler18
- fazla samimiyet5
- bilinçaltı internet ve yapay zeka etkileşimi6
- her şeyin mizahı yapılmalı mı14
- gece gece gelen kaşarlı sucuklu tost kokusu3
- chatgpt'ye kötü özelliklerimi söyle demek7
- hiçbir zaman gönlü alınan biri olmamak4
- kendi değerimizi biz mi belirleriz başkaları mı13
- nev10
- fazla düşünceli olmak4
- midye tava4
- arkadaşlar bakar mısınız6
- karınız için çamaşırları elinizde yıkar mısınız8
- elidor3
- sözlük yazarlarının doğum tarihleri3
- 65 yaş üstü yazarlar3
- iphone 18 pro max için neyinizi verirdiniz10
- mal mıyım sorunsalı13
- teoman'ın 60 yaşına girmesi4
- duymak istediğin şeyleri söyleyen falcı2
- beni sevdiniz mi4
- küt saçlı hatun12
- ona bir şey söyle8
- afet hoca geliyo afet hoca geliyo ihihihi6
- sözlük kızlarının meme savaşı7
- açgözlü bencil ikiyüzlü kibirli insan5
- sözlük kızlarının bugünkü kombinleri11
- kiraz cicegi kolonyasi41
- chatgpt'ye dizi karakteri benzerliğini sorma3
- online listesi7
- prenses gibi büyüyen kızlar2
- sözlüğün troll mekanı haline gelmesi4
- sözlük yazarlarının saatleri8
- hiç bir şey hissetmemek4
- natisii mik'yi ena4
- seks yapmama şartıyla ölümsüz olmak5
- mandalina8
- geceye bir tespit bırak5
- haberin yok ben ölüyorum2
- ay da am olsaydı ilk türkler çıkardı5
- neyse ya2
- ilk sevgili3
entry'ler (16)
pinhani- ben nasıl büyük adam olucam.
basitse güzelliğinin önemi kalmayan yani güzel olmayan sadece basit kalan hatundur.
yaşantılar sonucu insanlara rahatlıkla söyletilebilinecek cümle.
Omuzlari.
Leona Lewis- Bleeding Love
Baglanmak yok adli filmde de regl donemi sarki listesinde yer almistir.
Baglanmak yok adli filmde de regl donemi sarki listesinde yer almistir.
Candan Ercetin- Annem
Kolye takmalari.
Gorevini yapiyor da nedir! Gorev derken olayi ne kadar da masumlastirmis. Tek tek hatta pardon ne tek tek'I cifter cifter 3er 5er insanlarimiz katledilsin sen buna gorev de. Ama dogru onlarin gorevi de bu degil mi?! Keske biz de gorevimizi yerine getirebilseydik de masum insanlarimiz hicbir sebep yokken bir gorev(!) ugruna oldurulmeselerdi!
Tamamen ayni olmasa da sweet november'I cagristiran, filmin baslarinda kizin basindakinin peruk oldugunun anlasilmasiyla sonunun da gayet tahmin edilebilecegi ve hicbir gizem, farklilik barindirmayan, insanlarimiz tarafindan abartilmis turk filmi.
verdiğiniz değerden mi, beklentileriniz de mi bilinmez bazı küçücük hareketi, sözü veya mimiği fazlasıyla kırıp düşündürebilen ve kendinizi yalnız hissetmenize sebep olan kişi.
Canınızdan çok sevdiğiniz bir insanın en büyük acısına şahit olursunuz. Teselli edecek, söyleyecek, yapacak, konuşacak hiçbir şey bulamazsınız. Daha önce her acınızda ya da acı sandığınız şeylerde olduğu gibi ağlayamazsınız bile boğazınız düğümlenir, susarsınız ve gürültülü bir sessizlikte yorulsunuz. Onun neler hissettiğini kalbinizde hisseder, adınız gibi bilirsiniz ama güçlü duruşunu taktir eder ona yakışan bu dersiniz ama bu onun acı çektiği gerçeğini değiştirmez. Her sesini duyguğunuzda içiniz burkulur, sanki o birdaha gerçekten mutlu olmayacakmış gibi düşünür bunun olmaması için dualar edersiniz ve ona mutlu olacağı şeyi geri vermek istersiniz ama bu imkansızdır yani ''çare'' yoktur artık, çaresizsinizdir.
Çok meraklı olmanla birlikte her dakika araştırıp öğrendikçe daha da çok bilmediğin şey olduğunu farkettikçe kendini daha da cahil hissetme durumunda yaşanacak olay.
1-2-3-4-5-6 sırasıyla izlediğim starwars film serisinin, çok güçlü bir jeday olmasını beklerken gücün kötü yanına yöneldiğine çok şaşırdığım ama sonunda yeniden bir iyilik belirtisi göstereceğinden emin olduğum herkesin bir bağlantısı olduğu düğüm kişi. Ayrıca başarılı ve yakışıklı bir oyuncu (bkz: hayden christensen)
Nedenini bilmesem de çok ilgi duyduğum ara ara açıp hikayelerini okuduğum mitoloji. Tanrı, tanrıçalar ve bazı yaratıklar sanki yönetimde bir paylaşım yapmış gibiler. Açlık, adalet, bereket, duygu, barış, aşk, hırsızlık, kadınlara doğum esnasında yardım etmek ve daha da aklımıza gelecek ya da gelemeyecek çoğu şeyle ilgilenen ayrı bir tanrı ya da tanrıça var. O dönemde yaşasam athena ve afrodit karışımı bir tanrı/tanrıça olmak isterdim kesinlikle!
eğer gogus kanseri yüzünden filan ölürse, son zamanların modası olan ''su testisi su yolunda kırılır'' yorumunu alabilecek olaydır .
anne-baba geçimsizliği üst düzey olan bir ailede en büyük çocuk olmak. (bkz: anamin ilki olacagima dagda tilki olaydim)