bugün
A
above as below9 yıl önce
şenol güneş
`trabzonspor`un anorthosis gibi bir köy takımına elenerek `şampiyonlar ligi`ne katılamamasının baş sorumlularından biri olan eski kaleci, teknik direktör.
A
above as below9 yıl önce
başı açık kadının duası kabul olmaz
Bir gerçektir. Yani bir insanin duasinin kabul olmasi için asgari anlamda dinin emirlerini yerine getiren standart bir musluman profiline sahip olması lazim gelir, sen allah'in emirlerini dinlemezsen allah senin duana neden icabet etsin ki? Bunu sade… devamını gör
A
above as below9 yıl önce
180 den kısa erkeğe hiç bir kıyafetin yakışmaması
(img:#1416079) yanlış önerme. şimdi şu resimlerdeki adam 176 cm boyunda ve giydiği hiç şey yakışmıyor he mi? ahahhaaha (img:#1416078) (img:#1416420)
A
above as below9 yıl önce
(img:#1416079) yanlış önerme. şimdi şu resimlerdeki adam 176 cm boyunda ve giydiği hiç şey yakışmıyor he mi? ahahhaaha (img:#1416078) (img:#1416420)
A
above as below9 yıl önce
A
above as below9 yıl önce
evetçilere soruyorum
iki elinle oyunu tutarken fotoğrafı neresiyle çekti kadın? Yok başkası çektiyse, bölmeye nasıl girdi?? (img:#1395364)
A
above as below9 yıl önce
kedilerin şeytan olması
kedi kadar nuru olmayan insan beyani.
A
above as below9 yıl önce
tolga ciğerci
wolfsburg tan borussia mönchengladbach takımına sezon sonuna kadar kiralanmış futbolcu.
A
above as below9 yıl önce
uyandınız mı sözlük
Uyanık diye cevapladığım soru. (img:#1310722)
A
above as below9 yıl önce
koç taşşağı yiyiyorum sakatatı çok seviyorum
ölümüne sakatatçının sloganı.
A
above as below9 yıl önce
haykırarak söylüyorum ben kürdüm
faşist tirkoların bilmesi gereken gerçek. çıldırdınız dimi he.
© copyright 2005 - 2026