bugün
A
a t e c h s o7 yıl önce
ups boobs a ilanı aşk
koyu kırmızı, dolgun dudaklım, iri ve diri memelim. sabaha kadar dinledim kalbimi, hayatımda hiç bir ciddi amacım yoktu ve aşk yoktu. ama artık yaşama dalacağım bir sevi var yüreğimde. aşkın değiştirdi beni. Biz seninle bir salkımın iki aşık üzümü… devamını gör
A
a t e c h s o7 yıl önce
ups boobs un kol altı
Bir inceleme konusu.
A
a t e c h s o7 yıl önce
üstteki yazara akşam yapılmak istenen yemek
(img:#1867022) iyisin hadi iyi. edit : ulan ben sana kral sofrası hazırlıyorum şu senin yabdığına bak. sen ye onu namkör..
A
a t e c h s o7 yıl önce
tiamat tarzı entry girmek
giriş: 16 sene lafını içermeli. gelişme: kemalist, ateist, yol, soktuk kelimelerini içermeli. sonuç: ben çomarım demeye getirilmeli. kısaca böyledir. ebet.
A
a t e c h s o7 yıl önce
ups boobs adlı yazarı özlemek
Özledim tenini.~gb~ (img:#1877782) Geri geldi bebişim.
A
a t e c h s o7 yıl önce
ups boobs un çaylak olması
dün yaşadığımız olaylardan sonra sözlük modlarının vermiş olduğu karardır.
A
a t e c h s o7 yıl önce
ups boobs adlı yazarı özlemek
Özledim tenini.~gb~ (img:#1877782) Geri geldi bebişim.
A
a t e c h s o7 yıl önce
cicekli siirler bayim
yeni nesil yazar. sözlükten beklentisi yüksek. yonca falan diyor. sanırim dört yapraklisini bulmamizi istiyor. Hosgelmis.
A
a t e c h s o7 yıl önce
serpil silahliperi
Bizim hoşgeldinimize kaldıysan sen de yaralısın gardaş bir de hangi silah?.
A
a t e c h s o7 yıl önce
sözlük erkeklerinin pipileri
Cok istenirse atariz yani. Yigidin mali meydandadir.
A
a t e c h s o7 yıl önce
reis emretsn sabah namazını beyaz saray da kılarız
kuzey koreli bacılarımıza saldırmadılar mı? kumsusan güneş sarayında içki içmediler mi?
A
a t e c h s o7 yıl önce
serpil silahlıperi ye ilan ı aşk
sözlüğün en güzel en tatlı aziZesine aşk ilanıdır. belki de dünyanın en güzel kadını. bu hitabımda ya belki gelir ya da güzel az gelir . bir kraliçe kadar asil ve bir o kadar lady tandansında büyük bir tutkudur benim için. adını anmaksızın, gönlüm… devamını gör
A
a t e c h s o7 yıl önce
demet akalın 1000 türkan saylan eder
ülkeye kazandırdığı katma değer doğrultusunda yapılan beyan. vatanını en çok seven işini en iyi yapıp vergisini en çok verendir. demet ablanın her gün konseri var ve bunun vergisini devletine ödüyor.
A
a t e c h s o7 yıl önce
serpil silahliperi
Bizim hoşgeldinimize kaldıysan sen de yaralısın gardaş bir de hangi silah?.
A
a t e c h s o7 yıl önce
dertler derya olmus serpil silahliperi aşkı
vay adiler ya. şaka şaka allah mesut etsin.
A
a t e c h s o7 yıl önce
sözlüğün en güzel en tatlı aziZesine aşk ilanıdır. belki de dünyanın en güzel kadını. bu hitabımda ya belki gelir ya da güzel az gelir . bir kraliçe kadar asil ve bir o kadar lady tandansında büyük bir tutkudur benim için. adını anmaksızın, gönlüm… devamını gör
A
a t e c h s o7 yıl önce
güzel ayaklı sözlük kadınları
uludağ sözlükte bulunan sevimli kadınlardır.
A
a t e c h s o7 yıl önce
uludağ sözlük yetkililerinin hiç isyan etmemesi
şüphesiz ki harika bir olay. hepsi herseyden memnun. biri de çıkıp demiyor ki " lan olm nerede bu moderatorler, nerede bu zall ". oldugu gibi kabullenmisler statülerini. hepsi bana dokunmayan yılan bin yaşasın kafasında. istisnalar kaideyi bozmaz. … devamını gör
A
a t e c h s o7 yıl önce
dünya dönermiş peki ay ne yapıyor
Dünya döner ise, Ay'ın da köfte olması durumudur. DipNot: espri tamamen bana aittir. Artı oy verirseniz devamı gelir her sabah.
A
a t e c h s o7 yıl önce
ekranda imamoğlu nu görünce yuhalamak
15 temmuz anma törenleri sırasında dev ekrandan verilen görüntülerde ekrem imamoğlu' nu görününce yuh çekmenin mantığının ne olduğudur. devlet ve hükümetin tüm imkanlarını kullanıp 800.000 fark yiyenleri tenkit etmek varken hemde. siz bu kafayla … devamını gör
A
a t e c h s o7 yıl önce
dertler derya olmus
Sözlüğe yeni üye olmuş bir yazar.
A
a t e c h s o7 yıl önce
atatürk ün en karizmatik fotoğrafı
(img:#1402017) karizma ve asalet akan bu fotoğraftır.
A
a t e c h s o7 yıl önce
bir erkek olarak sözlüğe popo fotosu atmak
Evet arkadaşlar beni bilen bilir. Sekiz yıldır bu sözlükte iyi kötü yazıyorum. Benim sekiz yılda toplayamadığım ilgiyi bir popo fotoğrafı yarım saatte topladı. Yani popo > ben. Sekiz yılda bu sözlükte yazar, eser, tarih, bilim, spor, film yani her t… devamını gör
A
a t e c h s o7 yıl önce
© copyright 2005 - 2026